- 30 Nisan 2016
- 75
- 52
- 3
- Konu Sahibi hayalhanem06
Böyle sacmalik gormemistim buda olduSize görücü geldiler ise sizin karar vermeniz gerekmez mi?
Ben olsam onlar görüş bildirmeden reddederim, egom yerle bir olmadan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle sacmalik gormemistim buda olduSize görücü geldiler ise sizin karar vermeniz gerekmez mi?
Ben olsam onlar görüş bildirmeden reddederim, egom yerle bir olmadan
Bu konuyla alakalı aileniz ne düşünüyor bilemem lakin sergiledikleri tavır, kız in görücüye gelmiş tavrından ziyade, araba bakıp fiyat almışlar düşünmek için zaman istiyorlar tavrına benziyor. Olumlu/olumsuz hiç farketmez, tavır yanlış. Olumlu/olumsuz her ne karar vereceklerse, görüşsünler kendi aralarında, tanısınlar birbirlerini denir, sonra uygun dille uygun değiller demek ki denir. Ki bunu her halükarda demesi gereken taraf kız tarafı ama işte...Gercekten anlayam
Cidden oyle oldu.
Keske mesaj atmasaydin cok istekli gibi gorunir karsi taraftan zaten cevap da vermiyomusBunu yazdim
Haklısınız ama ben bu kadar özenli davranırken böyle bir tavır gerçekten tuhafıma gitti. Çok ayıp ne bileyim canım sıkıldıBu konuyla alakalı aileniz ne düşünüyor bilemem lakin sergiledikleri tavır, kız in görücüye gelmiş tavrından ziyade, araba bakıp fiyat almışlar düşünmek için zaman istiyorlar tavrına benziyor. Olumlu/olumsuz hiç farketmez, tavır yanlış. Olumlu/olumsuz her ne karar vereceklerse, görüşsünler kendi aralarında, tanısınlar birbirlerini denir, sonra uygun dille uygun değiller demek ki denir. Ki bunu her halükarda demesi gereken taraf kız tarafı ama işte...
Bence siz hiç canınızı sıkmayın, çokta güvenmemek lazım. Siz zaten sert bir tepki vermeyerek ne kadar hanımefendi olduğunuzu göstermişsiniz. Cevaben döndüklerinde de tavrınızı koruyup, ne kadar akıllı olduğunuzu gösterirsiniz, tamamdır.
Bunu yazdim
Bunu yazdim
Ah be canım çok afedersin ama bu msjla bu adamın egosu tavan yapar.senin duygularına da kıyamıyorum belliki hoşlanmışsınBunu yazdim
Buda bana bir ders oldu.Keşke mesaj yazmasaydınız, hayalleri yıkılan kız imajı çizmişsiniz.
Burnunuzu havada tutmalıydınız![]()
Buda bana bir ders oldu.
Ben neden herkesi kendim gibi biliyorum neden akillanmiyorum ki... Yaziklar olsun bana kimsenin sucu yok hata benimAh be canım çok afedersin ama bu msjla bu adamın egosu tavan yapar.senin duygularına da kıyamıyorum belliki hoşlanmışsınama malesef bu insan odun!!!yazık olur senin iyi niyetine.sen en iyisi bence ailene durumu anlat,onlar dursun arkanda ve cevabı güzelce onlar versin.hemde onlara layık bir uslupla.sen de kendini hiiç üzme hatta ketum ol azcık.
one be sanki kiz tarafi onlar allah allah ne tuhaf luzumsuz insanlar var madem karar vermemisler ne b.k yemeye gelmisler tovbe ya
Bayanım adım Zeynep.Acaba konu sahibi erkekmi ?![]()