ben atar bile yapamıyorum ki bunu hiç soraamam. bir de 2 ay su gibi akıp geçti ben hiç böyle bağlanmadım =(
Tahmin etmiştim arkadaşım ama beni yanlış anlama bizler gerçek hayatta insanlara güvenemiyoruz sanal alemde nasıl güvenecegiz sonuçta sen bu kişiyle net ortamında tanıştın ve karşındaki insanın duygularını bilemezsinki belki evlidir sana boşandım demiştir neler görüp duyuyoruz sen yinede dikkatli ol arkadaşım
adam evlenip boşanmış,konu sahibi ona 2 aydır ölesiye sadık ve kocaman bir resim yapmış.çocuğunu adama vermiş adeta.ama adam feyste garip şeyler paylaşmaya başlamış.belki de işsizliin verdiği bir bunalımla ama konu sahibi yoksa unutamadığı biri mi var diyor?
ayrıca konu sahibi ikizler sevgilisi akrep,tıpkı eşimle ben gibi :)) buradaki vurguyu anlayamadım.
anladığım bu,umarım doğru tercüme yapmışımdır..yanlışsa kusura bakmayın.sadece burç kısmını doğru anlamışım demektir..
Bu ne demek, biri beni aydınlatabilir mi?
bikere denenmiş test edilmiş adamdan iyi koca olmaz bunun akreple ikizlerle alakası yok
boşver hayatının baharında 23 yaşında senın yanında kart kalan bir adama harcama gençliğini boşver...
Bu işlere kadesa bakıyor
Kadesaaaa gel bizi aydınlat engin anlama yeteneğinle
Bence uzak dur. Parasız, boşanmış ve anlattığın kadarıyla güvenilir değil. Çok umut bağlama ve yol vermeye bak derim.
son günlerde birde bu moda oldu...bir ilişkinin gidişatı face de paylaşılan paylaşımlara göre ilerliyor..
bana okadar saçma geliyor ki, nedir yani, ben gözüme çarpmış paylaşmışımdır...sevgili onu görünce hemen bi mana mı yüklemeli?
nedir bu böyle paylaşımdan mana çıkarmak..ithafmı etti acaba demek,..
komik bişey paylaşsa, benle kafa mı buluyor?
hüzünlü bişey paylaşsa, acaba sevgilimin canı bişeye mi sıkıldı?
romantik birşey paylaşsa, ayy bu çocuk beni çok seviyor yaa :)
ya bu nasıl iştir, bilen varsa izah etsin lütfen...:)
ben anlatayım :) hızlı hızlı yazmaya çalıştığımdan bi kargaşa olmuş. Hani bazen ilişkide bi tartışma olur ve sen desin ya üstü kapalı e ben böyle yapamam çıkar giderim ilişki biter diye. işte ben onu hafiften bile yapamıyorum. sebebi de 2 ay gibi bir zamanda bağlandığımı farketmem. böyle eskiden unutamadığın biri var mı diye sorarsam istemediğim bir tepki alabilirim demek istedim.
Bu facede ne tuhafmış ya artık kullanmıyorum 2 sene önce dondurdum birdaha da açmadım
hemen :)
atar kk da duymuştum bunu ilk defa; galiba tavır yapmak anlamına geliyor.hatta sinirli bir biçimde tavır yapmak olarak da açıklayabiliriz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?