unutmaya çalıştım üstünü kapamaya çalıştım ama öyle bi anda geri patladım ki anladım bu mesele unutulmuyor.büyüdüğüm eve gidememek beni paramparça ediyor.heleki birtokatını yemediğim bir azarını duymadığım bu adamda çocuklarına ne kadar düşkün denilen babamın bunu yapması benikahrediyorBabanizin belli ki psikolojisi bozuk ,siz onun evladisiniz ,
Kim gidip babasina biriyle sevgili olduk flort ediyoruz diye cat diye anlatiyor ,
İs ciddiye binince soylenir ,sizde soylemis iknaya calismissiniz ,bundan sonrasi sizden cikmis ego meselesi yapmis ,
Siz onunune bakin ,yuvanizi kurmus mutlu olmussunuz ,babanizi olmus farzedin ,size bunu yapan bir baba iyi niyetli olamaz ,diger aile uyelerinizle mutlu olun ,
Kendinize haksizlik yapildigi dusunup ,icerliyorsunuz belli ,bu konuyu unutun
beni istemediğini söyleyip bağırıp kovduSize bağirip çağirdimi kendisi yoksa yaninizdan gittimi siz bunlari yaparken tepkisi nasildi.
çocuk düşünmüyorum henüz. bu inadı çözemiyorum nasıl bunu hak ettim bilmiyrumSenin çok mutlu olmana rağmen hala küsse,yazık ki bencilce davranıyor.
3 yıldır neyin inadı.
Belki çocuk olunca -eğer istiyorsanız çocuk yapmayı-yumuşar
Sizi cok iyi anliyorum ,haksizliga ugramissiniz ve hakkinizi geri alamiyorsunuz ,unutmaya çalıştım üstünü kapamaya çalıştım ama öyle bi anda geri patladım ki anladım bu mesele unutulmuyor.büyüdüğüm eve gidememek beni paramparça ediyor.heleki birtokatını yemediğim bir azarını duymadığım bu adamda çocuklarına ne kadar düşkün denilen babamın bunu yapması benikahrediyor
Çok aşiri öfkeli gerçektende tek yol mektup yazmak baskada fikir gelmiyor aklima en fazla yirtar okursa dayanamaz ağlar bile bi deneyin bence çok seven bir babaysa evlatlarini emin ol bi yerde kalbi yumusar.beni istemediğini söyleyip bağırıp kovdu
kabullenir gibioluyorum sonra diyorumki tamam da neden.cevabı bulamıyorum.destek almayı düşündüm ama bir uzmana gidip anlatmam babam dahilolmadığı sürece beni çözüme götürmeyecekSizi cok iyi anliyorum ,haksizliga ugramissiniz ve hakkinizi geri alamiyorsunuz ,
İnsan iliskileri malesef bu sekilde kabullenin ,hic olmazsa bir destek alin uzmandan ,yas donemi bu yasadiginiz
En hayırlı şekilde barışırsınız inşallah.çocuk düşünmüyorum henüz. bu inadı çözemiyorum nasıl bunu hak ettim bilmiyrum
çok teşekkür ederim düşüneceğim teklifinizi.sevdiğine şüphem yok ama bunca zamandır ne yaşadığımı bilmemek onu neden üzmüyor anlayamıyorumÇok aşiri öfkeli gerçektende tek yol mektup yazmak baskada fikir gelmiyor aklima en fazla yirtar okursa dayanamaz ağlar bile bi deneyin bence çok seven bir babaysa evlatlarini emin ol bi yerde kalbi yumusar.
inşallah.beni sevdiğine inanmak istiyorum.bunca yıl sevdiğini zannetmiş olamam.yinede bu kadar öfkelenecelk ne vardı anlayamıyorumEn hayırlı şekilde barışırsınız inşallah.
Bazı insanlar çok katı olabiliyor,herkesin bir bam teli var ve ona basmışsınız.
Sizi de çok sevdiği için bu kadar tepkisi.
Seviyor şöyle ki,inşallah.beni sevdiğine inanmak istiyorum.bunca yıl sevdiğini zannetmiş olamam.yinede bu kadar öfkelenecelk ne vardı anlayamıyorum
bu ihtimali bende düşündüm hatta sordumda kesinlikle yok demişti.Babanız belki sizi başka birine yakıştırmış ve o kişiyi de çok benimsemiş olabilir siz onun karşısına bambaşka biriyle gelince de durum bı raddeye gelmiş olabilir bu sadece bir varsayım. Babanız tamamen haksız siz iki taraflı anlasmalı ve severek gidip evlendiniz ve mutlusunuz babanıza bu durumda medeni olup yanınızda olmak yakısırdı. Hakkınızda hayırlısı olsun. Torunu olunce belki yumusar.
ama benim canımın yanması babama herhangi bir şekilde etki etmedi.bazen diyorumki ölüp gitsem ne yapacak acabaSeviyor şöyle ki,
Ben size buradan hakaret etsem hadi ordan dersiniz ama anneniz hakaret etse çok canınız yanar.İşte olay bu.
