anlayamıyorum ne yapmaya çalıştığını platoniğim

Likewhattt

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2019
5
1
6
flört olarak değil ayrıca sanaldan) yaklaşık 2 aydır konuştuğum bir çocuk var ve en başından beridir çok hoşlanıyorum ama bilmiyor. Zamanla o da benden hoşlanır diye düşünmüştüm hatta bazenleri de hoşlanıyor sanıyorum konuşmaları vs. mesela şöyle bir olayı var tam iltifat edecekken 'ederdim ama hak etmiyorsun' diyor ne zaman diyorum zamanı gelince diyor umutlandım bunun üzerine ben de. Çok samimiyiz 7/24 konuşuyoruz öyle çok kızlarla iç içe birisi de değil daha önce hiç sevgilisi olmamış flörtleri olmuş sadece. İlk tanıştığımızda 1 2 kez iltifat etmişti sonradan kesti sanki askerlik arkadaşıyla konuşuyormuş gibi konuşuyor. Çok konuşuyorum bazen bilerek bakmıyor instada aktif olduğu halde sonra diyor çok konuşmuyorsun rahatsız etmiyorsun falan geri çevirmeye çalışıyor rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum o yüzden bazen soğuk oluyorum uzak duruyorum bunu bile takmıyor hatta anlamıyor bile umrunda değilimdir. Yakın davranıyorum hoşlandığımı belki ucundan anlar diye yav yok arkadaş yine tık yok. Yakın zamanda sevgilimle ayrıldık bunu fırsat bilip belki bir şeyler olur diyorum yine boş. Hiç anlayamıyorum bazen öylesine soğuk oluyor ki konuşmayı kesecek sanıyorum üzülüp ağlıyorum bazen de çok yakın davranıyor umutlanıyorum yine. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum kibarım sorunlarına çözüm buluyorum destek oluyorum. Kavga ya da tartışma da yaşanmadı aramızda. Geçenlerde rüyamda hoşlandığım kızı gördüm dedi ben pek üstünde durmadım öğrendim en azından diye. Ama o günden beri nasıl desem soğuk ayrıca konuşmak istemiyor gibi netim yok evde değilim diyor ama mesajlarıma bakmayıp o anda yine instada aktif oluyor, sormadım bunu da. Bugün eski sevgilimin (arkadaşız şu an) doğum günüydü doğum günü mesajı attım uzunca duygulandı biraz, bu yolla eski sevgilimin de beni hala sevdiğini öğrenmiş oldum. Anlattım ona böyle böyle diye dalgasına ''ben geri döneceğim galiba eski sevgilime'' dedim itiraz etmedi, hoşlansa istemezdi değil mi? ama hoşlandığım var ne yapacağım dedim bir şey demedi. Şu an hoşlandığım birisi var sanıyor, kendisini duruma katmayıp 'onun hoşlandığı var yakın olmayayım' gibi bir şey düşünmez herhalde şimdi fotoğraf atmış instaya bir kız yorum yapmış 'düştük yine <3' diye o da kalp koymuş daha önceki fotoğraflarına baktım kız yorum falan yapmamış hoşlandığı olabilir. Of her neyse ne yapacağımı bilmiyorum hoşlandığı var diye ben de uzak mı durmalıyım yoksa her şey aynıymış gibi hoşlantımdan bahsetmemeli miyim?

Iltifati haketmiyorsun mu dedi??

hoşlanıyorsa itiraz eder diye düşündüm bunu kendimce onaylamak istemiştim sadece
Canım daha çok küçüksün bunlar için erken değil mi kendini üzme bu sebepler yüzünden
Bir de o yaşta erkeklere de güven olmuyor ama hiç değilse bu arkadaş yüzünü şimdiden belli etmiş sevmiyor hoşlanmıyor da sadece vakit geçirmek için kullanıyor daha fazla uzatma bence okullar açılıyor derslerine yogunlas :)

