- 15 Nisan 2020
- 168
- 385
- 33
- Konu Sahibi Mkrmndnz34
-
Bende ilk başta öyle düşünmüştüm. Ama çocuklar uyudu yazmaya çalışmış galiba hemen altta. Orayı görene kadar bir umudum vardı, tek çocuktur diye. Belkide üçüz olmuştur. Bile isteye 3 kere doğurmamıştır diye avutuyorum şuan kendimi.Ben 3 çocuğum var kısmını yanlış yazdığını ve 3 yaşında çocuğum var demek istediğini düşündüm.
Yani 18inde evlenip 22 sinde 3 çocuklu olması cidden çok zor bir ihtimal yani olamaz bence.
Dünyada hiçkimse bu kadar çıldırmamıştır.
Ben 3 çocuğum var kısmını yanlış yazdığını ve 3 yaşında çocuğum var demek istediğini düşündüm.
Yani 18inde evlenip 22 sinde 3 çocuklu olması cidden çok zor bir ihtimal yani olamaz bence.
Dünyada hiçkimse bu kadar çıldırmamıştır.
Kimsenin hayatını yargılamak istemiyorum gerçekten ama ülkemizde hiçbir kadın 4 yılda 3 çocuk doğurmak zorunda değil aslında. Sorun kabullenmişlikten kaynaklanıyor. Eğer peşpeşe çocuk doğurmak, çocukları da kendini de mahvetmek istemiyorsan korunursun bu kadar basit. Çocuk konusunda fikrin sorulmadı mı?Eşin korunmayı kabul etmedi mi? Sağlık ocaklarında ücretsiz bile dağıtılıyor doğum kontrol hapları. Ben olsam gizli gizli kullanırım. Eşten gizli kullanmak etik mi? Hakkıyla Bakamayacağın kadar çok çocuk yapmaktan az etik değil.22 yaşında dört yılda üç çocuk doğurmak zorunda da bırakmasın. Amin.
Çok dikkatsiz buldum sizi, komşudan tabak gelir de incelenmez mi hiç? Tabaktakileri yeyip ters çevireceksiniz hepsi bu yani zor bir şey de değil.o değil de ben hiç komşunun getirdiği tabağın altına bakmadım markası ne diye bugüne dek. vay beee
bundan sonra dikkat edeyim bakalım kimler yeni evli kimler değil anlaşılırÇok dikkatsiz buldum sizi, komşudan tabak gelir de incelenmez mi hiç? Tabaktakileri yeyip ters çevireceksiniz hepsi bu yani zor bir şey de değil.
Yazdıklarınızı okumak çok zor yarısında pes ettim düzenlerseniz belki daha iyi olur.Arkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor görme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten ölsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gündelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak çatal bi de kaynanamınevinde kaç yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin göreviydi alalardı bn almam takı içinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe çıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio sürekli şunu al bunu al tövbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim için ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde çok şakacı eğlenceli espirili biriyim üç gündür üzüntüden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba görevlerini yapmadılar beni milletin diline düşürdüler biseyi yok die alalardı anan baban die
Çocuğunuz nerde okuyo acaba, tüm gelirinizi okula mı veriyorsunuz şok oldumBak sana sacma gelecek ama gorece varlikliyim, eşimin de benim de maaşlarımız çok iyi, evimiz, birikimimiz var falan ama ben hala 15 yıllik takimlarimi kullaniyorum çünkü tüm gelirimi çoçugumun okuluna yatirmak durumundayım, çünkü onun eğitimi herşeyden önemli, ayrica seviyorum tencerelerimi,eski meski, ilk maaşımla almıştım, asla değiştirmem ,bebeklerim onlar benim, yemişım schafferi karacayi...
Arkadaşlar bn anne babamla bazı şiddet hor görme ve ilgisizlikten evlendigimdenberi konusmuorum onlarda can ciğer aralıklar di zaten ölsem haberleri olmucak o dnli gelelim konuya 4 yillik evliyim 3 kizim var 22 yaaindayim hersey iki gun once eve komsumun getirdigi pastayla basladi cocular uydu cay pasta yerken tabak guzeldi markasina baktim karacanindi dedim marka tabağıda dedim normal yeni evliler dedi eşim bnde takım hic biy alınmadı gündelik 6 'li kase 6 'li tabak bardak çatal bi de kaynanamınevinde kaç yıllık kullandığı kazanları bna verdi ten tun dedim bnde yeni evliyim bnim neden yok dedim yeni alalım dedim tencerelerimin kulpları kopmuş yemek yaparken ellerim yanio dedim bu başladı baban larin göreviydi alalardı bn almam takı içinde yemek pisirmicek hale gelene kadar dedi alma ozanda dedim yeni eve taşındık 1 hafta oldu dio 4 yıldır diorum 1 arıda oturuyorum genişe çıkalım sigmiok die daha yeni cıktı bi kadınla evi taşıdım hic isteğin bitio sürekli şunu al bunu al tövbe ihtiyacından fazlasını hic istemedim allah bilio ama hep dir dir eden fazlasını isteyen bitiymişim bn bnde ağladım dedim kendim için ne istiorum bn dedim bi tencere ya dedim konusmuorum normalde çok şakacı eğlenceli espirili biriyim üç gündür üzüntüden hem konusmuorum hemde dargınım aileme bna nie anne baba görevlerini yapmadılar beni milletin diline düşürdüler biseyi yok die alalardı anan baban die
O gun bugundur bizde luppo yer olduk evdeSokağa çıkma yasağı geliyor diye Luppo alan adamın akabinde Luppo acaip reklam yaptı . Şimdi ister misiniz Karaca da boşanma sebebi oldu diye reklamın alasını yapsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?