anlayamıyorum arkadaşlar =( çok anlamak istiyorum ama yapamıyorum =(

RulinJen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2012
96
0
0
Denizli
arkadaşlar benim bir sevgilim var benden uzakta. bir defa evelnip boşanmış. onu çok seviyorum. o kadar ki 2 aydır öle sadığım ki ona. hatta kocaman bir resim yaptım hediye. çocuğuu verdim ona bir nevi..ama şimdi o bunalımda ve işsiz parasız. tiyatroyla ilgileniyor.uzağız birbirimize. akrep burcu. ben ikizler =( nasıl anltacağımı da bilmiyorum. o 33 yaşında ben 23. facede şu durumları paylaşmış.1)Ağlamak ruhu temizler....2)Çok sevme !! kimse şaşırmasın...3)Hayat aldıklarına karşılık verme ... Ama alma yeter artık..... bunun yanında yüyüüşe çıkıcam deyip çevirim dışı olduktan sonra şu şiiiri payşamış YILMAZ ERDOĞAN BENDE SANA YETECEK KADAR BEN KALMADI - YouTube sizce sevdiği unutamadığı biri mi var kızlar =( ben atar bile yapamıyorum ki bunu hiç soraamam. bir de 2 ay su gibi akıp geçti ben hiç böyle bağlanmadım =(

Bu 3 cümleyi aynı temada nasıl kullandınız inanın anlayamadım.
Birincisi 2 ay sadık olmanız aklımda koccaman bir soru işareti, bunu ne maksatla söylediniz???
İkincisi resim ve çocuk yapmak arasındaki ilişkiyi kuramadım, açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Üçüncüsü ise bunalımda işsizliği yüzünden demişsiniz, unutamadığı bir eski sevgili mevzusu nereden çıktı???

Konu sahibi arkadaşım yazmış oldugun mesajdan hiç birşey anlamadım biraz daha güzel tane tane yazabilirdin cümleleri doğru kurarak yazsaydın daha iyi olurdu

Son düzenleme:
neden face de paylaştığı şeyleri üzerine alınıyosun ki ya da unutamadığı birine itafen mi diye düşünüyosun, belki öylesine hoşuna gitmiştir o söz, arkadaş listesinde eski sevgilisi falan mı var

yürüyüşe çıkıcam deyip sonra paylaşımlara devam etmesi manidar ama...

çocuğu falan mı var orasını pek anlamadım

adam evlenip boşanmış,konu sahibi ona 2 aydır ölesiye sadık ve kocaman bir resim yapmış.çocuğunu adama vermiş adeta.ama adam feyste garip şeyler paylaşmaya başlamış.belki de işsizliin verdiği bir bunalımla ama konu sahibi yoksa unutamadığı biri mi var diyor?

ayrıca konu sahibi ikizler sevgilisi akrep,tıpkı eşimle ben gibi :)) buradaki vurguyu anlayamadım.

anladığım bu,umarım doğru tercüme yapmışımdır..yanlışsa kusura bakmayın.sadece burç kısmını doğru anlamışım demektir..

Bu 3 cümleyi aynı temada nasıl kullandınız inanın anlayamadım.
Birincisi 2 ay sadık olmanız aklımda koccaman bir soru işareti, bunu ne maksatla söylediniz???
İkincisi resim ve çocuk yapmak arasındaki ilişkiyi kuramadım, açıklarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.
Üçüncüsü ise bunalımda işsizliği yüzünden demişsiniz, unutamadığı bir eski sevgili mevzusu nereden çıktı???

