• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anlayamıyorum ne yapmalıyım

citlenbikk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2017
30
4
1
Akıl verin bana lütfen..

Çalıştığım yerde tanıştığım birisi. İlk geldiğinde (iki ay önce) bana ilgisini belli etmişti. Daha sonra her gün uğrayıp muhabbet kurmaya çalıştı. Memleketimi okulumu işimi, boyumu, kilomu, evimin yerini vs her konudan muhabbet açtı. Ben de mesafeyi koruyarak karşılık verdim. Gel gelelim bikaç haftadır yine uğruyor ancak telefonla ilgileniyor. (Başkasıyla konuşuyo olabilir)

Benim de çalışırken erkeklerle muhatap olduğumu görüyo (bikaç kez muhabbet arasında 'etrafın kalabalıklen buraya uğramak istemiyorum' diye belirtti) ancak ben çalışırken yoğunluğum artıyo herkesle muhatap oluyoruz bazen duruma engel olamıyorum..

En sonunda bugün biri çalıştığım yerde beni rahatsız etti. Onunla ortak bi arkadaşımız var. Ben konuyu telefonda ortak arkadaşımızla konuşurken benimki geldi. Konuyu duydu ve ben eve geçeyim deyip çıktı gitti. Bidaha gelmedi bana geçmiş olsun da demedi olayı da sormadı (sanki sinirlendi veya beni tamamen aklından çıkarmış da olabilir) daha yeni gelmişti böyle çıkmazdı.

birbirimizde telefonumuz var ancak yazmıyor o da ben de. Sizce ne yapmalıyım. Bırakabileceğim bi işim yok ve onu bi gün görmesem öteki gün görüyorum. Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum. Başlamış bişey yok zaten ama beni artık istemiyor mu. Kendimi daha çok üzmeden aklımdan çıkarayım mı. Nasıl yapıcam :KK57::110:

bence o size gerçekçi bir adım atmadan siz herhangi bir şey söylemeyin. açık açık bir şey dememiş ki...

bazı erkekler böyledir.
kaba olucak ama vur kaç taktiği yapıyor bana göre.

Çalıştığın yerden, çalışırken muhatap olduğun erkeklerden dolayı problem çıkaracak insanı zaten arkadaş olarak bile hayatında tutmamalisin.

bence o size gerçekçi bir adım atmadan siz herhangi bir şey söylemeyin. açık açık bir şey dememiş ki...

Açık bişey demiyor muhabbet arasında bana manalı manalı 'hayırlısı' diyor gülümsüyor. Sonra da arkadaşıyla bişey konuştum diye çıkıp gidiyo. Bunu kendi arkadaşları da anlamadı, resmen tavır koydu. İki gün sonra şehir dışına gidiyo. bugün işe gitmedim. Gerçekten ne yapıcağımı bilmiyorum :silah:

Çalıştığın yerden, çalışırken muhatap olduğun erkeklerden dolayı problem çıkaracak insanı zaten arkadaş olarak bile hayatında tutmamalisin.

Muhatap olmamdan değil de daha çok yoğunluk olduğunda hiç oturup muhabbet edemediğimden bunu söylemişti. Yoksa işime karşı hiç kötümser bi yorumu olmadı, aksine destekleyici tavrı oldu tanıdığımdan beri :KK64:

şimdi ilk adımı attı sana.
yazdı ilgilendi. sende ondan hoşlanmaya başladın doğal olarak
bunu anlamıştır büyük ihtimal.
şimdi kaçıyor. senin kovalamanı bekliyor.
tehlikeli tür. kaç derim.

eğer karakteri böyleyse ben kovalayamam, o bi erkek. ben erkek kovalayabilicek yapıda bi kız değilim.. Eğer niyeti buysa bu konunun olduğu yerde kalması lazım ancak hemen hergün görüyorum.. belli etmiyorum dışardan ama çok zorlanıyorum :110::bicak:

Açık bi adım gelmeden fazla kendi kaptırma bence. nedir bu gönül işlerinden çektiğimiz yahu..

Birinden bi ışık gördünüz dıye bunu bu kadar kafaya takmanız neden? Üzülcek ne var ortada, ne başlamış ne bitmiş.

bu zamana kad

bu zamana kadar olan süreçte insanlar yuva kuruyor, sizce kafaya takmam anormal mi.

Anormal evet. Bişey olcak olsa olurdu. En ufak harekette bu tavırlara gırıyorsunuz bırde sevgılınz olsa nolur acaba. Uzun zamandır yalnızsınız galiba

Adam karşına geçip seni seviyorum hoşlanıyorum vs.. birşey demedikçe kafanda büyütme kimseyi uzulursun

Back
X