Anlayissiz insanlar

Gerçekten neyi nasıl yazayım bilmiyorum
İnsanlar sonrasında gelebileceklerse neden öncesinde gelmelerini engellediniz. Haber dahi vermediniz hatta.
Korona var diye eve gidiş geliş olmasın istiyorsanız ki bu konuda sizi haklı bulurum kendi ailenizin sonrasında gelmesini niye iyi bir şey yapmışlar gibi anlattınız ?
Daha oncede bahsetmislerdi ben sunnet ettiricez dedigimde hepimizi cagirir bi yemek verirsin hep beraber hem goruruz demislerdi onlar hep oyle yapmis bende bir anda okadar insani evime toplayip cocugu ortaya yatirip kestirmeyo sonrasindada cocuk o haldeuken yemek vermeyi dogru bulmadim ustelik ayni anda 20 kisi aynu evde aynu masada bu korona zaamaninda nekadwr mantikliki? Sadece arayip bo gecmis olsin diebilirlerdi nasil oldu iyolestimi diyebilirlerdi cumbur cemaat degilde halasi yada amcasi gelebilirdi

Daha oncede bahsetmislerdi ben sunnet ettiricez dedigimde hepimizi cagirir bi yemek verirsin hep beraber hem goruruz demislerdi onlar hep oyle yapmis bende bir anda okadar insani evime toplayip cocugu ortaya yatirip kestirmeyo sonrasindada cocuk o haldeuken yemek vermeyi dogru bulmadim ustelik ayni anda 20 kisi aynu evde aynu masada bu korona zaamaninda nekadwr mantikliki? Sadece arayip bo gecmis olsin diebilirlerdi nasil oldu iyolestimi diyebilirlerdi cumbur cemaat degilde halasi yada amcasi gelebilirdi

eğer sessiz sedasız yapacaksanız haber vermeseydiniz,takı ya da hediye beklediniz heralde. covid döneminde iyi cesaret eve birilerini getirmek.
tebrik ettim eve doktor çağırma meselesinde ama konunun kalanını okuyunca ....
hayır kimseyle göruşmuyorum.
gpruşulmesini uygun bulmuyorum.

O zaman insanlara hep birlikte değil ama teker teker gelebilirsiniz diye vatsaptan planlamayı atsaydınız, halası salı günü en fazla üç kişi olacak şekilde çarşamba emmisi yine aynı sayıda ve maskeli olacak şekilde bla bla bla..

Yahu biz de yaptırdık kimse gelmedi çünkü kimseye haber vermedik tekrar ediyorum kimseyi çağırmadık ve kimse gelmedi. Sizin eş ailesi müneccim şeyi yemediyse ne zaman gelmeleri gerektiğini ne bilsinler. Yani ben de bazen kıl olurum kayınvalideye ama kukla gibi şu zaman gel şu zaman git de demem diyemem.

Ee zaten gelmelerini bekliyo ve istiyosaniz haber verseydiniz. Madem virüs var o yüzden haber vermedik dediyseiz neden gelmelerini bekliyosunuz

Merhaba arkadaslar daha oncede konu acmistim esimin tarafiyla cok yakin oturuyoruz kaynim gorumcem falan hep ayni muhitteyiz. Oglumu 10 gun once sunnet ettirdik doktoru eve cagirdik korona var die hastaneye goturmek istemedik ve kimseyide cagirmadik. Yaptircagimizi soylemistik ama tarihini falan bahsetmemistik. Yaptirdigimiz gun hemen pesine haber verdik oglan sunnet oldu die. Esimin tarafi cok bozuldu. Neden onlari eve cagirmamisiz onlarda gormek istermis die. Toplasak 19-20 kisi oluyoruz. Acikladik durumu zate virus var hem cocuk icinde hos degil die. Telas olmasin dedik ama oyle bozuldularki ne gecmis oldun dediler ne cocugu ziyarete geldiler. Hadi bize bozukdunuz cocugudami merak etmediniz. Aile olmak bole bisey degil bence ki benim annem babam hemen pesine geldiler ve herginde ugrayip cocukla ilgilendilee. Bu benim cok zoruma gitti madem aile degiliz bu muhitte oturmanin birbirimi
Zaten virüs var diye çağırmamışsınız ne güzel ama neden sonrasında gelmediler diye bozuluyorsunuz?
VİRÜS var VİRÜS ve İNSANLAR ÖLÜYOR

Ya neyi görmek istemişler dedikleri şeye bak😂 hiç takılmayin en iyisini yapmışsınız yeni düzen el alem dinlemeyin diyor virüs kaparsiniz diyor uyacağız ağlasalar da kırılsalar da toplu alanlarda bulunmayın

Okey dogru olani yapmissiniz da
Madem gelmediler diye bozulacaktiniz o zaman en basindan cagirsaydiniz. Virus var evde sunnet yaptirdim ama eve ziyarete gelmediler demek nasil bir celiski?

Yorumların hepsine katılmakla beraber ek bir şey söylemek istiyorum.

Sünnet olayına bir anlam yüklemesem de neticede bu ufak cerrahi operasyondur. Sürekli görüştüğüm ailede torunumun veya yeğenimin sünnetini olduktan sonra duymak beni kırar. Ki siz karşı tarafın sünnet olayına önem verdiğini bile bile haber bile vermemişsiniz.

Sünnet olmadan önce haber vermeniz ama koronadan dolayı misafir kabul etmeyeceğinizi söylemeliydiniz. Ama siz tam tersi haber vermiyorsunuz sonrasında gelmelerini bekliyorsunuz.

E siz insanlar gelmesin diye özellikle haber vermemişsiniz şimdi de gelmediler, torunlarını merak etmiyorlar diye tepki gösteriyorsunuz. Bu durumda kendinizle çelişiyorsunuz

Sunnet olan cocuk 2 gunde iyilesiyor neyin tantanasi bu?
Hem cagirmamissiniz, hem gelmelerini bekliyorsunuz garip.

Merhaba arkadaslar daha oncede konu acmistim esimin tarafiyla cok yakin oturuyoruz kaynim gorumcem falan hep ayni muhitteyiz. Oglumu 10 gun once sunnet ettirdik doktoru eve cagirdik korona var die hastaneye goturmek istemedik ve kimseyide cagirmadik. Yaptircagimizi soylemistik ama tarihini falan bahsetmemistik. Yaptirdigimiz gun hemen pesine haber verdik oglan sunnet oldu die. Esimin tarafi cok bozuldu. Neden onlari eve cagirmamisiz onlarda gormek istermis die. Toplasak 19-20 kisi oluyoruz. Acikladik durumu zate virus var hem cocuk icinde hos degil die. Telas olmasin dedik ama oyle bozuldularki ne gecmis oldun dediler ne cocugu ziyarete geldiler. Hadi bize bozukdunuz cocugudami merak etmediniz. Aile olmak bole bisey degil bence ki benim annem babam hemen pesine geldiler ve herginde ugrayip cocukla ilgilendilee. Bu benim cok zoruma gitti madem aile degiliz bu muhitte oturmanin birbirimi
Pardon neyi görmek istiyolarmis ??? Ne kadar çirkin bi zihniyet. Benim de bi oğlum var sünnet ettiricem yakında. Hastaneye gidicem eve gelicem öyle kalabalık kutlama vs kesinlikle yapmam. Bu tip şeyler çocukların bilinç altına işler ve aşırı cinsiyetçi saçma bişey. Çocuğun şeyi kesiliyo diye niye toplanasiniz.niye herkese haber veresiniz.

Back
X