Anlayışsız eşim ve çaresizliğim

Merhaba kızlar 9 aylık evliyim ve 9 haftalık hamileyim. Yaşımın ileri olmasından mı bilmiyorum 6. Haftadan bugüne kadar hep bulantı tansiyon düşüklüğü birşey yiyememe gibi sorunlar yaşadım. Sürekli yorgun halsiz uykulu hissediyordum ve bu süre de 2 güne bir supurdugum ev 1 haftaya çıktı. Sabah çeşit çeşit kahvaltı hazırlarken artık sadece tek çeşit yani yumurta ekmek çay domates salatalık yada patates kızartması yapıyordum onda bile zor ayakta duruyordum eşim yiyip ise gidiyordu ben yemiyordum pişirirken bile bulamıyordum. Neyse bu günler böyle geçti eşim hep anlayışlı görünüyordu.
Dün ne olduysa patates kızarttim adam söylenmeye başladı her gün patates ev pis şöyle böyle o an başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Odaya geçtim ağladım sonra hiç konuşmadım. O işe gidince de mesaj attım şimdiye kadar ne zaman evi pis gördün ne zaman tek çeşit kahvaltı yaptın vs gibi tabi hiç birini inkar etmedi ama bişey de demedi o öyle söyleyince ben tamam aşkım yarın da istediğini yaparım sen haklisin diycekmisim ama ben hep cevap veriyomusum susmuyomusum ondan sorun cikiyomus. Sabah da gelmiş hiç bişey olmamış gibi sarılmaya çalışıyor ittim dünkü olayı hatırlattım abartiyorsun herkes hamile oluyor senin gibi yapmıyor demez mi iyice cinim çıktı. 2 haftadır is arıyor stresli farkındayım bugün işinde son günü ama cezasını neden ben çekiyorum
Kaç tane hamile ile aynı evde yaşamış eşin. Hamile birine misafirliğe gittiğini saymasin. Oda misafir geliyor diye temizlemistir. Başkası eşinin yanında şikayetlerini anlatacak hali yok

Evleneli 1 sene olacak, başlarda eşime neden böyle şeye heves ettiysem, her sabah kahvaltı hazırlar gönderirim seni dedim.1 2kez anca hazırlanışımdır. Kötü alıştırmışsın. Benim eşimde aşırı aşırı titiz, ben tam tersi dağınıgım. Ama düzenli olmaya çalışıyorum. 2güne bir ev süpürmek falan alışmış adam sana. Çok yüz vermişsiniz. Hamilesin neden kahvaltı hazırlıyorsunuz. 2 peynir çay koyacak. Zaman alan birşey degil. 1 sene de kahvaltıda 1kez falan kızartma yapmışızdır, onu da eşim yapmıştır.
Siz onun annesi degil eşisiniz. Çok tolerans göstermişsiniz. Agırlaşınca ya da bebek dogunca nolacak. Çocuklu ev hep dagınık olur. O zaman daha çok sıkıştıracak sizi

Evet herkes hamile oluyor ve sizin gibi yapmiyor :)
Mesela ben 😄8 aydir kahvalti hazirlamiyorum ev hic supurmedim sofra toplamadim camasir sermedim.. haftada bir esim süpürür evi diger islerde onundur..
Siz baya o halinizle birde is yapiyorsunuz..

gecenlerde sabah firina gittiginde kahvaltiliklari masaya koydum diye sevinmisti adam 😄
Normalde tabii ki yaparım ama yapamiyorum gücüm yok zor bir gebelik geciriyorum esimde görüyor.. hala benden is beklese vicdansizlik olurdu.. esiniz cok anlayissiz
Hamile olup hazırlamayan da var, ben gibi😬Pazar günleri de genelde ya eşim hazırlar ya ben. Ama huyumu biliyor. Dün öglen 1gibi kahvaltı yaptık. Eşim dedi kahvaltı mı kaldı et yapalım. Bende dedim sabah sabah et mi yapılır. Benim eşiminde annesi dört döner etrafında.Çok pohpohlamış. Ben evde pohpohlamıyorum. Ben annesi degilimki onun. Bence konu sahibi eşini alıştırmış.

Kendisi paşa mı ? Padişah mı? Kahvaltı hazırlayanı bulmuş çeşitlerini mi istiyor? Eli ayağı tutan herkes hazırlasın kahvaltısını, haftasonu da kimin canı isterse hazırlar evde.Herkesin hamileliği farklıdır kimi kadın doğurana kadar çalışır kimi kadın dokuz ay yatmak zorunda kalır.

Back
X