anlayamıyorum

Bugüne kadar babamın dediği hiçbir şeye ne ben ne kardeşlerim ne abim kimse itiraz etmediği için belkide böyle oldu.

Benim annem arkamda ve çok büyük bi destek. Hatta tüm akrabalarim babamın tarafı da dahil hepsi benim tarafımda. Kaç kere gittim bende ama yok.umarim tez zamanda sizinde sikintilariniz hallolur
İnşallah hepimizin sıkıntısı hallolur canım biran önce. Sen evlat olarak elinden geleni yapmışsın zaten gerisini Allah'a bırak. Vakti, zamanı gelince düzelir inşallah

Bu tarz küslüklerde, küsülen çocuk Bebek yapar, ardından ziyaret amaçlı bebek kucaklarında giderler babaevine
Torunu gören ebeveyn sonsuza kadar çocuğunu affeder
Sizinki de böyle olur. Bebek olana kadardır belki.

Simdi boyle durumda annen girecek devreye babani ikna edecek. Bilmiyorum nasil ama tatmi dille ama sert dille babani ikna edecek.

Babanizin psikolojisi normal gelmedi baba olan annenize oluyor bence.

bilmiyorum nasıl olacak.kaza geçirdim.guvenlik sıkıntısı olan bölgelere gitmek zorunda kaldım hiçbirinde umrunda olmadım babamin

Daha once gorusseniz ne olur yani onu anlamadin birazcik kizabilirdi ama bu durum normal gelmedi bana.
Elbette en çok yıpranan annem oldu. Defalarca söyledim önceden görüşmedim diye konuştu dediğiniz gibi görüşsem ne olurdu. İnsanlar evli adamlardan çocuk yapan kızlarını bile kabulleniyor ben evlenmek istediğim için ve kendi istediğim ve önceden tanıdığım biriyle evlenmek istediğim için böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…