Anlayamadım? Anlayan var mı?

Yanlış anlamayın ama yangına körükle gitmek için söylemiyorum kesinlikle ve amacım gaz vermek değil. kendmi sizin yerinize koydum Bazen normal bi arkadaşımızın bu gibi davranışları bile ağrımıza gidebilir. O an ki samimiyet ve duruma bağlı olarak tabi. Ben olsam tavrımı koymuştum . Ya da bi arkadaşta demiş az önce,, hiç bişey belli etmezdim ve aynı durumu ona yaşatırdm.illa doğum günü ya da özel bi gün değil başka bi plan yapılmışsa o konuda .

Çok naziksiniz. Gaz vermek olarak algılamadım kesinlikle yazdıklarınızı. Ben de böyle yapmayı düşündüm. Ama bu sefer de suçlu çıkmaktan korkuyorum. Ben aile içinde yapmıştım neden üstüne alındın vs derse mors olmaktan korkuyorum. Eşim de sen de cevabını verirsin, yine de bana söylemeliydin dersin diyor. Bilemedim

Teşekkürler o sizin kibarlığınız ama siz aile içinde yaptığınız da arkadasınıza öyle yapıcağı konusunda haberdar etmişsiniz. Size 'sen de beni çağırmadın aile arasında yapmıştın' derse de, ama ben sana söylemiştim hiç değilse diyebilirsiniz belki . Umarım başka bir arkadaşınzla filan fotoğraf görmezsniz o geceyle ilgili.

Haftasonu buluştuğunuzda olta atın, kızlarla doğum günü kutlamışsınız, güzel miydi? şeklinde. (Trip atar gibi değil.)
Ne tepki verecek ona göre tavrınızı belirlersiniz.

Evet doğru ben de böyle diyebilirim. Umarım...

Yine de söylemesi gerekmez miydi neden gizliyor
Bozulmakta çok haklısınız.Size değer verseydi çağırmasada açıklama yapardı ve gerekçeleri söyledi.Mesela sadece aile arasında olacak kusura bakma yanlış anlama derdi vs.Hem çağırmamış hem konusu geçmemiş bence çok ayıp ve gücenmekte haklısınız.

Başka birinde fotoğraf falan gördünüz mü? Aile içindedir belki, birde başka bir gün yapmış olma olasılığı var mı ? Hani o gün koyar ama önceden çekilmiş olabilir mi diye düşündüm. Çünkü çok komik gerçekten. Tüm gün sizleydi akşama o fotoğrafları göreceğiniz belli bir şey sonuçta, saklaması komik olmuş.

Evet ben de bundan emin olmak için konu açtım. Ben mi çok kötü düşünüyorum veya tahmin etmeyeceğim birşey mi var diye?

Ama bir yanım da ne olursa olsun gündüz birlikteydik ve tek kelime dahi etmedi diyor. Sonuçta ortada bir kutlama var...

O kadar samimi ve yakın görüşüyorsanız çocuğunun dığum günü olduğunu da biliyor olmalıydınız belki ona kırılmıştır , sordunuz mu hiç doğum gününde ne yapacaksınız diye ? Yada bugün çocuğunun dogum günü diye konu açtınızmı ?

Belki ailesi veya başka bir arkadaş grubu sürpriz doğum günü hazırladılar.

Yok tek bir foto var. Ve o gün olduğuna eminim buradan yazamayacağım bir ipucundan anladım :) başka gün de olsa aile içi de olsa bana söylememesi dokundu. Bilemiyorum aile içine o tür bir masa 2 katlı koca pasta yapılır mı? Ve kutlamalara herkesi çağıran bir kişilik arkadaş.

Hususi gizlemiş resmen belli sonuçta o gün buluşmuşsunuz insan hiç mi bahsetmez. Aile içinde bile olsa der ki akşam aile arası ufak bi doğum günü yapacağız. Ben dedim yani kızımın doğum gününü sorup duran bi arkadaşım vardı aile arası kutlayıp geçeceğim yorgunum bu sıra hazırlıkla uğraşamayacağım dedim kimse de bozulmadı

O gün nice senelere vs dedim ama daha önceden sormadım birşey yapacak mısın diye. Belki bu olabilir ama yine de ne bileyim sonuçta bu işi organize eden o.

Evet ben de böyle yapmıştım ve bu arkadaş da dahil konuşmuştuk aile içi diye. Ben söylemiştim. Söylese tabi ki alınmam. Kalayım diye de ısrar edecek halim yok.

O gün nice senelere vs dedim ama daha önceden sormadım birşey yapacak mısın diye. Belki bu olabilir ama yine de ne bileyim sonuçta bu işi organize eden o.

Bazı insanlar bu tarz şeylere takılıyorlar , aslında olması gereken onun sizi davet etmesi bilinçli yapılan bir durum var ortada , en güzeli sormak , internette gördüm kutlama yapmıssın o gün hiç bahsetmedin bilseydim bir hediye alıp gelirdim diyerek konuya girilebilir..

Evet aslında bu olabilir. Hiç sormadı vs. Ben de ona aynı şekil yaklaşacağım zaten. Bakalım.

Bu arkadaş tipisi bana tanıdık geldi. Kaçarak uzaklaş derim . Bir tık sonrası başkalarıyla planlar yapıp seni dışlamayla bitiyor. Önce sen onu dışla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…