İyi de canı yanan o,en sevdiklerinden geldiği için,bu kadar çok tepkili.ama benim canımın yanması babama herhangi bir şekilde etki etmedi.bazen diyorumki ölüp gitsem ne yapacak acaba
bence evlenerek hata yapmissin evlebmeden once tatli dille yalvarsan da bi sekilde ikna edebilirsin ne kadar dayanir ki ama onu cagirmayip nikah yapmis olman cok buyuk hata belkide bunu inat etmistir buna kirilmistir onun rizasini alarak yapmaliydinarkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.3 sene evvel eşimle severek evlendim. Babam kesinlikle istemedi.Hiçbir sebep sunmadı.Önceden görüştüğümü ve ona haber vermediğimi düşündü ve asla olmaz dedi.aylarca yalvardım dinlemedi bende babamın gelmediği onun dışında tüm yakınlarımın geldiği sade bir nikahla evlendim.Daha sonra babama defalarca gittim beni eve almadı.Herkesin parmakla göstgerdiği ilişkimiz alt üstoldu.Görüşmüyor ve eve almıyor.Herşeyden eksiğim herşeyden.Ne bir bayram ne doğum günü ne aile toplantıları hiçbirine gidemiyorum çıldırmak üzereyim.Sebepsiz yere istemeyişi benim inat edişim ve bu olanlar anlam veremiyorum.Akrabalar tanıdıklar hatta annem araya girdi ne dedilerse ne evlenmeden önce ne de sonra ikna olmadı.Bunu haketmediğimi düşünüyorum.
Eşime gelince saygılıdır beyfendidir .yorgun gözüküyorsun deyip ayağımın altına yastık koyar.Eve geldiğimde güler yüzle karşılar sesi yükselmez.Aldığıma gittiğime karışmaz.Ailesine laf söyletmez.Onu çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum.Eve gelen akrabalarımın etrafına pervane olur.
iyi bir kariyerim var.Sürekli takdir edilirim müdürüm beni örnek gösterir.İşimde ve eşimle çok mutluyum ama inanılmaz eksiğim.Babamı çok özlüyorum.Eski fotoğraflara bakıp saatlerce ağlıyorum.Evimi çok özledim.Yeni çekilen hiçbir fotoğrafta olmamak annemle doyasıya görüşememek beni kahrediyor.kardeşlerim abim eşleri biraraya geliyor tabi babamda var bir tek ben yokum.Bazen ölmek istiyorum.Yaşadıklarımı unutmak istiyorum.Ama anneme ve eşime kıyamıyorum.Eşiyle mutlu olup babasıyla görüşenlere imrenerek bakıyorum.Günden güne içime kapandığımı alakasız şeylere gülüp ağladığımı fark ediyorum.Anlayamıyorum birkere bile başını önüne eğdirmediğim babam bensizliğe nasıl dayanıyor.İnsan ille babası ya da eşini birini seçmek zorunda mıdır aklım almıyor.
Üzülmediğini sanmiyorum bence içine ata ata kahrediyordur ama inadi çok keskin belli ki.çok teşekkür ederim düşüneceğim teklifinizi.sevdiğine şüphem yok ama bunca zamandır ne yaşadığımı bilmemek onu neden üzmüyor anlayamıyorum
ben babama hiç söylemeden evlenseydim inanın o sonuna kadar haklı olurdu.ama ben görüşmeye başlayınca söyledim aylarca yalvardım.umarım dediğiniz gibi çok yakındır.insanlar çocukları neler yapıyorda arkalarında duruyorİyi de canı yanan o,en sevdiklerinden geldiği için,bu kadar çok tepkili.
Onun açısından bak.
Mutlaka barışır,sen ölümcül bir hata yapmadın.Elbet anlar,umarım çok yakındır.
kırgınlığım elbette var.en azından bir tanıyalım kimmiş diyebilirdi.yada şu sebepten istemiyorum diyebilirdi.bende güzel bir düğünle evlenmeyi hak ederdim.ama bunlar artık umrumda değil.kendi kırgınlıklarımı umursamıyorum.bu arada sizin adınıza çok sevindim.bu arada biz çok defa düğünlerde aynı ortamda bulunduk gidip yeğenleriyle kuzenleriyle diğer kardeşlerimle kahkahalar atıyordu beni görmemezlikten geldiBenim babam da bana 3 yıl küstü. İnan tamamiyle haksızdı. Hiç kimse ona hak vermedi. Ama 3 yıl sonra ilk buluşmamızda bana sarılarak ağladı. O günden beri çok şükür çok iyiyiz. Ama ben kırgınım. Haketmediğimi yaşattı , bana sahip çıkmadı diye. Yine de tabiki kurban olurum canım babam hiç belli etmem kırgınlığımı. İnşallah aranız düzelir. Ama ona karşı muhakkak kırgınlık oluşacak içinde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?