Anlayissiz koca sinirlerim bozuldu iyice

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm. Ama çocuklar uyudu yazmaya çalışmış galiba hemen altta. Orayı görene kadar bir umudum vardı, tek çocuktur diye. Belkide üçüz olmuştur. Bile isteye 3 kere doğurmamıştır diye avutuyorum şuan kendimi.
 

Ben de öyle düşündüm başta ama profiline de yazmış durum olarak. 3 çocuğu var gerçekten.

22 yaşında dört yılda üç çocuk doğurmak zorunda da bırakmasın. Amin.
Kimsenin hayatını yargılamak istemiyorum gerçekten ama ülkemizde hiçbir kadın 4 yılda 3 çocuk doğurmak zorunda değil aslında. Sorun kabullenmişlikten kaynaklanıyor. Eğer peşpeşe çocuk doğurmak, çocukları da kendini de mahvetmek istemiyorsan korunursun bu kadar basit. Çocuk konusunda fikrin sorulmadı mı?Eşin korunmayı kabul etmedi mi? Sağlık ocaklarında ücretsiz bile dağıtılıyor doğum kontrol hapları. Ben olsam gizli gizli kullanırım. Eşten gizli kullanmak etik mi? Hakkıyla Bakamayacağın kadar çok çocuk yapmaktan az etik değil.
 
o değil de ben hiç komşunun getirdiği tabağın altına bakmadım markası ne diye bugüne dek. vay beee
Çok dikkatsiz buldum sizi, komşudan tabak gelir de incelenmez mi hiç? Tabaktakileri yeyip ters çevireceksiniz hepsi bu yani zor bir şey de değil.
 
Yazdıklarınızı okumak çok zor yarısında pes ettim düzenlerseniz belki daha iyi olur.
 
Maddi durumunuz nasıl? Borç vs var mı bu kadar tepki gösterdi ... 4 yıllık evlisiniz birlikte olduğunuzu bir evin çatısı altında olduğunuzu anlayamamış herhalde imkanı varsa evin eksiği gediği alınır . Sanki bilmiyormuş sonradan öğrenmiş gibi anne baban alsaydı demekte çok saçma olan olmuş seni bu sekilde kabullendi elinde yoksa durumumuz iyi olunca alırız falan diyebilir ... evlenmek için yaşınız çok genç 22 yaşta bile olgunluklar göremiyorum birde çocuk aceleniz neydi ?

Cocuk icin Bekleseydiniz 2 3 yıl gencecik bir kadınsın eğer zoruna gidiyorsa ki gitmiştir herkesin gider adamın dediği imkanların izin veriyorsa ise gir evine iş al veren yerler gale alma bile canin tencere mı istiyor tabak mı istiyor al paranla daha genceciksin lise vs okudun mu bilmiyorum aklın varsa oku kolunda altın bileziğin olsun ailen vs de arkanda drmuyorsa bunun ilerisini de düşün
 
Çocuğunuz nerde okuyo acaba, tüm gelirinizi okula mı veriyorsunuz şok oldum
 
22 yaşında ve 3 çocuk sahibi evet. Şuan hayatı 3-4 yıl geriye alıp bu hatayı düzeltemeyiz değil mi? Neden kadının üzüldüğü şeyin boş bir şey olduğunu söylemek yerine düzeltemeyeceği bir konu hakkında konuşuyoruz ki?
Evlenmeden yapsaydın, babadan kaçıp kocaya gitmeseydin gibi cümleler sadece onu daha fazla üzecek.
Konu sahibi arkadaşım. Evet bazı şeyleri çok erken yaşamışsın. Kimin suçu ne kadar bilmem. Geçmişte yaşadıkların seni ilgilendirir. Üzüldüğün konuya gelecek olursak, tabak çanak tencere elbet alınır. Böyle şeyler için üzülme. Senin şuan çözmen gereken asıl konu eşinin seninle konuşurkenki üslubu. Seni geçmişinle, annenle babanla vurmasına izin verme. O zaman o da bir tencere takımı alamayan aileden kız almasaymış derler adama.
 
Cocukları hale yola koyduktan sonra mutlaka bi işin ucundan tut calis .Kocandan bisey isteyip ,üzerine tonla laf duyma.Hadi evlendin gencecik.Hadi bi cocuk oldu kazara.Keske önlemini alsaydin.Şimdi bi işe girer karacayi da alırdın.İşin kotüsü şimdı zorlugü bir degil dört kişi cekeceksiniz.Kocan büyüyunce onlara da,öyle konuşacak.
 
Niye aileni kötüledin ki? 18 yaşında erkek soyuna kıran mı giriyordu da evlenme derdine düştün. Okusaydın çalışsaydın kendi paranla alsaydın. Zaten 22 yaşında 3 çocuk deyince şok oldum. Yeni tencereler setler için geçmiş bunun pazarı sür eşeğini niğdeye derler. Ayrıca kocan haklı o mutfak ıvır zıvırını kız tarafı alır tabi ki çoğu kadın kendi çalışıp alıyor. Sizin burda tencereden mühim olan probleminiz var ama sen görmüyorsun
 

4 yılda 3 çocuk mu nasıl ya evli değilim o yüzden ne bilim bekleme süresi falan yok mu ya da niye korunmadın sence de çok risk almadın mı? Ah ah ne olursa olsun keşke üniversiteye gitseydin ama erken yaşta evlenmeseydin
 
Ne yazdigini anlamadim ama sorun karaca takimi galiba. Esimle ben evi duzdugumuzde mutfak esyalarinin cogunu bir milyoncudan almistim paramiz oyle pahali seylere gitmesin baska Onemli ihtiyaclara harcariz diye halada onem vermem mutfak markalarina bir kac ay oncesine ucuzunden tabak takimi aldiydim cokta kullanisli O su bu ne der yada hava atim gibi birseyimde yoktur yeterki evimde huzur olsun belki heves ediyorsun senide anliyorum insallah ilerki zamanda alirsin istediklerini
 
4 yılldır evlisiniz 3 çocuğunuz var ama hala yeni evliyim mi diyorsunuz? Allah aşkına biri bana açıklasın bu evlilik ne zaman yeni olmaktan çıkıyor?

Arada da bir noktalama işareti kullanın. Ne yazdığını anlamakta zorlanıyoruz böyle.

Ek olarak keşke çalışıp kendi paranızla ne eksiğiniz varsa alsaydınız. Ortada bir şey yokken kendi kendinize dert edinip kendi kendinize mesele çıkartıp kendi kendinize ağlıyorsunuz
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…