• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kalleşliğini nasıl atlatıcam nolur destek olun?

Bir an önce bir iş bul ve çalışmaya başla. Doğuma kadar en azından 5 ay çalışırsın, o arada birikimin olur. Hem sigortalı olursun doğum esnasında, doğum parası alırsın. Çocuklarına bakabilecek olan var mı ? Bu adama asla güvenme, gemi işi filan yalan muhtemelen, olursa da iyi olur nafaka alırsın gerçi. Kendine gel ve yol haritası çiz bir an önce. Böyle annesinin dizinin dibinden ayrılamayan tiplerden nefret ediyorum.
Evet karnımda kini Allaha bıraktım hayırlısı neyse o olsun. Böyle karaktersiz bir adamda gittiği yerde kalsın zararın neresinden dönersem kardır diye bakıcam. Hala yaşadığım şokun etkisindeyim gerçekten bu yapılan bana göre büyük bir kalleşlik. Hemen bir avukatla görüşüp davamı açıcam daha sonrada bi işe giricem bundan sonra hayırlısı olsu.

Bırakabilir evlenmek kadar ayrılmaktan var buna birşey diyemem benim için mesele bana iyi gözüküp hiçbirşey yokmuş gibi davranıp arkamdan o şekilde konuşması =)
Aynen canım bende bunu yediremedim okurken yani
Allah korusun dusmez kalkmaz bir Allah herkesin başına hersey gelebilir yada ayrilcaksan adam gibi çık söyle ne kiviriyosun
Çok garip tuaf bir zihniyet adam diyesim gelmiyo
Allah bildiği gibi yapsın insanliktan yoksunlar

Aynen canım bende bunu yediremedim okurken yani
Allah korusun dusmez kalkmaz bir Allah herkesin başına hersey gelebilir yada ayrilcaksan adam gibi çık söyle ne kiviriyosun
Çok garip tuaf bir zihniyet adam diyesim gelmiyo
Allah bildiği gibi yapsın insanliktan yoksunlar
Çünkü annesi istemezse yanımda kalacaktı =) annesi isterse gidecekti o yüzden yerini yapıyordu sokakta kalmamak için böyle insanlar menfaat için kendinde satar derler ya o hesap ben şok oldum ve daha atlatamadım dünden beri

4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.
4ay önce boşanma davam vardı eşimin olduğu şehirde ailemle gittik eşim bana yalvardı bana güven şöyle böyle diye inandım ve affettim ailemle geri dönmedim ilk 3 ay gayet iyiydi herşey kv yaşıyoruz oda bana eziyet etmyordu artık o sürede hamile kaldım eşim çalışmıyordu kursa girmişti gemi işi araştırıyor du daha sonra kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi eşimde birşey demedi sadece tuttu annesini sonra ailemin yanına geldik 2 hafta kaldık eşim normal nbir işe girmedi gemi işi araştırdı sonra bir sınava girmem gerek dedi ailesinin yanınagitti 2 hafta orta kaldı ve bana sadece geceleri mesajaatıyoesu annesi kavga etmesin sinirlenmeain diye. Daha sonra ay başında işten haber gelecek 3 gün var dedi yanıma geldi dün. Pazartesi de haber gelecekmiş. Sürekli annesiyle mesajlaşıyor şüphelendim wp no telefonuma kopyaladım. Annesine anne ben t yi bırakıp sana gelicem seçim yapmam gerekiyorsa seni seçiyorum geldiğimde de söyledim sana bir seçim yapmam gerekiyor sen benim annemin seni aramam zaten yavaş yavaş soğuyorum bana kattığı hiçbirşey yok pazartesiye kadar sabret gelicem inan bana givi mesajla attı beynimden aşşağ kaynar sular döküldü bunları yazarken bana sarılıyor konuşuyor sabret evimiz olacak diyor inanabiliyomusunjz. Dayanamadım gittim bunları yaşayacağıma ölseydim keşke herşeyini al çık git dedim yüzsüz yüzsüz knşma ya çalıştı izin vermedim ve gitti. Biraz önce. Kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum. Nolur bama bir akıl verin
Daha yeni barıştığı n adamdan neden hemen çocuk yaparsın ki ????

Yazık DEĞİL mi o yavruya

Daha yeni barıştığı n adamdan neden hemen çocuk yaparsın ki ????

