Anlayamadım..

Iyi de adam dusuncem daha tanimiyorum demis. Ailelerin soz istemesini gec sen bu tavirlarindan sonra adami tanimakta kararli misin?

3 gun uzulursun. Beni arama ben dusuncem niye aradin bunlar bir erkegin evliligi dusunecegi kadina soyleyemeyecegi seyler. Bugun bunlari diyen adamin eline hayatini omrunu vermek ne kadar dogru? Ailenin istemesi baska adamla ayni yataga girecek olan sensin. deger sevgi saygi bunlar olmadan evlilik olmaz.

Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
o zaman ailen evlensin adamla.
adam direkt söylemiş tanımıyorum tanımam lazım diye.
valla belli ki adam da seni istemiyor.
adam da sende birbirinizi istemiyorsanız. biz birbirimizi istemiyoruz diyin cıkın işin içinden...

O günden beri konuşmuyoruz. Babası arayıp duruyor barışın diye.

Babası neden arıyor ki? Oldu olacak babası babanızı arasın gıyabınızda barışsınlar.
Beni siz değil kendisi arasın barışacaksak diyin babasına, bir daha arayan soran olmaz.

yazdıgın gibidir. ailesi 'bir görüş ne olacak' demiştir. ısınırsın filan. ısınamadı elektrik alamadı demek ki...
zorlama var yani işte.

Askeriyim sanıyor galiba.
valla seni cok isteyen deli gibi aşık olan adam askerse azıcık hanımlarına er gibi davranabiliyorlar. ama senin kinin durumu pek öyle degil. zorlama damat adayı gibi duruyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…