• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kalleşliğini nasıl atlatıcam nolur destek olun?

Karnında torunu varken seni döven kaynana 😳 ve karnında çocuğu varken bu duruma tepkisiz kalan koca. Acil boşan çocuklarıda gösterme onlara.

4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.
4ay önce boşanma davam vardı eşimin olduğu şehirde ailemle gittik eşim bana yalvardı bana güven şöyle böyle diye inandım ve affettim ailemle geri dönmedim ilk 3 ay gayet iyiydi herşey kv yaşıyoruz oda bana eziyet etmyordu artık o sürede hamile kaldım eşim çalışmıyordu kursa girmişti gemi işi araştırıyor du daha sonra kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi eşimde birşey demedi sadece tuttu annesini sonra ailemin yanına geldik 2 hafta kaldık eşim normal nbir işe girmedi gemi işi araştırdı sonra bir sınava girmem gerek dedi ailesinin yanınagitti 2 hafta orta kaldı ve bana sadece geceleri mesajaatıyoesu annesi kavga etmesin sinirlenmeain diye. Daha sonra ay başında işten haber gelecek 3 gün var dedi yanıma geldi dün. Pazartesi de haber gelecekmiş. Sürekli annesiyle mesajlaşıyor şüphelendim wp no telefonuma kopyaladım. Annesine anne ben t yi bırakıp sana gelicem seçim yapmam gerekiyorsa seni seçiyorum geldiğimde de söyledim sana bir seçim yapmam gerekiyor sen benim annemin seni aramam zaten yavaş yavaş soğuyorum bana kattığı hiçbirşey yok pazartesiye kadar sabret gelicem inan bana givi mesajla attı beynimden aşşağ kaynar sular döküldü bunları yazarken bana sarılıyor konuşuyor sabret evimiz olacak diyor inanabiliyomusunjz. Dayanamadım gittim bunları yaşayacağıma ölseydim keşke herşeyini al çık git dedim yüzsüz yüzsüz knşma ya çalıştı izin vermedim ve gitti. Biraz önce. Kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum. Nolur bama bir akıl verin
Oy bu nasıl adam 😕

4 yıllık evliyim 2.5 yaşında bir kızım var ve 3 aylık hamileyim.
4ay önce boşanma davam vardı eşimin olduğu şehirde ailemle gittik eşim bana yalvardı bana güven şöyle böyle diye inandım ve affettim ailemle geri dönmedim ilk 3 ay gayet iyiydi herşey kv yaşıyoruz oda bana eziyet etmyordu artık o sürede hamile kaldım eşim çalışmıyordu kursa girmişti gemi işi araştırıyor du daha sonra kv yine bana eziyet etmeye başladı hamile halimle tekme tokat saldırdı o.. Vs küfürler etti sonra evden kovdu bizi eşimde birşey demedi sadece tuttu annesini sonra ailemin yanına geldik 2 hafta kaldık eşim normal nbir işe girmedi gemi işi araştırdı sonra bir sınava girmem gerek dedi ailesinin yanınagitti 2 hafta orta kaldı ve bana sadece geceleri mesajaatıyoesu annesi kavga etmesin sinirlenmeain diye. Daha sonra ay başında işten haber gelecek 3 gün var dedi yanıma geldi dün. Pazartesi de haber gelecekmiş. Sürekli annesiyle mesajlaşıyor şüphelendim wp no telefonuma kopyaladım. Annesine anne ben t yi bırakıp sana gelicem seçim yapmam gerekiyorsa seni seçiyorum geldiğimde de söyledim sana bir seçim yapmam gerekiyor sen benim annemin seni aramam zaten yavaş yavaş soğuyorum bana kattığı hiçbirşey yok pazartesiye kadar sabret gelicem inan bana givi mesajla attı beynimden aşşağ kaynar sular döküldü bunları yazarken bana sarılıyor konuşuyor sabret evimiz olacak diyor inanabiliyomusunjz. Dayanamadım gittim bunları yaşayacağıma ölseydim keşke herşeyini al çık git dedim yüzsüz yüzsüz knşma ya çalıştı izin vermedim ve gitti. Biraz önce. Kendimi çok kötü kullanılmış hissediyorum. Nolur bama bir akıl verin
Kaç kurtar bu ınsanlardan kendını.Ardınabıle bakma.

Olmuşla öleene çare yok keşke ve ah yapmasaydımla olmaz bu iş . Bu adamla bir gün bile yürümez artık çocuklarınla önüne bak kardeşim boşan bu adamdan .

Evlilik aşkı öldürüyor derler ya mantığı da mı öldürüyor acaba? İşaretleri okuyamayacak duruma mı geliyorsunuz? Bu evlilik denen şey beyin hücrelerine mi zarar veriyor anlamadım ki?

Kullanılmış değilsin sen aksın onlar b*k
Ne kadar sinirlendim terbiyesiz herif.

Ne Şiş yansin ne kebap . esin bir su hangi kaba koysan seklini aliyor..

Siz bu hayatı haketmişsiniz zerre üzülmedim ama o günahsız cocuklara cok acıdım Allah yardımcıları olsun
Hamile bir kadına söylenebilecek en iyi söz sizinki sanırım.
Kimin neyi hakettiğinin kanaatini,kimse veremez.
Kaldı ki ne yaşadığı,hayat tecrübesi,yaşı,
Bunları bilmeden,,,yaşamadığımız bir hayatı yargılamak,kimsenin haddine değildir malesef.

