babanız ya çooooook bencil bugüne kadar çevrenizdeki herkes o ne dediyse onu yaptığı için sizde çooook sinir olmuş,ya psikolojisi ciddi anlamda bozuk zira sebep göstermeksizin ben istemiyorum hıh demek hiç normal değil,ya da sadece kendinin bildiği başka kimsenin bilmediği bir şey var.
Edit İki üstteki üyenin dediği gibi eşiniz babanızın çocuğu olabilir (Bu dünya ilginçlikler dünyası zira.)
Benim annem arkamda ve çok büyük bi destek. Hatta tüm akrabalarim babamın tarafı da dahil hepsi benim tarafımda. Kaç kere gittim bende ama yok.umarim tez zamanda sizinde sikintilariniz hallolur
İnşallah hepimizin sıkıntısı hallolur canım biran önce. Sen evlat olarak elinden geleni yapmışsın zaten gerisini Allah'a bırak. Vakti, zamanı gelince düzelir inşallah
İnşallah hepimizin sıkıntısı hallolur canım biran önce. Sen evlat olarak elinden geleni yapmışsın zaten gerisini Allah'a bırak. Vakti, zamanı gelince düzelir inşallah
Bu tarz küslüklerde, küsülen çocuk Bebek yapar, ardından ziyaret amaçlı bebek kucaklarında giderler babaevine
Torunu gören ebeveyn sonsuza kadar çocuğunu affeder
Sizinki de böyle olur. Bebek olana kadardır belki.
kırgınlığım elbette var.en azından bir tanıyalım kimmiş diyebilirdi.yada şu sebepten istemiyorum diyebilirdi.bende güzel bir düğünle evlenmeyi hak ederdim.ama bunlar artık umrumda değil.kendi kırgınlıklarımı umursamıyorum.bu arada sizin adınıza çok sevindim.bu arada biz çok defa düğünlerde aynı ortamda bulunduk gidip yeğenleriyle kuzenleriyle diğer kardeşlerimle kahkahalar atıyordu beni görmemezlikten geldi
Bu tarz küslüklerde, küsülen çocuk Bebek yapar, ardından ziyaret amaçlı bebek kucaklarında giderler babaevine
Torunu gören ebeveyn sonsuza kadar çocuğunu affeder
Sizinki de böyle olur. Bebek olana kadardır belki.
Elbette en çok yıpranan annem oldu. Defalarca söyledim önceden görüşmedim diye konuştu dediğiniz gibi görüşsem ne olurdu. İnsanlar evli adamlardan çocuk yapan kızlarını bile kabulleniyor ben evlenmek istediğim için ve kendi istediğim ve önceden tanıdığım biriyle evlenmek istediğim için böyle oldu