• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım..

Gercekten anlayam

Cidden oyle oldu.
Bu konuyla alakalı aileniz ne düşünüyor bilemem lakin sergiledikleri tavır, kız in görücüye gelmiş tavrından ziyade, araba bakıp fiyat almışlar düşünmek için zaman istiyorlar tavrına benziyor. Olumlu/olumsuz hiç farketmez, tavır yanlış. Olumlu/olumsuz her ne karar vereceklerse, görüşsünler kendi aralarında, tanısınlar birbirlerini denir, sonra uygun dille uygun değiller demek ki denir. Ki bunu her halükarda demesi gereken taraf kız tarafı ama işte...

Bence siz hiç canınızı sıkmayın, çokta güvenmemek lazım. Siz zaten sert bir tepki vermeyerek ne kadar hanımefendi olduğunuzu göstermişsiniz. Cevaben döndüklerinde de tavrınızı koruyup, ne kadar akıllı olduğunuzu gösterirsiniz, tamamdır.

Bi garip olmamis mi kiz tarafi cevap verir.
Acikcasi yeni model görücü usulü evliliklerde erkek tarafini gozlemledigim, gördüğüm hep su ki "sanki kiz tarafi erkegi görmeye istemeye gitmis gibi "havaya giriyor.
Hayir de gec.

Bu konuyla alakalı aileniz ne düşünüyor bilemem lakin sergiledikleri tavır, kız in görücüye gelmiş tavrından ziyade, araba bakıp fiyat almışlar düşünmek için zaman istiyorlar tavrına benziyor. Olumlu/olumsuz hiç farketmez, tavır yanlış. Olumlu/olumsuz her ne karar vereceklerse, görüşsünler kendi aralarında, tanısınlar birbirlerini denir, sonra uygun dille uygun değiller demek ki denir. Ki bunu her halükarda demesi gereken taraf kız tarafı ama işte...

Bence siz hiç canınızı sıkmayın, çokta güvenmemek lazım. Siz zaten sert bir tepki vermeyerek ne kadar hanımefendi olduğunuzu göstermişsiniz. Cevaben döndüklerinde de tavrınızı koruyup, ne kadar akıllı olduğunuzu gösterirsiniz, tamamdır.
Haklısınız ama ben bu kadar özenli davranırken böyle bir tavır gerçekten tuhafıma gitti. Çok ayıp ne bileyim canım sıkıldı

Ah be canım çok afedersin ama bu msjla bu adamın egosu tavan yapar.senin duygularına da kıyamıyorum belliki hoşlanmışsın :(ama malesef bu insan odun!!!yazık olur senin iyi niyetine.sen en iyisi bence ailene durumu anlat,onlar dursun arkanda ve cevabı güzelce onlar versin.hemde onlara layık bir uslupla.sen de kendini hiiç üzme hatta ketum ol azcık.

Ah be canım çok afedersin ama bu msjla bu adamın egosu tavan yapar.senin duygularına da kıyamıyorum belliki hoşlanmışsın :KK43:ama malesef bu insan odun!!!yazık olur senin iyi niyetine.sen en iyisi bence ailene durumu anlat,onlar dursun arkanda ve cevabı güzelce onlar versin.hemde onlara layık bir uslupla.sen de kendini hiiç üzme hatta ketum ol azcık.
Ben neden herkesi kendim gibi biliyorum neden akillanmiyorum ki... Yaziklar olsun bana kimsenin sucu yok hata benim

one be sanki kiz tarafi onlar allah allah ne tuhaf luzumsuz insanlar var madem karar vermemisler ne b.k yemeye gelmisler tovbe ya

Back
X