- 30 Nisan 2016
- 75
- 52
- 3
- Konu Sahibi hayalhanem06
-
Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..oha.
kusura bakmayın ama dünya üzerinde de bi tek bu erkek kalmış ve insan nüfusu tükenmek üzere ise ancak o şekilde he derdim ben bu adama.
akıl mantık az.
yol ver gitsin. hiç düşünme bile.
zaten şu an devam etmenin mantığı ne? aşık mısın ölüyo bitiyo musun nedir yani?
Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Şok oldum zaten. Ailesine de hep beni arasın diyo demiş. Öyle bişey istemedim ki. Gün içinde 5 dk aramak zormu?bu ne ya iki gün aramiyor bide sen arayinca niye ariyorsun diye tepki veriyor.
bunun son kullanma tarihi baslamadan bitmis.
Bende vazgecmeyi dusunuyorum ama ne bileyim ben cok olumluydum ona.Ailen istiyor diye elin yontulmamışıyla mı evleneceksin? Ailen mi girecek adamın koynuna, ailen mi çekecek manyaklıklarını?
HaklısınAilen değil sen evleneceksin.
Ben olsam saniye beklemem, o ne ya mecbur gibi.
Bende vazgecmeyi dusunuyorum ama ne bileyim ben cok olumluydum ona.
Şok oldum zaten. Ailesine de hep beni arasın diyo demiş. Öyle bişey istemedim ki. Gün içinde 5 dk aramak zormu?
Askeriyim sanıyor galiba.Ailen istiyor diye elin yontulmamışıyla mı evleneceksin? Ailen mi girecek adamın koynuna, ailen mi çekecek manyaklıklarını?
Aşkımdan gebersem o adam bana niye aradın,ben ararım,biraz düşüneyim diyecek,cehenneme giden yoluna güller serer,üstüne de yağ dökerim ki gidişi hızlansın.Bende vazgecmeyi dusunuyorum ama ne bileyim ben cok olumluydum ona.
Görüstügümüzde yani yanımdayken. Güzel davranıyordu..Neyine olumluydun bir açsana? Ne yaptı da etkiledi seni?
Gerçekten doğru diyorsun. Bir kac gun uzulmek yerine ömür boyu üzülmeyi istiyo gibi davraniyorumAşkımdan gebersem o adam bana niye aradın,ben ararım,biraz düşüneyim diyecek,cehenneme giden yoluna güller serer,üstüne de yağ dökerim ki gidişi hızlansın.
Yapmayın bunu kendinize,ömür boyu baskı altında sevilmeden,itilerek yaşamayı niye seçiyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?