• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamadım..

Aileniz çok istiyorsa,size neler yaptığını ve dediklerini ailenize anlatın hala aynı fikirdelerse bilemicem ama siz bu adamdan çekersiniz demedi demeyin.Bu maçoluk değil,düpedüz odunluk.Sizi mutlu etmesini beklemeyin böyle birinden ileride" kocamdan hiç romantizm görmedim,hiç kalbime dokunmadı" vs vs dersiniz.

Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor.

Allah askina nasıl ne düşüneceğini bilmiyorsun canim. Zaten kendin yazmışsın bunu. Fazla söze ne gerek. Barisma bende

Aa kaçırma mı öküzü ay pardon mükemmel adamı.. ne güzel ailen istiyor işte evlenirsiniz.. o sana bağırır çağırır sen onun lafının üstüne laf söyleme.. sonra bi gün çıkar sana aga p.. üstüne p.. olmaz der.. geçinir gidersiniz..

Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Ailen mi evlenecek ? Evlendiğin zaman bir eşyadan farkın kalmayacak onun için . Zaruri ihtiyaçlarını görecek , çekil şimdi kenara diyecek ..evinin hizmetciligini yaparsın ,yatakta da azıcık karısı olursun o kadar .ne sıfatla daha bir aydır tanıdığı kadına hatta tanımaya çalıştığı bir kadına "lafımın üstüne laf söyleme " der ? Nasıl izin verdin buna .şimdiden üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor ki evlenince sesin çıkmasın .bir de anası vardır onun şimdi (asıl sevdiceği) birlikte stres topu gibi oynarlar seninle .aklın varsa şuan vazgeç .sekiz yıllık evliyim bir kere bile böyle laflar duymadım .adamın ağzına küreği geciriveririm. Saygısız ,kendini bilmez ...hemcinsime yapılan saygısızlık kendime yapılmış gibi canımı yakar !!!

Aha aynı benim ki az önce tartışmamız yeni bitti tabi ki konu bu şekilde değil ama ilişki de kendini hep ön planda tutuyorlar karşı tarafı hep ezme hor görerek kırıyolar

Evliliği ailen değil sen yaşayacaksın. Kafanda en ufak bir tereddüt bile varsa hem de sevmediğin bir insanla bir ömür geçirebileceğine inanıyor musun? Olaylar daha da ciddileşmeden yollarınızı ayırın; karşınıza size değer veren, gereksiz çıkışları olmayan, haksızsa özür dilemeyi bilen birisi çıkarsa o zaman mantık evliliği yaparsınız eğer istiyorsanız. Bu şekilde kendinizi yıpratırsınız ancak...

Hayır aşık falan değilim ama ailem istiyor onu..
Söyle ailen evlensin ozaman. Ben evlenmicem de. Ego patlaması yaşıyor belliki.ömüt boyu hatasını anlamaz ve sürekli siz suçlu olursunuz. Kendinizi geri çekin asıl ben istemiyorum diyin. Böyle yaparak dahada havaya sokuyorsunuz onu. Aramayın sormayın. Başta tepkinizi koyun lütfen.

Bi daha ararsa söyleyecegim
bir daha ararsa teli acma bile. babaya bak zorla damat yapıyor oglunu birde arıyor... bi gitsinler oradan..kızım karşına 50 tane isteyen cıkar yapma etme.
he birde 2 kere görüştügün adamın neyi yanlıştı da laf söyledin ? yada o 2 kere görüştügü kıza neden lafımın üzerine laf söyleme dedi ? bunu da cidden merak ettim...

Kaç hemen ordan kaç. Sevmiyorsun hoşlanmiyorsun oyle bile olsa simdi üstünlük kurmaya calisan seni yok sayan bi tavri var. Evlenice boyutunu düşünemiyorum. Yol yakinken uzak dur. Kendi gibi birini bulsun birbirlerini yesinler

mesleği kutsal ama asabi oluyorlar bu bide üstüne kaba çok sevsen katlanılır ama ne gerek var şu aşamada. hadi 2 le de geç ailene net konuş. bir daha görücü gelmeme ihtimali varsa bile razıyım de.olmadı nasibim beni bulur de ordan gir. ailene göre davran işte zorda kalmadan. ama ltfen sana değer vermeyenle evlenme erkekler başta değer verir aksine sen emek verdikçe değil. yani daha kötü olacak ilerde... klasik ben istemedim babam everdi beni diyen bi koca mı istersin?

Merhaba 28 yaşında asker birisi görücü usulü geldi 1 ayı geçkin bir süredir konuşuyoruz. Bana her tartışmada lafımın üstüne söyleme diyor. Yaptıgı hatalarda sen haksızsın diyor baskın çıkmaya çalışıyor. 5 gün önce iki gün aramadı işte arkadaşlarımın yanındaydım neden aradın ki ben seni arardım dedi ve düşüncem ben biraz dedi. Sonra aradım ben daha karar veremedim dedi. Aileler söz takılsın diyor o daha birbirimizi tanımıyoruz diyor. Ben ne düsünecegimi şaşırdim. Siz olsanız ne yapardınız. Babası surekli barış diye arıyor. Yardım edin lütfen.. Tesekkurler .
ayy kaç kaç arkanı dön ve kaç

Bi yaşıma daha girdim. Koşarak uzaklaşın bence. Arkanıza bakmayın. Adamın umuru degilsiniz. Dünyanın bütün aileleri istese ne olacak

Back
X