- 6 Eylül 2019
- 5
- 1
- 6
- Konu Sahibi Likewhattt
flört olarak değil ayrıca sanaldan) yaklaşık 2 aydır konuştuğum bir çocuk var ve en başından beridir çok hoşlanıyorum ama bilmiyor. Zamanla o da benden hoşlanır diye düşünmüştüm hatta bazenleri de hoşlanıyor sanıyorum konuşmaları vs. mesela şöyle bir olayı var tam iltifat edecekken 'ederdim ama hak etmiyorsun' diyor ne zaman diyorum zamanı gelince diyor umutlandım bunun üzerine ben de. Çok samimiyiz 7/24 konuşuyoruz öyle çok kızlarla iç içe birisi de değil daha önce hiç sevgilisi olmamış flörtleri olmuş sadece. İlk tanıştığımızda 1 2 kez iltifat etmişti sonradan kesti sanki askerlik arkadaşıyla konuşuyormuş gibi konuşuyor. Çok konuşuyorum bazen bilerek bakmıyor instada aktif olduğu halde sonra diyor çok konuşmuyorsun rahatsız etmiyorsun falan geri çevirmeye çalışıyor rahatsız ediyormuşum gibi hissediyorum o yüzden bazen soğuk oluyorum uzak duruyorum bunu bile takmıyor hatta anlamıyor bile umrunda değilimdir. Yakın davranıyorum hoşlandığımı belki ucundan anlar diye yav yok arkadaş yine tık yok. Yakın zamanda sevgilimle ayrıldık bunu fırsat bilip belki bir şeyler olur diyorum yine boş. Hiç anlayamıyorum bazen öylesine soğuk oluyor ki konuşmayı kesecek sanıyorum üzülüp ağlıyorum bazen de çok yakın davranıyor umutlanıyorum yine. Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum kibarım sorunlarına çözüm buluyorum destek oluyorum. Kavga ya da tartışma da yaşanmadı aramızda. Geçenlerde rüyamda hoşlandığım kızı gördüm dedi ben pek üstünde durmadım öğrendim en azından diye. Ama o günden beri nasıl desem soğuk ayrıca konuşmak istemiyor gibi netim yok evde değilim diyor ama mesajlarıma bakmayıp o anda yine instada aktif oluyor, sormadım bunu da. Bugün eski sevgilimin (arkadaşız şu an) doğum günüydü doğum günü mesajı attım uzunca duygulandı biraz, bu yolla eski sevgilimin de beni hala sevdiğini öğrenmiş oldum. Anlattım ona böyle böyle diye dalgasına ''ben geri döneceğim galiba eski sevgilime'' dedim itiraz etmedi, hoşlansa istemezdi değil mi? ama hoşlandığım var ne yapacağım dedim bir şey demedi. Şu an hoşlandığım birisi var sanıyor, kendisini duruma katmayıp 'onun hoşlandığı var yakın olmayayım' gibi bir şey düşünmez herhalde şimdi fotoğraf atmış instaya bir kız yorum yapmış 'düştük yine <3' diye o da kalp koymuş daha önceki fotoğraflarına baktım kız yorum falan yapmamış hoşlandığı olabilir. Of her neyse ne yapacağımı bilmiyorum hoşlandığı var diye ben de uzak mı durmalıyım yoksa her şey aynıymış gibi hoşlantımdan bahsetmemeli miyim?