kızlar konu sahibi AZAR mı demek istiyor acaba :)
azarlamak azarlanmak falan gibi...
![]()
estağfurullah azarlamıyorum :) ama sorumun içeriğinden bu derece uzaklaşılmayıp yardım çağrım dikkate alınsın isterdim tabi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar konu sahibi AZAR mı demek istiyor acaba :)
azarlamak azarlanmak falan gibi...
![]()
böyle bir soruyu bir erkeğin sormasındaki amaç ne olabilir ki :) herneyse...atar sık olmasa da atarlanmak sinir atmak gibi kökünden çok da uzaklaşmayan bir kelime. türkçe sondan eklemeli bir dil olduğu için daha çok kelimemiz türeyecek :)
eleştiresim varda keyif mi yapıyoruz burda...sen düzgün anlatamadığın için komediye dönüştü mesele...
düzgünce izah etseydin başlangıçta, şimdiye kadar sekiz sayfa olmuş, çoktan cevabını tavsiyelerini alırdın...
sen anlatamadım diye kabulleneceğin yerde hala savunucu davranıyorsun...
stajyer bir öğretmene üslubu biz öğretmeyelim istersen...keşke şu sonlarda kullandığın üslubu, girişte kullansaydın, saygıyla tavsiyeleri eder geçerdik arkadaşım..kendin getirdin buduruma...
Türkçe sonradan eklemeli bir dil değildir.. atar kelimeside atarlanmaktan gelmez ayrıca atarlanmak nedir? Atar yapmak karşı çıkmanın argosu manasında kullanılan bir kelimedir. Sizin dediğiniz gibi kökten falan türeyen birşey değil.
eleştiresim varda keyif mi yapıyoruz burda...sen düzgün anlatamadığın için komediye dönüştü mesele...
düzgünce izah etseydin başlangıçta, şimdiye kadar sekiz sayfa olmuş, çoktan cevabını tavsiyelerini alırdın...
sen anlatamadım diye kabulleneceğin yerde hala savunucu davranıyorsun...
stajyer bir öğretmene üslubu biz öğretmeyelim istersen...keşke şu sonlarda kullandığın üslubu, girişte kullansaydın, saygıyla tavsiyeleri eder geçerdik arkadaşım..kendin getirdin buduruma...
Ücretsiz online ders verilir..
Tamam çıktım konudan![]()
Ücretsiz online ders verilir..
Tamam çıktım konudan![]()
Konu sahibi şimdi senin asıl derdin bu adamın face de paylaştığı şeyler mi?
Başka biri mi olabilir diye soruyosun?
Bu mu olay ?
konu özet olarak şu mu 2 ayda bağlanmanız ve sevmeniz onun da facebook a yazdığı yazılardan başka birini mi seviyor gibi bir anlam çıkartmanız mı?
allah aşkına cevap vermeyin yahuu. derdimi söyledim şurdaiyi geceler.
Türkçe - Vikipedi burada türkçenin sondan eklemeli bir dil olup olmadığı bilgisi vardır. dersi umarım siz vermiyorsunuzdur. kulaktan duyma bilgiler kullanmak pek sağlıklı değil.
evet. onu anlayamıyorum. yaşından mı bilmiyorum ama anlamlandıramama problemi varben de istemezdim tabiki facebooka bakıp hıı şunu mu düşünüyor ne düşünüyor diye düşünmeyi ama durum bu. zor seviyorum. ben de şaşırdım. ama böyle
![]()
Ne atar yapıyosun bana şimdi...
Ben güzelce cevabımı yazmışım dimi.
Dedim sadece hani başka birinden de mi şüpheleniyosun diye.
Şüpheleniyosan yok sanmam diyecektim.
Çünkü facede yazdıklarından başka biri olduğu kanısına varamayız.
İşsiz olduğundan bunalım takılıyodur yani olamaz mı.
onun sonradan eklemeli dediği şudur... büyük bir kısmı farsçadan türeyen bir dil olduğu. 10 bin kelime vardır Türkçemizde farsçadan geçen.. sonradan kelimeler eklenebilir Türkçeye ama uydurma kelimelerden oluşmaz bu... ve wikipediyadaki her bilgide doğru değildir onuda belirteyim.
face üzerinden yaşanılan bir ilişki!
Ya da yaşadığınızı sandığınız bir ilişki..
Adamın sana karşı ciddi birşeyler düşündüğünü sanmıyorum..
Üzülmeni istemem ama bence sen aklını başına topla da daha fazla bağlanmadan, bu kişiden kendini soyutlamaya bak..
Sonu yok gibi, senin bu ilişki sandığın şeyin..kusurabakma..
Türkçe - Vikipedi burada türkçenin sondan eklemeli bir dil olup olmadığı bilgisi vardır. dersi umarım siz vermiyorsunuzdur. kulaktan duyma bilgiler kullanmak pek sağlıklı değil.
Bencede çık
Bak bana hiç geyik yapıyom mu![]()