Yazık DEĞİL mi o yavruya
Ben hiç bir zaman çocuk istemedim. Söyledim ikna edemedim hazırlıklı gitmedim aniden barıştık mahkeme de. Korunma ilacım vs m yoktu gizlice iğne vurdurmam için sağlık ocağına gitmem gerekiyordu eşim çalışmıyor zaten bütün gün dip dibeyiz bana tamam korunucm ben deyip korunmayınca ben ne yapabilirim evet hatalıyım nedeni de şu pasif davrandığım için kendimi bukadar ezdirdiğim söz hakkı bulundurmadığum için nedeb bukadar ezdirsim kendimi hiç bilmiyorum psikolojim de hiç iyi değil senelerdir çektikleri yüzünden insanın eşim deyip aynı yastığa baş koyduğu kişiden böyle birşey yaşaması çok ağır inanın aldatsaysı bukadar zoruma gitmezdi demekki beni sevmiyor karaktersiz de bi adammış der boşanırdım. Ama yüzüme gülüp arkamdan karnımda bu çocukla işler yapması ve 3 ay önce bana köpek gibi yalvaran adam. Allaha havale ediyorum

Ailenizin ekonomik durumu nasıl? Koca ıssız nafaka falan vermezler. Aileniz 2 çocuğa bakabilecek mi? Bir yol haritası çizmeniz lazım. Doğuma kadar iyi kötü bir iş bulup biraz para biriktirin. Dogumunuzu hayırlısıyla yapıp davayı.acin. Nasıl bu kadar basiretsiz oldunuz anlamak güç. Allah yardımcınız olsun
Benim kızım 3 aylıktan beri ben ailemin yanındayım zaten eşimle sürekli ayrıl barış oda çoğu kez burda kaldı. Kızımı babam büyüttü herşeyimizi o karşıladı karşılıyor da.. Allaha şükür iyi babamın ekonomik durumu

İkili oynuyor gibi geldi bana idare etmeye çalışıyor iki tarafı da.
Anne ile eş arasında seçim yapmak ne ya.
Evet banada öyle geldi annesine ısrarla salıya kadar bekle bırakıp gelicem demiş salı günü gemi işinden haber gelecekti gemilerin parası iyi işi olursa oraya gidecekti benden ayrılmayacak tı o yüzden bana 2li oynuyordu gemi işi olmazsada askeri ücretle çalışıp borç bitirip ev tutmak ağır geldiği için ailesinin yanına dönecektir annesine ikili oynuyordu menfaatleri için kıvıran bir adam mış işte

Mesajları okumadım eminim söylemişlerdir ama eşiniz işsiz, boşanmanın eşiğinden dönmüşsünüz, anladığım kadarıyla siz de çalışmıyorsunuz, kayınvalidenizle yaşıyorsunuz ve hamile kalıyorsunuz. Akıl alır gibi değil.

Evet banada öyle geldi annesine ısrarla salıya kadar bekle bırakıp gelicem demiş salı günü gemi işinden haber gelecekti gemilerin parası iyi işi olursa oraya gidecekti benden ayrılmayacak tı o yüzden bana 2li oynuyordu gemi işi olmazsada askeri ücretle çalışıp borç bitirip ev tutmak ağır geldiği için ailesinin yanına dönecektir annesine ikili oynuyordu menfaatleri için kıvıran bir adam mış işte
Allah ıslah etsin

Hamile bir kadına söylenebilecek en iyi söz sizinki sanırım.
Kimin neyi hakettiğinin kanaatini,kimse veremez.
Kaldı ki ne yaşadığı,hayat tecrübesi,yaşı,
Bunları bilmeden,,,yaşamadığımız bir hayatı yargılamak,kimsenin haddine değildir malesef.
kayınvalidenin evinde yaşayıp eziyet küfür dayak yerken eşi işsizken ilk çocuğu yapmış denilebilir ki olmuş Bi hata cahillik yapmış . Ama Bu hanım boşanmak yerine gidip boşanıp dayak yediği kaynanası nın evinde işsiz kocasından 2. Cocupu yapıyo bakın bu insanların kendi oturduğu Bi evi bile yok kaynanasından dayak yiyo, eşi ve kendi işsiz VE 2. COCUK YAPIYO. kendine acımayana ben neden acıyayım. Sizde biraz mantıklı düşünün acitasyon a gerek yok

kayınvalidenin evinde yaşayıp eziyet küfür dayak yerken eşi işsizken ilk çocuğu yapmış denilebilir ki olmuş Bi hata cahillik yapmış . Ama Bu hanım boşanmak yerine gidip boşanıp dayak yediği kaynanası nın evinde işsiz kocasından 2. Cocupu yapıyo bakın bu insanların kendi oturduğu Bi evi bile yok kaynanasından dayak yiyo, eşi ve kendi işsiz VE 2. COCUK YAPIYO. kendine acımayana ben neden acıyayım. Sizde biraz mantıklı düşünün acitasyon a gerek yok
Acıtasyon değil ki söylediklerim.
Siz flu bakıyorsunuz. Ben ise real bakıyorum.
Bunlar hayatın içinde olan şeyler.
Herkes bizim gibi mantıklı bakamayabilir.
‘Tecrübe’ dediğimiz olayı,insanlar yaşayarak alıyor.
Bugün bu kadına sorsak “keşke” diyecek.
Kaldı ki, bizler bile dünkü aklımızı bugün beğenmezken..

