- 10 Ekim 2014
- 32.970
- 148.630
- 798
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Yoo ben de varım.Okurken kanser olan bir tek ben miyim
Komşu bilerek yapmış olabilir mi ki ya?Komşudan karaca tabak gelmeseydi sorunsuz devam edecektiniz gibi geldi bana
Komşunun evinde marka olmayan eşya yoktur belki, bence komsulugunu kessinKomşu bilerek yapmış olabilir mi ki ya?
Düşman başına öyle komşuuuu..yuva yıkar. Uzak durmak lazım oylesinden.Komşunun evinde marka olmayan eşya yoktur belki, bence komsulugunu kessin
Komşu 4yilda 3 bebek yapmak yerine evini düzmüş mesela, olabilir... tövbe tövbe...
22 yaşında dört yılda üç çocuk doğurmak zorunda da bırakmasın. Amin.Allah hicbir kadini tabak almak icin kocasina sormak zorunda birakmasin.
Bacı azerbaycan türkü. Anasayfada yazıyodu ben dedim bdvde konu açmalısın diye.yazdıklarınızı biraz düzenleyin noktalama işareti kullanın ve kelimeleri tam yazın anlaşılmıyor ve zor okunuyor bu haliyle.yani ne diyelim 18 yaş çocuk benim gözümde çocuk yaşta evlenip aralıksız çocuk doğurmuşsun sanki her şey yolundaymış gibibabaevi kötüydü vs de kocaya koşmak için geçerli bi bahane değil. bir yandan eğitim al, sonra işe gir çalış ayaklarının üzerinde dur minnet etme kocana veya boşan desek herhangi birini yapabilecek misin?Seri seri çocuk yapmayı bırakın bari olan en çok onlara oluyo sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?