Anlayamıyorum!

baklavacheesecake

Hâlinden memnun ❤️
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
2.924
3.305
133
İnsanlar neden sürekli fedakarlık beklerler ve yaptıklarınızla yetinmezler ? Neden bir şeyi kabul etmediğinizde sizden kötüsü olmaz?

Çünkü alıştırıyoruz, biz onların gözünde her dediğini yapmakla görevli nedimeleriyiz, aksini yapmamız hata...

Baskı altına alma yolları saydıklarınız.
Sen zaten benim için ne yaptın ile başlar sonu asla gelmez.

Kulagınızı kapatırsanız rahat edersiniz.
Size ihtiyacı olana yapabileceginiz kadarını yapmayı
Yanında olacagınız kadar olmayı deneyin
Ama kendinizden hayatınızdan çalarak degil ona yetecek kadar.
Çizgi sizin belirlediginiz uzunlukta olmalı

Bir de yapın ve unutun.
40 gün sırtınızda taşır bir gün indirirseniz neden indirdin olursunuz

Bir laf vardır bir insanı sırtında taşırsın taşırsın sonra bir kere yere bırakırsın senden kötüsü olmaz derler ya aynen öyle maalesef insanoğluna iyilik yaramaz bacım suistimal edenleri de koy çuvala salla salla vur duvara valla :KK5:

Olay aslında şu. Erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz, bugün annesi bizi ziyarete gelecek. Aslında dün gece gelecekti ama uçağı kaçırmış. Ben geçen akşam alkolü biraz fazla kaçırınca haliyle gidemedim dünkü derse neyse bu sabah giderim diye düşünmüştüm.
Okula gideceğim dediğimde benden kötüsü olmadı. Vay benim annem gelse o bunu yapmazmış, vay zaten ilişkimiz yürümezmiş, bilmem ne. Bakın biraz haklı kabul ediyorum ama dün okula gidemediysem bugüne anlayışlı olmasını beklerdim haksız mıyım

Aynı durumu yaşıyorum ve en büyük sebebi de BENCİLLİK. Siz dünyaya onun kaprisini çekmeye ve istediklerini yapmaya geldiniz zannediyorlar

Olay aslında şu. Erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz, bugün annesi bizi ziyarete gelecek. Aslında dün gece gelecekti ama uçağı kaçırmış. Ben geçen akşam alkolü biraz fazla kaçırınca haliyle gidemedim dünkü derse neyse bu sabah giderim diye düşünmüştüm.
Okula gideceğim dediğimde benden kötüsü olmadı. Vay benim annem gelse o bunu yapmazmış, vay zaten ilişkimiz yürümezmiş, bilmem ne. Bakın biraz haklı kabul ediyorum ama dün okula gidemediysem bugüne anlayışlı olmasını beklerdim haksız mıyım

İyi ki eşiniz değil sadece erkek arkadaşınız çok düşüncesiz ve kırıcı konuşmuş fakat siz içki içtiniz diye derse gitmediyseniz bir gün daha arkadaşınızın annesi için de gitmeyebilirsiniz

Son düzenleme:
Bence hatalı olan sizsiniz. Keyfi bir şekilde alkol yüzünde derse gitmeme lüksünüz varsa kayınvalideniz sizi görmeye gelince de bir gün idare edebilisiniz. Pat diye gelmiyor ya haberiniz var bu durumdan oyle değil mi.

Bence hatalı olan sizsiniz. Keyfi bir şekilde alkol yüzünde derse gitmeme lüksünüz varsa kayınvalideniz sizi görmeye gelince de bir gün idare edebilisiniz. Pat diye gelmiyor ya haberiniz var bu durumdan oyle değil mi.
Midemi bozdum aslında o yüzden gidemedim yani içki içmek için evde kalmadım. Yani Salı gecesi içtim ve dün bütün gün istifra ettim affedersiniz. Bir ara düzelir gibi oldum hatta gitmek istedim ama izin vermedi. Neyse bu konuda haklı ama kendisine bir şeyden hoşlanmadığımı bile söyleyemiyorum.

