• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım..

yazdıgın gibidir. ailesi 'bir görüş ne olacak' demiştir. ısınırsın filan. ısınamadı elektrik alamadı demek ki...
zorlama var yani işte.

Babası konu sahibini arayıp neden sıkıştırıyor onu da anlamadım. Gitsin oğlu ile konuşsun.

Merhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
Ben anladım :işsiz:
Sen ona mecbur değilsin arkadaşım hiç başını yakma usulca kaç kurtul oradan emir eri mi sanıyor seni ne hayret bişey

Merhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
Bence senin bu adamı hala araman bile cok sacma yaaa ilerde cok pisman olursun bak yol ver gitsin

Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Ailen mi evlenecek baban mı alacak koynuna kesinlikle ayrıl barışma ailen kararlarına saygı duymalı ailesinin bu kadar ısrar etmesinden adamın pskolojikmen sorunları olduğunu düşünüyorum hatta hasta bile olabilir ailesi ona bakacak birini arıyor galiba

Anlamayacak bir şey yok, gümbür gümbür geliyor insan müsveddesi
Kabahat senin adam yerine koyup totosunu kaldırmışsın
Düşüneceğim, bilmem ne havalarında adamdan koca olmaz, ergenliğini tamamlamamış daha
Tamamlanınca da varacağı nokta sözümün üstüne söz söyleme, sakın evleneyim deme, çok vurursun başını taşlara

Babası konu sahibini arayıp neden sıkıştırıyor onu da anlamadım. Gitsin oğlu ile konuşsun.
kendini sevdirsin istiyordur belki ... aman ne biliyim yaşlılaru bilmiyor musun ? :)
bazen gercekten sacmalıyuorlar.
ben burada ogluna kız arayan babanın bu kızı cok begeniyorum ogluma alacam dedigine sahit oldum. gözlerinden yuvalarından cıkmıştı. bildigin önce adam begeniyor sonra oglunun begenecegini düşünüyor.
ahlaksızlık... tepkimi de hemen belli ettim. oha oha diye..

Kaç kere yüzyüze görüştünüz ki?
2 kez
Anlamayacak bir şey yok, gümbür gümbür geliyor insan müsveddesi
Kabahat senin adam yerine koyup totosunu kaldırmışsın
Düşüneceğim, bilmem ne havalarında adamdan koca olmaz, ergenliğini tamamlamamış daha
Tamamlanınca da varacağı nokta sözümün üstüne söz söyleme, sakın evleneyim deme, çok vurursun başını taşlara
Vazgectim.. Yorumların hepsi olumsuz

Ailen istiyosa ailen evlensin. Seninde gonlun var bence sen bu cocukla evlenırsın,buralarada konu acarsın bosanmak ıstıyorum dıye.

Back
X