Anlayamıyorum!

İnsanlar neden sürekli fedakarlık beklerler ve yaptıklarınızla yetinmezler ? Neden bir şeyi kabul etmediğinizde sizden kötüsü olmaz?
insanoğlu işte nankör . sürekli fedakarlık yaparsın sevdiklerine karşı kendinden ödün verirsin ama yine yetmez onlara. ayrıca her istediklerine evet , tamam diyerek biz de hata yapıyoruz. hayır demeseni biz de bilmeliyiz. hata aslında biraz da bizde. kendi değerimizi düşürerek, karşınızdakini düşününce kendimizden çok, işte yanlış orada oluyor.

insanoğlu işte nankör . sürekli fedakarlık yaparsın sevdiklerine karşı kendinden ödün verirsin ama yine yetmez onlara. ayrıca her istediklerine evet , tamam diyerek biz de hata yapıyoruz. hayır demeseni biz de bilmeliyiz. hata aslında biraz da bizde. kendi değerimizi düşürerek, karşınızdakini düşününce kendimizden çok, işte yanlış orada oluyor.
Diyorum, dediğim zaman benden kötüsü olmuyor. Sonra hayır dediğimde fedakarlığın neden yapılması gerektiği temalı konuşma dinliyorum :(

Olay aslında şu. Erkek arkadaşımla beraber yaşıyoruz, bugün annesi bizi ziyarete gelecek. Aslında dün gece gelecekti ama uçağı kaçırmış. Ben geçen akşam alkolü biraz fazla kaçırınca haliyle gidemedim dünkü derse neyse bu sabah giderim diye düşünmüştüm.
Okula gideceğim dediğimde benden kötüsü olmadı. Vay benim annem gelse o bunu yapmazmış, vay zaten ilişkimiz yürümezmiş, bilmem ne. Bakın biraz haklı kabul ediyorum ama dün okula gidemediysem bugüne anlayışlı olmasını beklerdim haksız mıyım
Bu durumda elzem bi sıvav ya da sunum falan bişey yoksa gitmemeniz daha uygun olurdu. Haklı olarak önemsemediğinizi düşündürmüşsünüz sevgilinize. Haklı olan taraf kesinlikle değilsiniz.

Bu durumda elzem bi sıvav ya da sunum falan bişey yoksa gitmemeniz daha uygun olurdu. Haklı olarak önemsemediğinizi düşündürmüşsünüz sevgilinize. Haklı olan taraf kesinlikle değilsiniz.
Diğer mesajları da okuyun bence. Sebep içmem değildi Salı gecesi içtim ve dün sürekli kustum. Hatta bir ara gitmek istedim okula da o izin vermedi. Neyse okula gitmedim zaten öğleden sonra gitmem şart ama anne de geldi zaten :)

Diğer mesajları da okuyun bence. Sebep içmem değildi Salı gecesi içtim ve dün sürekli kustum. Hatta bir ara gitmek istedim okula da o izin vermedi. Neyse okula gitmedim zaten öğleden sonra gitmem şart ama anne de geldi zaten :)
ben içmenizle ilgili bişey demedim ki :KK57: isterseniz her gün için banane bundan :KK57::KK57: Ben anneninn geliceği gün okula gitmek anneyi önemsememektir dedim eğer elzem bi durum yoksa okula gitmenizi şart kılan.. Neyse .. Tuhaf.

ben içmenizle ilgili bişey demedim ki :KK57: isterseniz her gün için banane bundan :KK57::KK57: Ben anneninn geliceği gün okula gitmek anneyi önemsememektir dedim eğer elzem bi durum yoksa okula gitmenizi şart kılan.. Neyse .. Tuhaf.
Yok hayır zaten öyle bir şey düşünmedim de, gidememe sebebim çıkartıp durmamdı. Bir de annesi gelince en az bir ay kalacak iki saat geç görsem sorun olmaz diye düşünmüştüm ama olmamış sanırım :(

Back
X