Anlayışsız eş ve ilgisizlikten aglayan ben

Serap ciba

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2022
27
3
6
30
Genişletmek için tıkla...
Allah yardımcın olsun kardeşim🙏geçen gün ben yine yanlızlıktan bunaldim ve odamda ağlamaya başladım bana bakmaya yanima geldi ve biz 3 yada 4 saat belkide daha fazla uzun uzun herseyi konustuk bana kisaca olarak geçmişte onun ailesine soylediklerim kendi ailemden üstün görmem ona zamn zamn kavgalarda ettiğin küfürler ve her defasında onu geçmişte yaptığı şeyler yüzünden yargilamamdan bıktığını ve bu yüzden bazı şeyler den sogdugunu sakın kafa istediğini ona dırdır yapmamam gerektiğini söyledi bende düşündün ve dedim ki hic bisey tek taraflı gerçekleşmez ben bisey yaptıysam yada söylediysem beni kışkırtan ve o noktaya getiren bi olay vardır dedim kimse durduk yere konuşmaz bana da tak etti dedim sana sevgi göstermiyorum bana bağırıp cagriyosun küfür ediyosun ben kendi kendime çözdüm o olayı sende dene fazla düşünceye boğma kendini benden bisey bekliyorsan kendini düzelt önce kimse için bana baskı yapma ben kendimi bilen bi adamım vs vs vs böle uzadı sonuç ne madem sogdunsonuç ne napiyoruz dedim uykum var işe gidicem sabah dedi uyudu. Aslında herşey açık ve net gibiydi benim için ondan sonra aglamadimda dusunmedimde zamana bıraktım allh büyük herşeyin hayırlısı cümlemiz için de dedim

Back