Yaşadığımız ortam,aile,kariyer,eğitim.
Bunlar insan üzerinde nasıl bir etki hepimiz biliyoruz.
Herkesin penceresi farklı.
“Hata” dediğimiz olay,herkes için çok farklı.
Size göre bile bile lades olan şey,
Bazılarına göre “hatadır”.

Ayrıca tabiki mantıklı düşünürüm.
Ama bana göre olanı değil.
Genel bakış açısıyla mantığına bakarım...

Acıtasyon değil ki söylediklerim.
Siz flu bakıyorsunuz. Ben ise real bakıyorum.
Bunlar hayatın içinde olan şeyler.
Herkes bizim gibi mantıklı bakamayabilir.
‘Tecrübe’ dediğimiz olayı,insanlar yaşayarak alıyor.
Bugün bu kadına sorsak “keşke” diyecek.
Kaldı ki, bizler bile dünkü aklımızı bugün beğenmezken..

Yaşadığımız ortam,aile,kariyer,eğitim.
Bunlar insan üzerinde nasıl bir etki hepimiz biliyoruz.
Herkesin penceresi farklı.
“Hata” dediğimiz olay,herkes için çok farklı.
Size göre bile bile lades olan şey,
Bazılarına göre “hatadır”.

Ayrıca tabiki mantıklı düşünürüm.
Ama bana göre olanı değil.
Genel bakış açısıyla mantığına bakarım...
Ben sizi çok iyi niyetli gördüm, çok iyi Bi insansınız ama brn böyle kadınlar tanıyorum yokluk sefalet dayak içinde 5 cocuk doğuran bilerek korunmayan aman kocam beni bırakamasın yanımda dursun diye. Ben sizin kadar iyi niyetli bakamıyor o çocuklar için cok üzülüyorum, suçu günahı yok onların mecbur bu hayatı yaşayacaklar ama Bi annenin bencil olmayıp düşünmesi lazım ben evlatlarıma ne verebilirim dünyaya getirirsem

O nasil bir kayinvalide aklim almiyor. O nasil bir anne olabilir. Insan vicdani nasil da ailesinin onlara emanet ettigi kizina gelin demiyorum cünkü kizi gibi sevmeli nasil el kaldirir. Gercekten aklim almiyor.

Siz bu hayatı haketmişsiniz zerre üzülmedim ama o günahsız cocuklara cok acıdım Allah yardımcıları olsun
ben üzüldüm okurken.sizin yazdıklarınızı okuyunca da üzüldüm.insanız şaşarız beşeriz hata da yaparız.öyle hayatlar var ki dışardan değerlendirmek kolay gelir yaşayan bilir.konu sahibinin yaşını ailesini geçmişini evlilik sürecini bilmiyoruz.yaşadıkları karşısında yol göstermek yardım etmek var iken acımasızca eleştirip hak ettin demek üzülmedim demek.evet keşke çocuk yapmasaydı hele 2.yi yapmasaydı ama hepsi olmuş.geriye bakmanın anlamaı yok.hamile ve acı çeken ortada bırakılan güveni yıkılan ihanete uğrayan bir kadın var.sınanmadığımız acılar için büyük konuşmamak lazım.

konu sahibi bu aşamadan sonra o evlilikten adamdan sana hayır gelmez.olanlar olmuş kendini suçlamaktan da vazgeç artık bundan sonra kendin ve çocukların için neler yapabilirsin onları düşün planla.böyle bir kv ve eş ile ömür geçmez.böyle bir adamdan değişimler bekleme derim.ailen ne diyor nasıl bakıyor boşanmana.boşanıp iş bulmaya çalış çocuklara da ailenden birileri baksın.artık o adamın söylediği ve söyleyeceği hiç bir şeye inanamazsın.inanabilir misin adam sanki eş ve sevgiliyi bir arada yürütüyor gibi anne ve eşe farklı yaklaşımlar.seni tercih ediyorum gibi şeyler yahu tercihi biri anne biri eş.en kötü hikaye bile dayak atan manyak bir kv ve çalışmayan sürekli oyalayan yalan atan anne ile saplantılı bir ilişkisi olan eşten daha iyidir

Back
X