- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
- Konu Sahibi hayalhanem06
Görüstügümüzde yani yanımdayken. Güzel davranıyordu..
Kaç kere yüzyüze görüştünüz ki?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüstügümüzde yani yanımdayken. Güzel davranıyordu..
yazdıgın gibidir. ailesi 'bir görüş ne olacak' demiştir. ısınırsın filan. ısınamadı elektrik alamadı demek ki...
zorlama var yani işte.
Ben anladımMerhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
Bence senin bu adamı hala araman bile cok sacma yaaa ilerde cok pisman olursun bak yol ver gitsinMerhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
Ailen mi evlenecek baban mı alacak koynuna kesinlikle ayrıl barışma ailen kararlarına saygı duymalı ailesinin bu kadar ısrar etmesinden adamın pskolojikmen sorunları olduğunu düşünüyorum hatta hasta bile olabilir ailesi ona bakacak birini arıyor galibaHayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Merhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
kendini sevdirsin istiyordur belki ... aman ne biliyim yaşlılaru bilmiyor musun ? :)Babası konu sahibini arayıp neden sıkıştırıyor onu da anlamadım. Gitsin oğlu ile konuşsun.
yanlış biliyorsun...cok güzel olanları da cıkıyor ama genelde fosss...görücü usulü evlilik mantık evliliği olur diye biliyorum.
Doğru diyorsunBabası neden arıyor ki? Oldu olacak babası babanızı arasın gıyabınızda barışsınlar.
Beni siz değil kendisi arasın barışacaksak diyin babasına, bir daha arayan soran olmaz.
2 kezKaç kere yüzyüze görüştünüz ki?
Vazgectim.. Yorumların hepsi olumsuzAnlamayacak bir şey yok, gümbür gümbür geliyor insan müsveddesi
Kabahat senin adam yerine koyup totosunu kaldırmışsın
Düşüneceğim, bilmem ne havalarında adamdan koca olmaz, ergenliğini tamamlamamış daha
Tamamlanınca da varacağı nokta sözümün üstüne söz söyleme, sakın evleneyim deme, çok vurursun başını taşlara
Istemiyorum yazacaktim istiyorum mu yazmisim yanlis olduMantık olarak istiyorsunuz yani?
Nesi mantıklı bu işin?
Bi daha ararsa söyleyecegimBabası konu sahibini arayıp neden sıkıştırıyor onu da anlamadım. Gitsin oğlu ile konuşsun.
Böyle devam ederse dayanamam. Ama zaten geri dönüs yapmaz osiz şuan bu durumdan memnun musunuz? bunun sürekliliğin dayanabilecek misiniz?
2 KezKaç kere yüzyüze görüştünüz ki?
Böyle devam ederse dayanamam. Ama zaten geri dönüs yapmaz o