sitede yeni olduğumdan nasıl cevap vereceğimi bilemedim. şöyle açıklıyım ben hiç bir ilişkimde çok ciddi yaşamadım 2 defa aldatıldığım için bağlanma gibi bir becerimi kaybettim sanıyorken 2 ayın su gibi aktığını gördüm.
ikinci olarak resim yapıyorum ve her çalışmam özgün olduğundan benim çocuğum gibi. çalışmalarımı satmam. sevdiğim nadir insanlara armağan ederim. sevgilimde onlardan biri oldu kısa bir sürede.
facedeki paylaştığı durumlardan =( bakar mısınız ne demiş çok sevme! kimse şaşırmasın. ne demek ki inanın anlayamıyorum =( yaşı büyük olduğundan mı ne. anlamakta gerekten güçlük çekiyorum

gayet doğru. Teşekkür ederim =) Burç kısmını öyle söyliyim dedim hani sizin gibi aynı burçtan çiftler çıkarsa bu anlamlandıramama mevzusunda yardımcı olur gibisinden =)

2 aydır. Birbirimizden uzağız. 3 saat yol. sıkça gitmeye çalışıyorum. onun parası yok o gelemiyor.

​2 aydır arkadaşsınız ve birbirinizden uzaksınız acaba internet mi tanıştınız

Bence ne 2 aylık ilişkinize ne de yazdıklarınız gibi detaylara fazla mana yükleyin.

Son düzenleme:
gayet doğru. Teşekkür ederim =) Burç kısmını öyle söyliyim dedim hani sizin gibi aynı burçtan çiftler çıkarsa bu anlamlandıramama mevzusunda yardımcı olur gibisinden =)

valla burçlara çok takılmam ben..8 yıldır evliyiz burçlarımız yüzünden sorun yaşamadık :)

çocuğu yok. öyle işte yürüyüşe çıktı yılmaz erdoğanın şiirini paylaştı. üzerime alıyorum çünkü onu anlamam yardımcı olacak bi ipucu bişi arıyorum. kendimi yalnız hissediyorum böyle =/

Hah şimdi biraz biraz kafamda şablon oluşmaya başladı.
İlişkiniz iki aydır, o sebeple o cümledeki vurgu.
Sanatla uğraşıyorsunuz dolayısıyla kendi emeğiniz ve göz nurunuzu hayatınızdaki bu adama vermeniz sizin için en en büyük adımlardan biri.
Öbürü de paylaşımda bulunduğu şarkı içeriği sebebiyle unutamadığı biri olduğunu düşündünüz.
Dediğiniz gibi bunalımdaysa böyle şarkılar paylaşması normal, hatta olmasa bile normal.
En mutlu anlarda bile insanın içine işleyen şarkıları dinlemek zevk verebilir, keza zaten ruh hali çok iyi değilse tek yapacağı bu olur.
Ben sizin gibi düşünmedim ya da şöyle söyleyeyim, sadece bir paylaşımından ötürü kimsenin hayatında unutumadığı biri olduğu çıkarımında bulunamam.
Biraz daha bekleyin, kafanızı buna çok yormayın derim.
Zamanla her şey çözülecektir zaten, ruhani olarak zayıflamış bir insana da bu tarz sorular sormak ancak size kaybettirir.

yürüyüşte telefondan giriyodur belki face, aklıma başka bişey gelmedi...

Paylaştıklarıyla alakalı olacağını sanmam bir şeylerin. Ben de eskiden mutluyken bazı hüzünlü ama güzel şeyleri paylaşırdım ama bu unutamadığım biri olduğu anlamına gelmiyordu :)

Kötü bir şey olsaydı sezerdiniz, sezmediyseniz takılmayın böyle şeylere :)

evet. ama neden bi netten tanıştınız diye sor. etrafta bir tane adam gibi adam yok kii.
Tahmin etmiştim arkadaşım ama beni yanlış anlama bizler gerçek hayatta insanlara güvenemiyoruz sanal alemde nasıl güvenecegiz sonuçta sen bu kişiyle net ortamında tanıştın ve karşındaki insanın duygularını bilemezsinki belki evlidir sana boşandım demiştir neler görüp duyuyoruz sen yinede dikkatli ol arkadaşım

doğru diyorsunuz. Teşşekkür ederim. Bu başkası mı var muhabbeti dilimin ucuna geldi söylemedim bişi. Hiç bahsini de açmıycam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…