İnsanlar neden sürekli fedakarlık beklerler ve yaptıklarınızla yetinmezler ? Neden bir şeyi kabul etmediğinizde sizden kötüsü olmaz?
Herkese yardima koşan biriyim normalde hemde fazlasiyla son 3 4 yıldır yaşadıklarım artık tövbe derdirtti.sonuçta şöyle düşün herkesin eli var kolu var belli maddiyati var akli var herkes kendi işini kendi yapsin senin iyilik diye yaptigin karsidaki icin hic bisey ifade etmiyor..üzülen gene biz oluyoruz.iyilik yapma senden iyisi olmaz yaşadım gördüm

Sen olayi anlatınca fikrim değişti haksizsin canim

Gerekirse aç kalmak veya Türkiye’den azar yemek pahasına ona bir şeyler alıyorum, sarhoş olup saçma sapan kavga çıkarttığında susuyorum, yine benden kötüsü yok

Kendimi aklamak için değil de, ziyarete geliyor dediğim bizde kalmaya gelecek biz yurtdışındayız. Hani öyle bir iki gün de değil en az bir ay. İlk geldiğinde evde olmayacak olmama kızdı ben de okula gitmedim zaten.
Neyse konu aslında bu değil. Konu söyledikleri. Ben onun için ne yapmışım, zaten bu ilişki yürümezmiş.

Midemi bozdum aslında o yüzden gidemedim yani içki içmek için evde kalmadım. Yani Salı gecesi içtim ve dün bütün gün istifra ettim affedersiniz. Bir ara düzelir gibi oldum hatta gitmek istedim ama izin vermedi. Neyse bu konuda haklı ama kendisine bir şeyden hoşlanmadığımı bile söyleyemiyorum.
O zaman haklısınız. Ne demek soyleyemiyorum. İster alınsın ister gücensin söylemek istediğinizi söyleyin. Yaşadığınız ev onun imparatorluğu değil heralde.

Kendimi aklamak için değil de, ziyarete geliyor dediğim bizde kalmaya gelecek biz yurtdışındayız. Hani öyle bir iki gün de değil en az bir ay. İlk geldiğinde evde olmayacak olmama kızdı ben de okula gitmedim zaten.
Neyse konu aslında bu değil. Konu söyledikleri. Ben onun için ne yapmışım, zaten bu ilişki yürümezmiş.
Sonradan anlattıklarınızla işin rengi değişiyor zaten. Ona iyi bir ayar vermeniz lazım bence ama nasıl. İşte onu siz bilirsiniz.

O zaman haklısınız. Ne demek soyleyemiyorum. İster alınsın ister gücensin söylemek istediğinizi söyleyin. Yaşadığınız ev onun imparatorluğu değil heralde.
Değil tabii ama kendisi biraz garip. Yani bir şey söyleyemiyorum kendisine direkt haklısın sen bunları hak etmiyorsun ayrıl benden diyor. Haaa sonra kendisine soğuk davranınca da “myhappyending niye uzak davranıyorsun”

Bu kişiyle geleceğe dönük yatırım yapıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Her şeyi tuketiyorsunuz.

Bunun akabinde, evet bu kişiyle gelecek olmaz.. Dün hastaydiniz okula gitmediniz , bugün gitmeniz gerekiyor.
Akşam görürsünüz olur biter.

Kadın evli çiftin evine gelmemiş, kadın öğrenci evine gelmiş.

Ne bekliyor sizden , akşama kadar evi temizleyip yemek yapıp, okulunuzu asıp annesini beklemenizi mi ?

Bu kişiyle geleceğe dönük yatırım yapıyorsanız yanlış yapıyorsunuz. Her şeyi tuketiyorsunuz.

Bunun akabinde, evet bu kişiyle gelecek olmaz.. Dün hastaydiniz okula gitmediniz , bugün gitmeniz gerekiyor.
Akşam görürsünüz olur biter.

Kadın evli çiftin evine gelmemiş, kadın öğrenci evine gelmiş.

Ne bekliyor sizden , akşama kadar evi temizleyip yemek yapıp, okulunuzu asıp annesini beklemenizi mi ?
Ya onun beklediği tek şey FEDAKARLIK sanırım. Eminim annesi benim onu görmek için okula gitmediğimi öğrenince çok kızacak

Back
X