nikaha çağırdım ve elbette ondan habersiz olmadı.aylarca yalvardım tanışmaya bile ikna olmadı hiç tanımadan kararını verdi.Eşimle de kültürel olarak işolarak uyumluyuzYaptığınız babanızı derinden sarsmış demek. Siz olsaniz ne yapardiniz? Evladiniz nikahina cagirmasa istemediginiz biriyle evlense? Ben olsam babanız gibi yapardm sanırım.
Zamanla düzelir diye düşünüyorum. Çocuk olunca erir buzlar
eşimin adını benden daha önce duymuştu ve bi yerde ayak üstü karşılaştılar ama o dönem eşimle sevgili değildik.ben daha sonra görüşüyorum dememle ilişkimiz altüstolduBabanızın psikolojisi iyimi anlattığınız gibi ise tek sorun bu olsa gerek
3 yıl geçti hiçbir değişim olmadı.inanılmz özlüyorum.inanın bu olayın öncesi ve sonrası olarak hayatım ikiye ayrıldı.Mutlu olmak istiyorumBabanıza asla hak vermiyorum o kadar insan anormalde kendi mi normalmiş? İnsan evladına böyle kin mi besler, inanın sizin kadar yıprandığını düşünmüyorum. Zamanla yatışacaktır.
O zaman başka bi nedeni var kendince. Söylememesi ilginç. Babalar kızlarından kolay kopamazlar. Belki ilk zamanlar oyleydi sonra inada bindi. Sizde inat edince ipler koptunikaha çağırdım ve elbette ondan habersiz olmadı.aylarca yalvardım tanışmaya bile ikna olmadı hiç tanımadan kararını verdi.Eşimle de kültürel olarak işolarak uyumluyuz
daha önce görüstüğüme inandı ve görüşmedim kesinlikle.görüşmeye başlayıncahemen söyledimO zaman başka bi nedeni var kendince. Söylememesi ilginç. Babalar kızlarından kolay kopamazlar. Belki ilk zamanlar oyleydi sonra inada bindi. Sizde inat edince ipler koptu
inanın bilmiyorum.benimde çok hayallerim vardı ama olmadı.şu an tek istediğimevime gidip gelebilmek ve görüşmek ama olmuyorInada binmis bu olay artik ama babanizin tavri fazla anneniz boyle yapmazken baba neden bu kdr sert neticede mutlusunuz yuvanizi kurmussunuz daha nereye kdr uzatacak
bende anlayamıyorum.hiç erkek arkadaşım dahi olmamıştı.İŞe başladım 3 4 yıl çalıştım dahasonra eşimle görüştümBabaniz saçmaliyor..yorgan gitti kavga bitti..neye uzatiyor..kaçanlar bile 2 aya affediliyor..
çocukları için canını verecek adam gittibana düşman biri geldi.Ben de anlayamadım.
Evlenmişsiniz yuvanızı kurmuşsunuz mutlusunuz da...evladı mutlu diye mutlu olmalı.
defalarca gittim aradım konuşmaya çalıştım asla yumuşamadıOrtada bir şey yokken istememesi tanismamasi ve bunca yil kini dinmemesi gerçekten cok üzücü elinizden geldiğince barismaya kalkmissiniz ama olmamis ben sadece bi fikir sunmak istiyorum bir mektup yazin onu cok özledigini hissettiklerini kelimelere dökün babaniza yollayin okumadan yirtsa bile deneyin bence kalbi yumusar yada direk karsisina cikip duygularinizi yuzune vurun sarilin bence biraz özlediyse dayanamaz sadece cok asiri inattir ama sizden gelen yaklasimi tepemez .
Size bağirip çağirdimi kendisi yoksa yaninizdan gittimi siz bunlari yaparken tepkisi nasildi.defalarca gittim aradım konuşmaya çalıştım asla yumuşamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?