Seninnadina çok üzgünüm çocukların içinde.

Ama affetmek içinde belli şartlar gerekmiyor müydü.
Işe girmesi ayrı ev falan.
Şimdi böyle yapmış olmasibgozunu açmış.kaenindaki bebegin sorunlulugunuda düşün canım...
Gerçekten doğmasını istiyor muydun.
Ailen arkanda mı

O çirkef seni döverken sende patlatsaudin keşke suratına

Ailenizin ekonomik durumu nasıl? Koca ıssız nafaka falan vermezler. Aileniz 2 çocuğa bakabilecek mi? Bir yol haritası çizmeniz lazım. Doğuma kadar iyi kötü bir iş bulup biraz para biriktirin. Dogumunuzu hayırlısıyla yapıp davayı.acin. Nasıl bu kadar basiretsiz oldunuz anlamak güç. Allah yardımcınız olsun

Bir an önce bir iş bul ve çalışmaya başla. Doğuma kadar en azından 5 ay çalışırsın, o arada birikimin olur. Hem sigortalı olursun doğum esnasında, doğum parası alırsın. Çocuklarına bakabilecek olan var mı ? Bu adama asla güvenme, gemi işi filan yalan muhtemelen, olursa da iyi olur nafaka alırsın gerçi. Kendine gel ve yol haritası çiz bir an önce. Böyle annesinin dizinin dibinden ayrılamayan tiplerden nefret ediyorum.

Şimdi ben size Neden böyle sorunlu bir evliliğiniz varken çocuk yaptınız vs demiycem..Olmuş artık Keşke demek bişey kazandırmayacak ..Siz bu saatten sonra çocuklarınız için Varolun evliliğiniz için yaptığınız fedakarlıkları çocuklarınız için yapın..Zor olcak belki ama çalışın..Ayrıca eşinizin karakteri otururken sandalyeyi çekmişler sanki..öyle bi karaktersizlik..Her şer sandığımız olaylar aslında sonuç olarak hayırlı olan olur..çocuklarınızın karakteri oturmamış İkiyüzlü yalancı annesini annesine ezdiren bir adamın yanında yetişmesi o atmosfer içinde bulunması çocuklarınız için tehlike arz ederdi..Üzülmeyin çocuklarınızla birlikte yürüyeceğiniz yolu bir an evvel vakit kaybetmeden çizin ..

anlamıyorum sizleri yaaa. zerre üzülmüyorum ayrıca size. o küçük çocukların günahı ne?!

koca derdinden evde tutayım bilmem ne diye yapıyorsunuz çocuğu. olan o küçük masum yavrulara oluyor?! hiç hemcinsim ay morali düzelsin destek yazısıda yazmam size yazamam. bile isteye dandik ilişkiniz uğruna iki yavrunun kanına giriyorsunuz. neden destek olayım?!

Tam bi şerefsiz ya bu nasıl bi olay nasıl yureklere sahip insanlar
Yani aldatma falan oluyor karısını birakiyolarda anasinin gönlü hoş olsun diye birakanida. ..
Allah bol bol yardımcin olsun okurken şoka uğrattı yaşarken siz neler hissettiniz eminim çok zor

İkili oynuyor gibi geldi bana idare etmeye çalışıyor iki tarafı da.
Anne ile eş arasında seçim yapmak ne ya.

Çok geçmiş olsun. K.v niz haklı değil tabi ki fakat merak ettim. O.. Vs deyip tekmelemeye neden başladı?

Şimdi ben size Neden böyle sorunlu bir evliliğiniz varken çocuk yaptınız vs demiycem..Olmuş artık Keşke demek bişey kazandırmayacak ..Siz bu saatten sonra çocuklarınız için Varolun evliliğiniz için yaptığınız fedakarlıkları çocuklarınız için yapın..Zor olcak belki ama çalışın..Ayrıca eşinizin karakteri otururken sandalyeyi çekmişler sanki..öyle bi karaktersizlik..Her şer sandığımız olaylar aslında sonuç olarak hayırlı olan olur..çocuklarınızın karakteri oturmamış İkiyüzlü yalancı annesini annesine ezdiren bir adamın yanında yetişmesi o atmosfer içinde bulunması çocuklarınız için tehlike arz ederdi..Üzülmeyin çocuklarınızla birlikte yürüyeceğiniz yolu bir an evvel vakit kaybetmeden çizin ..
Çok teşekkür ederim yorumunuz için. Evet bi an önce avukatım la görüşüp davanı açıp işe giricem

Tam bi şerefsiz ya bu nasıl bi olay nasıl yureklere sahip insanlar
Yani aldatma falan oluyor karısını birakiyolarda anasinin gönlü hoş olsun diye birakanida. ..
Allah bol bol yardımcin olsun okurken şoka uğrattı yaşarken siz neler hissettiniz eminim çok zor
Bırakabilir evlenmek kadar ayrılmaktan var buna birşey diyemem benim için mesele bana iyi gözüküp hiçbirşey yokmuş gibi davranıp arkamdan o şekilde konuşması =)

Back
X