Üzgünüm canım ama çocukta ciddi bişi yok bence. Zaman öldürüyor olabilir, direk kes görüşme deniyorum ama arkadaş ol sadece ve bu kadar üzerine düşme. Sen üzerine düştükçe seni cepte görüp başkaları ile ilgilenecektir emin ol. Ne kanka moduna geç nede hoşlanma moduna. Arkadaş ol sadece. Olacağı varsa zamanla bişiler olur zaten ama bence yaştan çok davranışsal olarakta büyümeniz gerek. Gerçekten içtenlikle söylüyorum bu yaşlardaki aşklar insanı yarardan çok zarar veriyor. Biraz daha sevgili durumları için bekle bence. Ablan olarak sana bi tavsiyemdir canım

daha fazla üstüne düşüp değer verirsem beni sevebilir diye düşündüm başkalarından farklı görsün diye gerçi böyle yapanlar da vardır arada kaynamış olabilirim. Bilmiyorum ya mesela bana karşı iyi hissettirecek şeyler söylemiyor üzüldüğümü de anlamıyor kaç gündür doğru düzgün konuşamıyoruz onu kaybetmeye korkuyorum zarar vereceğini de biliyorum ama yine de işte

Üzgünüm ama seni arkadaşı olarak görüyor. Hatta yakın ve samimi bir arkadaş olarak bile değil, sadece vakit öldürmek için sıkılmamak için konuşuyor seninle. Ben de senin yaşındayken tam olarak böyle bir şey yaşamıştım hatta hoşlandığımı söylemiştim dayanamayıp. Aldığım cevap sadece şuydu: “duygularını pat diye söyleyebilmene bayılıyorum yaa çok cesursun”. Şimdi hatırlayınca o zamanki halimi, boşuna ne kadar uğraşmışım ve üzülmüşüm çocuk da aşırı salakmış nasıl fark etmemişim diyorum. Bu kişi komşumuz bir de hala görüyorum Sana tavsiyem boş vermeye çalışman. Ve lütfen üzme kendini eminim ki senin değerini bilen biriyle karşılaşacaksın

Seni arkadasi olarak goruyor. Vakit geciriyor. Uzgunum. Hoslandigi baska birisi var acik acik soylemis.

Eski sevgili konusu açmanız hoş olmamış bana flörtöz şekilde yaklaşan birisi eski sevgili lafı geçirdiği anda ona karşı hislerim sonsuza dek biter. Çocukta bu yapıda birisiyse doğal olarak itiraz etmez niye etsin. Kapıyı göstermeye bile tenezzül etmez insan

aynı durum bende de var... bazenleri cevap bile vermiyor. Kendime daha fazla değer vermeliyim.

daha önce hiç sevgilisi olmamış flörtleri olmuş sadece.

Kafam karıştı. Aradaki fark ne ?
Yattığı kadına flört mü diyorsunuz ? Hani seviştiği olduğu ama sevgilisi olmadı

Ayrıca daha çok ufak yaşınız. Keşke bu karmaşalar yerine ,ilerde bu ülkede ne olabilirimi düşünseniz. Gerçi o bu aşk meselesinden çok daha umutsuz bir halde

Stajer sirtlandan bahsetmissiniz. İlginizin nal gibi farkinda oyuncak etmis oynuyor. Aşırı gereksiz aksiyonlara girismeyin onunuzdeki maclara bakin.net

biri bu salağa, "olm iki ileri bir geri yapacaksın kadınlar böyle ıssız adam triplerine bayılıyor" diye saçma bir taktik vermiş.bu da onu uyguluyor sanırım, bu saçma hareketlere başka anlam veremiyorum ayrıca iltifat haketmiyorsun ne demek??ne kadar kırıcı ve aşağılayıcı sana değer vermiyorum demek. uzak dur bundan nasılsa 3-4 sene sonra ne kadar saçmaladığını anlayacak

Hoşlandığın çocuğa eski sevgilinden bahsetmek ve ben döneceğim demek ne kadar mantığa sığıyor allah aşkına? Gerek var mı böyle hareketlere.
Açık söyleyeyim karşı taraf seni umursamıyor canım sen kendi kendine tuhaf bir ilişki içerisindesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…