atar yani trip tavır kapris
Sinirlenmek , sorun çıkarmak gibi durumlar için kullanılan k..dan uydurma ve bu aralar niyeyse kullanımı çok moda bir '' deyim '' (!)
hemen :)
atar kk da duymuştum bunu ilk defa; galiba tavır yapmak anlamına geliyor.hatta sinirli bir biçimde tavır yapmak olarak da açıklayabiliriz.
Sorma...Yakında "sevgilim/eşim başka kadının profiline şu gözle bakmış, hareket dökümünde gördüm, benimkine hiç öyle bakmıyor, yardımmmmmmm" diye konular açılacak diye korkuyorum
hemen :)
atar kk da duymuştum bunu ilk defa; galiba tavır yapmak anlamına geliyor.hatta sinirli bir biçimde tavır yapmak olarak da açıklayabiliriz.
Biliyorum kızlar biliyorum...
Lakin bu deyimi kadınlar kolay kolay kullanmaz..
Neyse, takip edelim görelim
bu adamın çocuğu da var mı peki ilk evliliğinden?
kesinlikle:) ben çok ergen türkçesi de kullanmam ama neden bu kadar anlaşılamadım ki :) ilginç
ayrıca kadesa teşekkür ederim katkıların için :)
Öyle evet arkadaşım facede artık bir sayfama bakmak istersem kardeşimin sayfasından bakıyorum sadece oda ayda yılda 1 kez bazen onada diyorum iptal et şurayı diye ama etmiyor şifresini bana verdi ama sakın dondurma diyor kendi facen gibi diyor 12 yaşındaki çocukların bile paylaştıgı yazılar içler acısı artık kardeşimin facesine bakmamda aslında bir nevi kontrol amaçlı diyelimcanım tuhaf olan face değil onu yanlış kullanan insanlar..
Kadesa seviyorum seni ve mesajlarını
adımdan nasıl eminsem bu ilişkinin sana bir fayda sağlamayacağından o kadar eminim. şuan duygularından bazı şeyleri göremiyor olabilirsin ama ilerde pişman olursun. giden gençlik zaman asla geri gelmez. daha 23 yaşındasın. daha kimler çıkar karşına. sen hem senden yaşça büyük, hem bunalımlarından kurtulamamış hemde parasız pulsuz birine neden kendini heba edeceksin. bana kızabilirsin ama gerçekten çok geç olmadan mantığınla bak olaya..
Forum ahalisi seferber oldu atar'ın anlamı için
Haydi şimdi atar kelimesni cümle içinde kullanıp iyice anlamaya
hayır. ilk eşi mali durumu dolayısıyla terketmiş. ilk eşinin ailesi baya zenginmiş. hatta altta kalmıyım diye düğünn için baya masraf yapmış borçlanmış. esnafmış o zaman benim sevgilim, krize kurban gidip borçlarda binince batmış.
ya allah aşkına, daha konuyu açarken, attığı başlıkta bi devriklik var :) çok anlamak istiyorum nedemek yaa, :)
anlamayı çok istiyorum mu demek, yoksa birçok şeyi anlamak istiyorum mu :) yada azar azar hepsinden birazcık anlamak istiyorum mu :)
canım korkmana gerek yok ki zaten benzer konular açılır oldu iyice alıştık okuya okuya etkilenmiyoruz bile artık...
geçen biri vardı tam hatırlayamıyorum ama, sevgilim şu günler içerisinde şu saatler çerçevesinde şu kişiyi aratmış :) diye..
şimdi ben napıyım diye soruyor..kopmuştum resmen :) biz ne bilelim yahu :)
bu kadar dedektifci ruhlu olmamızdan dolayı bu face ler tahlike saçıyor kızlar savulun valla :) ben size diyim yani...
arattığınız kişilere dikkat edin, hemcinsinizse sorun yok, ama karşı cinsten birini sakın ola aratmayın facede...bakın sorun oluyo yanee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?