anlayamıyorum

zambak123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2015
137
35
28
45
arkadaşlar fikirlerinize ihtiyacım var.3 sene evvel eşimle severek evlendim. Babam kesinlikle istemedi.Hiçbir sebep sunmadı.Önceden görüştüğümü ve ona haber vermediğimi düşündü ve asla olmaz dedi.aylarca yalvardım dinlemedi bende babamın gelmediği onun dışında tüm yakınlarımın geldiği sade bir nikahla evlendim.Daha sonra babama defalarca gittim beni eve almadı.Herkesin parmakla göstgerdiği ilişkimiz alt üstoldu.Görüşmüyor ve eve almıyor.Herşeyden eksiğim herşeyden.Ne bir bayram ne doğum günü ne aile toplantıları hiçbirine gidemiyorum çıldırmak üzereyim.Sebepsiz yere istemeyişi benim inat edişim ve bu olanlar anlam veremiyorum.Akrabalar tanıdıklar hatta annem araya girdi ne dedilerse ne evlenmeden önce ne de sonra ikna olmadı.Bunu haketmediğimi düşünüyorum.
Eşime gelince saygılıdır beyfendidir .yorgun gözüküyorsun deyip ayağımın altına yastık koyar.Eve geldiğimde güler yüzle karşılar sesi yükselmez.Aldığıma gittiğime karışmaz.Ailesine laf söyletmez.Onu çok seviyorum ve sevildiğimi biliyorum.Eve gelen akrabalarımın etrafına pervane olur.
iyi bir kariyerim var.Sürekli takdir edilirim müdürüm beni örnek gösterir.İşimde ve eşimle çok mutluyum ama inanılmaz eksiğim.Babamı çok özlüyorum.Eski fotoğraflara bakıp saatlerce ağlıyorum.Evimi çok özledim.Yeni çekilen hiçbir fotoğrafta olmamak annemle doyasıya görüşememek beni kahrediyor.kardeşlerim abim eşleri biraraya geliyor tabi babamda var bir tek ben yokum.Bazen ölmek istiyorum.Yaşadıklarımı unutmak istiyorum.Ama anneme ve eşime kıyamıyorum.Eşiyle mutlu olup babasıyla görüşenlere imrenerek bakıyorum.Günden güne içime kapandığımı alakasız şeylere gülüp ağladığımı fark ediyorum.Anlayamıyorum birkere bile başını önüne eğdirmediğim babam bensizliğe nasıl dayanıyor.İnsan ille babası ya da eşini birini seçmek zorunda mıdır aklım almıyor.

Kaç ay geçti aradan hiçbir gelişme olmadı.Gecelerce ağladım.Bir kere olsun memlekete gittiğimde beni alır diye bekledim.ama olmadı. Şimdi ne eşimden vazgecebiliyorum ne babasız yaşayabiliyorum.Keskin bir bıçağın sırtında gibiyim.Keşke hepsi kabus olsaydı uyanınca bitseydi..

Son düzenleme:
Yaptığınız babanızı derinden sarsmış demek. Siz olsaniz ne yapardiniz? Evladiniz nikahina cagirmasa istemediginiz biriyle evlense? Ben olsam babanız gibi yapardm sanırım.

Zamanla düzelir diye düşünüyorum. Çocuk olunca erir buzlar

Babanızın psikolojisi iyimi anlattığınız gibi ise tek sorun bu olsa gerek

nikaha çağırdım ve elbette ondan habersiz olmadı.aylarca yalvardım tanışmaya bile ikna olmadı hiç tanımadan kararını verdi.Eşimle de kültürel olarak işolarak uyumluyuz

Babanıza asla hak vermiyorum o kadar insan anormalde kendi mi normalmiş? İnsan evladına böyle kin mi besler, inanın sizin kadar yıprandığını düşünmüyorum. Zamanla yatışacaktır.
3 yıl geçti hiçbir değişim olmadı.inanılmz özlüyorum.inanın bu olayın öncesi ve sonrası olarak hayatım ikiye ayrıldı.Mutlu olmak istiyorum

nikaha çağırdım ve elbette ondan habersiz olmadı.aylarca yalvardım tanışmaya bile ikna olmadı hiç tanımadan kararını verdi.Eşimle de kültürel olarak işolarak uyumluyuz
O zaman başka bi nedeni var kendince. Söylememesi ilginç. Babalar kızlarından kolay kopamazlar. Belki ilk zamanlar oyleydi sonra inada bindi. Sizde inat edince ipler koptu

Inada binmis bu olay artik ama babanizin tavri fazla anneniz boyle yapmazken baba neden bu kdr sert neticede mutlusunuz yuvanizi kurmussunuz daha nereye kdr uzatacak

O zaman başka bi nedeni var kendince. Söylememesi ilginç. Babalar kızlarından kolay kopamazlar. Belki ilk zamanlar oyleydi sonra inada bindi. Sizde inat edince ipler koptu
daha önce görüstüğüme inandı ve görüşmedim kesinlikle.görüşmeye başlayıncahemen söyledim

Inada binmis bu olay artik ama babanizin tavri fazla anneniz boyle yapmazken baba neden bu kdr sert neticede mutlusunuz yuvanizi kurmussunuz daha nereye kdr uzatacak
inanın bilmiyorum.benimde çok hayallerim vardı ama olmadı.şu an tek istediğimevime gidip gelebilmek ve görüşmek ama olmuyor

Ortada bir şey yokken istememesi tanismamasi ve bunca yil kini dinmemesi gerçekten cok üzücü elinizden geldiğince barismaya kalkmissiniz ama olmamis ben sadece bi fikir sunmak istiyorum bir mektup yazin onu cok özledigini hissettiklerini kelimelere dökün babaniza yollayin okumadan yirtsa bile deneyin bence kalbi yumusar yada direk karsisina cikip duygularinizi yuzune vurun sarilin bence biraz özlediyse dayanamaz sadece cok asiri inattir ama sizden gelen yaklasimi tepemez .

defalarca gittim aradım konuşmaya çalıştım asla yumuşamadı

Babanizin belli ki psikolojisi bozuk ,siz onun evladisiniz ,
Kim gidip babasina biriyle sevgili olduk flort ediyoruz diye cat diye anlatiyor ,
İs ciddiye binince soylenir ,sizde soylemis iknaya calismissiniz ,bundan sonrasi sizden cikmis ego meselesi yapmis ,
Siz onunune bakin ,yuvanizi kurmus mutlu olmussunuz ,babanizi olmus farzedin ,size bunu yapan bir baba iyi niyetli olamaz ,diger aile uyelerinizle mutlu olun ,
Kendinize haksizlik yapildigi dusunup ,icerliyorsunuz belli ,bu konuyu unutun

Senin çok mutlu olmana rağmen hala küsse,yazık ki bencilce davranıyor.
3 yıldır neyin inadı.
Belki çocuk olunca -eğer istiyorsanız çocuk yapmayı-yumuşar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…