• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin kalleşliğini nasıl atlatıcam nolur destek olun?

konu sahibi bu aşamadan sonra o evlilikten adamdan sana hayır gelmez.olanlar olmuş kendini suçlamaktan da vazgeç artık bundan sonra kendin ve çocukların için neler yapabilirsin onları düşün planla.böyle bir kv ve eş ile ömür geçmez.böyle bir adamdan değişimler bekleme derim.ailen ne diyor nasıl bakıyor boşanmana.boşanıp iş bulmaya çalış çocuklara da ailenden birileri baksın.artık o adamın söylediği ve söyleyeceği hiç bir şeye inanamazsın.inanabilir misin adam sanki eş ve sevgiliyi bir arada yürütüyor gibi anne ve eşe farklı yaklaşımlar.seni tercih ediyorum gibi şeyler yahu tercihi biri anne biri eş.en kötü hikaye bile dayak atan manyak bir kv ve çalışmayan sürekli oyalayan yalan atan anne ile saplantılı bir ilişkisi olan eşten daha iyidir
Babam yeter ki boşan kurtul ben sanada çocuğuna da bakarım diyor. Zaten kızım 3 aylıktan beri hep burdayız biz ailem bakıyor bize. Eşim zaten çalışmayan bir adam. Evet yaşadıklarımın çoğu benim salaklığım saflığım.bundan sonra güçlü olucam

ben üzüldüm okurken.sizin yazdıklarınızı okuyunca da üzüldüm.insanız şaşarız beşeriz hata da yaparız.öyle hayatlar var ki dışardan değerlendirmek kolay gelir yaşayan bilir.konu sahibinin yaşını ailesini geçmişini evlilik sürecini bilmiyoruz.yaşadıkları karşısında yol göstermek yardım etmek var iken acımasızca eleştirip hak ettin demek üzülmedim demek.evet keşke çocuk yapmasaydı hele 2.yi yapmasaydı ama hepsi olmuş.geriye bakmanın anlamaı yok.hamile ve acı çeken ortada bırakılan güveni yıkılan ihanete uğrayan bir kadın var.sınanmadığımız acılar için büyük konuşmamak lazım.
Teşekkür ederim iyi niyetli yaklaşımlarınız için evet çektiklerimi yarısı benim salaklığım. Umarım bundan sonra akıllı adımlar atar ve evladıma iyi bir anne Olurum

nasıl hayatlar yasıyorsunuz anlamıuyorum ki .
2 cocuk yaptıgınıza göre ben halinizden memnun oldugunuzu düşünüyorum acıkcası . bunu da affedersiniz uzatmayın bence o yüzden.
Ne biçim bir yorum bu ya :olamaz:

Allah yardımcın olsun konu sahibi, zararın neresinden dönsen kardır hem ailende yanındaymış, sen o kazmadan kurtulmaya bak :KK14:

ben üzüldüm okurken.sizin yazdıklarınızı okuyunca da üzüldüm.insanız şaşarız beşeriz hata da yaparız.öyle hayatlar var ki dışardan değerlendirmek kolay gelir yaşayan bilir.konu sahibinin yaşını ailesini geçmişini evlilik sürecini bilmiyoruz.yaşadıkları karşısında yol göstermek yardım etmek var iken acımasızca eleştirip hak ettin demek üzülmedim demek.evet keşke çocuk yapmasaydı hele 2.yi yapmasaydı ama hepsi olmuş.geriye bakmanın anlamaı yok.hamile ve acı çeken ortada bırakılan güveni yıkılan ihanete uğrayan bir kadın var.sınanmadığımız acılar için büyük konuşmamak lazım.
Burda destek msjları atarsanız kadın evine döner 3. Cocuğu doğurur. Hayat cok acımasız bazen biraz silkelenmek lazım. Eğer biri seni Bi kere kandırırsa bu onun suçudur eğer seni Bikaç kere aldatırsa o senin suçundur

Ben sizi çok iyi niyetli gördüm, çok iyi Bi insansınız ama brn böyle kadınlar tanıyorum yokluk sefalet dayak içinde 5 cocuk doğuran bilerek korunmayan aman kocam beni bırakamasın yanımda dursun diye. Ben sizin kadar iyi niyetli bakamıyor o çocuklar için cok üzülüyorum, suçu günahı yok onların mecbur bu hayatı yaşayacaklar ama Bi annenin bencil olmayıp düşünmesi lazım ben evlatlarıma ne verebilirim dünyaya getirirsem
Bakın anlıyorum.
Hatta belki aynı taraftan bakıyoruz.
Ama böyle düşünen Kadınlar yalnız mı?
Kendiliğinden mi böyle?
Aile ve çevrenin verdiği öğütleri doğru sayıyor bu Kadınlar.
“Çocuk yap düzelir” diye bir laf var.
Yani gerçekten buna inanan,inanmak isteyen,
Ekonomik özgürlüğü asla olmayan,hayattan bi haber kadınlarımız var.
Bunun suçlusu kim şimdi?
Annesine,teyzesine,çevresine inanıp bir umut tutunmaya çalışan kadın mı?
Yoksa ona bunu mecbur kılan aileler mi?

Çok üzücü ama malesef gerçek bunlar.
Ve tabiki bende çocuklar için üzülüyorum.
Keşke hakketmeyen hiçbir birey anne/baba olamasa...

Ayrıca teşekkür ederim.
Ben yalnızca böyle çevremde çok gördüğüm için üzülüyorum. Dünyaya çok küçük bir delikten bakıyorlar. Malesef.

Burda destek msjları atarsanız kadın evine döner 3. Cocuğu doğurur. Hayat cok acımasız bazen biraz silkelenmek lazım. Eğer biri seni Bi kere kandırırsa bu onun suçudur eğer seni Bikaç kere aldatırsa o senin suçundur
farklı düşündüğümüzü zannetmiyorum evet haklısınız.Rehber öğretmenim ezber bozan bir rehber öğretmenim öyle toz pembe şeyler söylemem bazen çok acımasızca hayatta karşılaşacaklarından bahsederim.Kendilerine gelip güçlü olsunlar diye.ama olayları çok boyutlu değerlendirmek de lazım.neden bu konuma düştü konu sahibi.toplumun kadına bakış boşanmış olmanın getireceği sosyo ekonomik durumlarla baş edecek gücü bulamam ekonomik bağımlılık kadınların yetiştirilme tarzı.psikolojik sosyolojik bir çok sebep var.ama kötü cümleler kişi de yıkım oluşturur eleştirinin de dili önemlidir kişiyi kendine getirmesi için. bir de olan olduktan sonra sabahtan akşama suçlasak da bu bir sonuç vermez kişi de daha çok cesaret kırılmasına sebep olur.yoksa inanın çocuklarımdan tutun da öğrencilerime kadar çok acımasız acımasız derken hayatta onları nelerin beklediği konusunda hayata karşı güçlü olmaları konusunda hemen dağılıp savrulmamaları konusunda belki ilk sırada olabilirim.hayat cicimli toz pembe mutluluğa hazza dayalı en ufak acı da yıkılıcak narin bir hayat değil.ama işte bunlar araba devrilmeden önce yapılmalı.araba devrildikten sonra yol gösteren çok olsa da ne olacak

Back
X