Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yazınız zor anlasiliyor bir kismini anlamadim. Eşinize çok normal diyemem ama evlenirken doğru durust bir yemek takimi bile alamadiysaniz şimdi kalkmiş neyin tribini yapiyorsunuz eşinize?

Ailen almadiysa kendin calişip alsaydin bir takim.
Bu hayatta ya arkan sağlam olacak ya da kendin sağlam duracaksin, ailenden hayir yoksa kocaya gitmeyle olmuyor her zaman.

Kusura bakmayın ama 22 yaşında 3 çocuk yapana kadar madem eksikleriniz var ve bu önemsiyorsunuz girip işe çalışsaydınız.3 çocuğa nasıl yetiyorsunuz anlamadım?Ben evlenirken de kimse birşey yapmadı ama milletin ağzına laf vermemek için yine elimden geldiğince yaptım.18 yaşında evlenmeyi bilen kendine bi yemek takımı da alsaydı

Yorumları hiç okumadım ama eminim benim gibi bunlara takılan vardır. 22 yaş 4 yıllık evlilik 3 çocuk. Vallahi hayret ediyorum. Keşke çocuktan önce çalışıp kendi paranızı kazansaydınız da kimseye muhtaç olmasaydınız. Aileniz almamış olabilir. Bazılarımızın ailesi bile yok. Ama şükür çalışabiliyoruz. Kimseden bi beklentimiz yok.

Yaşınız genç mutlaka hevesleriniz vardır erken evlenmişsiniz ama olmuş artık ama bakın 3 tane güzel çocuğunuz var. Eşiniz almıyorsa veya durumu yoksa bunu kendinize dert etmemeye çalışın.ben ne zaman durumumdan şikayet ettiysem daha kötüsünü yaşadım sırf o günlerin kıymetini bilmediğimi hayat önüme getiriyor.bu sırf inanç değil enerjiylede alakalı sürekli eksik olana yoğunlaşmak insanı mutsuz eder

18'inde evlenirken koşa koşa evlendin eminim, şimdi ana babanı suçluyorsun.

Baban git 3 çocuk yap hayatını mahvet dememiştir ya! Bu bizzat senin tercihindi.
Hayat böyle maalesef hepimiz tercihlerimizin olumlu ya da olumsuz sonuçlarına katlanıyoruz. Psikolojik olarak birilerini suçlamak seni rahatlatıyor olabilir ama burada suçlu sensin, yazık boşuna babanın günahını alma.

18'inde başlayıp peşer peşer çocuk doğuracağına işe girseydin çalışsaydın. Şimdi karacan da olurdu araban da!

Şuan ne yapmalıyım dersen 3 bebekle ne yapılır bilmiyorum. Çok üzücü resmen hayatını mahvetmişsin...

Eve taşınıp taşınmaz " daha geniş olsaydı " diye şikayet etmek yersiz. Taşınmadan söyleyecektiniz . Çok masraflı iş.

Ve lütfen tabak çanak için üzmeyin kendinizi , hepsi gelir geçer. Çocuklarınızın geleceği , eğitimi üzerine yoğunlaşin.

Eşinize de " çocuk yaşta evlendim seninle ve 3 çocuğumuz oldu, ailemin sözde goreviyle beni bel altı vurman yakışıyor mu sana "

Hepi topu diyeceği şey , herşeyi zamanla alırız inşallah.

Zaten eskisi gibi değil artık , rakebet çoğaldı. Her çeşit eşya var. Taksitle alınır zamanla.

Bu aralar hayat fazla pahalı, üstüne çok gitmeyin derim.

Bak sana sacma gelecek ama gorece varlikliyim, eşimin de benim de maaşlarımız çok iyi, evimiz, birikimimiz var falan ama ben hala 15 yıllik takimlarimi kullaniyorum çünkü tüm gelirimi çoçugumun okuluna yatirmak durumundayım, çünkü onun eğitimi herşeyden önemli, ayrica seviyorum tencerelerimi,eski meski, ilk maaşımla almıştım, asla değiştirmem ,bebeklerim onlar benim, yemişım schafferi karacayi...

Komşunun evinde marka olmayan eşya yoktur belki, bence komsulugunu kessin

Komşu 4yilda 3 bebek yapmak yerine evini düzmüş mesela, olabilir... tövbe tövbe...
Düşman başına öyle komşuuuu..yuva yıkar. Uzak durmak lazım oylesinden.

Ben kocanızın anlayışsız olduğu kısmı anlayamadım. Yani hem size hem 3 çocuğa bakıyor yeni ev taşımışsınız bedava olmamıştır herhalde ki memnun da edememiş sizi .Şu dönemde neredeyse herkes ekonomik olarak darlananıyor, zorlanıyor. Sizin derdiniz a marka tabak b marka tencere tava . Adam doğru söylemiş birazcıkta sizin eliniz taşın altına girseymiş keşke.

Bacı azerbaycan türkü. Anasayfada yazıyodu ben dedim bdvde konu açmalısın diye.

18 yaşında evlenirken koşa koşa kv evine gelin giderken o tabakların, tencerelerin eminim önemi yoktu dimi. Amannnn yeterki sevdiğimle aynı yatağa girelim gerisi boş diye düşünmüşsündür. Maşallah o yatakdanda hiç çıkılmamış
Şimdi anne-baban suçlu tabii. Evlenmeden önce çalışıp kaç para biriktirdin merak ediyorum. Hem yangından mal kaçırır gibi evlenin hemde milletin tabağına göz dikin. Oh ne kolay. Sen artık yeni evli sayılmassın, 3 çocukla ne yeni evlisi. 22 yaşında ne evliliği ne 3 çocuğu sen bizimle dalgamı geçiyorsun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…