Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Mkrmndnz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
9 Mart 2019
249
164
53
35
Arkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor görme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten ölsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gündelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak çatal bi de kaynanamınevinde kaç yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin göreviydi alalardı bn almam takı içinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe çıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio sürekli şunu al bunu al tövbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim için ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde çok şakacı eğlenceli espirili biriyim üç gündür üzüntüden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba görevlerini yapmadılar beni milletin diline düşürdüler biseyi yok die alalardı anan baban die

Zaten belli zor şartlarda evlenmişsiniz. 4 yıllık evliliğe 3 çocuk sığdırmışsınız. Tencere, tabak takımım yok diye dertleniyorsunuz. Zamanla olur. Neden kendi kendinize dert ediyorsunuz.Sağlığınız,huzurunuz yerindeyse, eşiniz size ve çocuklarınıza elinden geldiği kadar iyi bakıyorsa, böyle şeyleri kendinize sıkıntı yapmayın.
En iyi takımda olsa kırılıyor, çiziliyor, eskiyor bir şekilde.
Kadınız ya işte. İnsan evinde eşyanın illa bir güzeli, iyisi olsun istiyor.
Gerçekten kendinizi boşuna üzüyorsunuz.

yazdıklarınızı biraz düzenleyin noktalama işareti kullanın ve kelimeleri tam yazın anlaşılmıyor ve zor okunuyor bu haliyle.yani ne diyelim 18 yaş çocuk benim gözümde çocuk yaşta evlenip aralıksız çocuk doğurmuşsun sanki her şey yolundaymış gibi babaevi kötüydü vs de kocaya koşmak için geçerli bi bahane değil. bir yandan eğitim al, sonra işe gir çalış ayaklarının üzerinde dur minnet etme kocana veya boşan desek herhangi birini yapabilecek misin?Seri seri çocuk yapmayı bırakın bari olan en çok onlara oluyo sonra.

Kardeş zaten erken evlenmişsin üç çocuk yapmışsın senin deyişinle kazanda eksik kalsın ne olacak ki

22 yasında 4 yıllık evli 3 cocuk sahıbı olmanı normallestırmek ıcın ailenı kotulemen peki?

Ailem o kadar kotu kı, hayatım ıyı ama Karaca marka fena. Gıbı olmus.
Senın suan karantına bitse de sahil de beyaz elbisemle ucus ucus gezsem demen lazım.

En kotu baba, kotu kocadan bin kat iyidir bu arada.

Maddi durumunuz iyi değilse çocuk konusunda bir süre korunsaydınız keşke. Karı koca el ele verip önce durumunuzu düzeltseydiniz. Daha yaşınız çok genç. 1 değil 2 değil 3 çocuk yani ne bileyim onları geleceğe hazırlamak da lazım Allah yardımcınız olsun.

Erkenden evlenmeyı bu yüzden tasvip etmiyorum. Üni okumadıysan bile gidip bir yerde çalışsaydıniz kendi paranızla istediğinizi alırdınız.Ben kendi paramla aldım her şeyi. Ailem beni okutmuş zten bsy istemedim.
Arkadaşlarım üni okumadı bir yerde çalışıp düğüne kadsr eksiklerini tamamladı. Her neyse bunları geçin tencere tabağı boşverin.
Çocuklarıniz önceliğiniz olsun. Onların ihtiyaçları artık daha öncelikli

Çocuklar üçüz mü? Yani 4 yılda 3 çocuk nasıl olabilir tövbe yarabbi tavşan ailesi gibi

Adam haklı kendi açısından böyle bağnaz düşünceli bir adamla evlenip çocuk yapıp durmuşsun çünkü. Annen baban kötüysr oku meslek edin erkenden evlenip başkasının karaca tabağına hevesleneceğine. Bu yaşta üç çocuk, yaşıtların daha üniversiteden yeni mezun oluyorlar hayatlarının baharındalar sen neresindesin? Yapacak bi şey yok yani kendin seçmişsin bu hayatı olanla idare et doğru anladıysam kayınvalide evinden kendi evine çıkmışsın. Bu da bi aşama,şükret ve başkasına hata bulmadan kendin hayatını düzeltmeye bak. Daha da çocuk yapma

Her insan istekleri olsun ister. Bence bu konuda eşinizle kavga etmek yerine ya da onun gururuna dokunacak şekilde konuşmak yerine güzel güzel isteyin. Örneğin "canım biraz köşeye para atarsak tencere mi alsak? Bunlarla artık zor yemek yapiyorum" diye tatlı tatlı konusun. Adamı zorlamayın, içinden gelerek yapmasını sağlayın...

Şartlarınızı kendiniz düzenlemeye çalışın. Maddi olarak sıkıntılarınız varsa da boşverin milletin tenceresini tabağını evdeki huzurunuza odaklanın

Yerden göğe kadar haklısın .. olup da huzursuz olmak da.var alsa bile aynı muhabbetler hep devam eder. . Gerçekten ihtiyacin varsa ben sana söz virüsten sonra alır yollarım bir güzel tencere böyle şeyler için can sıkmaya gerek yok.. ayrıca bende çaydanlığı var dediğin markanın 3 sene önce 300 civarı bir rakama alınmıştı gerçekten gereksiz sonra makina aldık makinada yapıyoruz.kullanmiyorim mesela ama. Bu tarz seyelre çok para vermeye gelmez standdart bir tencrere ne bileyim işini görürse alır yollarım ciddiyim..
Marka takintiligi yapma bazı şeylerde başta ben de yaptım hiç kullanamadiklarim markalı şeylerdi hep

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…