- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Her sesten Rahatsız olacaklarını ve insanları rahatsız edeceklerini düşünen insanlar apartmanda yaşamayacak.Alt komşumun çocuğu var sürekli ağlıyor çığlık çığlığa sinir krizi geçiriyor 1.sınıfa gidiyo fülüt çalıyor vakitli vakitsiz @poga arkadaş gibi tebessüm ediyorum bir kez bile olsun kapısına gitmedim çocuk bu yapabilir dedim hep çok rahatsız olsam zaten gider müstakil ev alırdım
Aynı şekilde herkes birbirine saygı göstermeli göstermiyorsa böyle bi nedenden kapıma gelirlerse hiç nazik olmam yapıştırıveririm lafı
Aminnn Allah Razı olsun cnm güzel dilekleriniz için teşekkür ederim şehir şartları zaten çok zor çocuklar için kışın özellikle tek oynayabildikleri yer ev inşallah çocuklukluğunu yaşatabilirim yavruma..teşekklür ederim... hamileymişsiniz Allah sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin size. dilerim etrafınızda hep iyi insanlar olur ve sorunsuz çocuk olduklarını unutturmayacak bir şekilde büyütürsünüz çocuklarınızı
Herkes birbirini idare eder küçük şeyleri sorun etmezse mutlu mesut yaşanır he ufacık bişeyde kapıma gelir sorun ederse bende herşeyi sorun ederim ozaman komşu imiş apartman toplu yaşammış zehir olur herkese anlatabiliyomuyum?Her sesten Rahatsız olacaklarını ve insanları rahatsız edeceklerini düşünen insanlar apartmanda yaşamayacak.
ppTamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.
Söyledigim herşeyin arkasindayim. Milletin sinirini bozuyor sadece. Kimseyi rahatsız edemez, bedduası zaten kabul olmaz da... buldumcuk gibi davrandigim zaman bana da böyle tokat gibi konuşsunlar isterim. Kendime gelirim. Haddimi asmampp
Ayip etmissiniz. Nolursa olsun bu.Soylenmez.
ayıp bu yaptığınız...Tamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.
Valla yeryüzünde tek çocuk onda varmış gibi davranırsa bi ben değil herkes der. Hakettiayıp bu yaptığınız...
Yok hak etmedi tup bebekle bulmussun zaten demek dogru degil,benim gorusumde. Ama dusunce yapisi yanlis kadinin.Valla yeryüzünde tek çocuk onda varmış gibi davranırsa bi ben değil herkes der. Haketti
Ben hakettiğini düşünmesem yazmam. Düşünceleri için psikolojik yardim alması gerektiğini kendisine de ilettim.Yok hak etmedi tup bebekle bulmussun zaten demek dogru degil,benim gorusumde. Ama dusunce yapisi yanlis kadinin.
ben demem, sizden başka kimseninde dediğini görmedim. tek çocuk onda varmış gibi davranmamış.. ne ümitler var kimbilir bunda ne hayeller ne özlemler var bunlardan haberiniz var mı? kimseyi bu şekilde rencide etmeyin. bu özel ve hassas bir durum her ne ve kim olursa olsun kimse bunu hakketmez. dilerim siz bu durumu yaşamazsınız kimseye yaşatmasın Allah...Valla yeryüzünde tek çocuk onda varmış gibi davranırsa bi ben değil herkes der. Haketti
Valla yardim alir almaz orasi beni ilgilendirmez. Ama cocuk sahibi olabilmek ugrunda insanlar nelerden ne derece vazgeciyorlar cok iyi biliyorum. Kimse kimseye senin bebegin tup bebekmis buldumcuksun diyemez. Kadin ne cekti cekmedi bilmem ama zor sahip olmus. Ama daha oncede yazdim. Bu dogacak cocuga sinirsiz ozgurluk hakki vermez.Ben hakettiğini düşünmesem yazmam. Düşünceleri için psikolojik yardim alması gerektiğini kendisine de ilettim.
Benim için çok mucizevi bir şey değil çocuk sahibi olmak.. yasam amacım o değil. O yüzden onun bu hayat ödülü için herkesi rahatsız etmeye dair aşırı iştahını anlayamamben demem, sizden başka kimseninde dediğini görmedim. tek çocuk onda varmış gibi davranmamış.. ne ümitler var kimbilir bunda ne hayeller ne özlemler var bunlardan haberiniz var mı? kimseyi bu şekilde rencide etmeyin. bu özel ve hassas bir durum her ne ve kim olursa olsun kimse bunu hakketmez. dilerim siz bu durumu yaşamazsınız kimseye yaşatmasın Allah...
Aynen tatlim kadin takintili resmen ya keni giris katta oturuyo biz de ustunde 2.katta gecen pazara gittik annemle 2de bebe tabe, once bebisleri cikaralim sonra ben aldiklarimizi getireym dedii annem sonra bu kadin yine bizi gozetliyomus ve annem asagi indiginde bi de bakmis kadin karsisinda. Demis ki disari kapi takir tukur edince ona indm dikkat edin biraz daha manyak mi ne ya.Herkes birbirini idare eder küçük şeyleri sorun etmezse mutlu mesut yaşanır he ufacık bişeyde kapıma gelir sorun ederse bende herşeyi sorun ederimu imiş apartman toplu yaşammış zehir olur herkese anlatabiliyomuyum?
Ay mutlaka yapin bunlari, ne kadar saygili(!) ve duyarli(!) bi cocuk yetiştiğinizi cumle alem gorsun.. Tövbe ya.. InsaAllah şakadir şu cumleleriniz..Çocuk benim istediğim gibi yetiştiririm duvara kale koyup futbol oynıycak benim oğlum babasıyla keyif bizim değil mi kime de basket potası da koyucam bi odaya dilediği gibi tepinsin yavrucuğumm
BEn konuya tam vakıf değilim ama tup bebek annelerini de zan altında bırakamazsınız. Ben de tup bebekle evlat sahıbı olacagım ınsallah.. ona bu kadar zor kavusacak olmam, yolunu bu kadar gozlemıs olmam, onu terbıyesızce,ınsanlara saygısız ve sımarık yetıstırecegım anlamına gelmez.. aksıne degerını cok daha fazla bilip ınsanca binbir emekle yetıstırmeyı planlıyorum.. nıce cefalar cekılıyor bu yolda rıca ederım tup bebek hıho deyıp zırvalamayınTamam.. anlaşıldı kadın tüp bebekle bebek olunca tabi... tartışmaya gerek yokmuş keske daha önce baksaymışım konu geçmişine.
Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
Aşağı pike silkelemek dışında haklısınız.Kızlar sızın alt komsunuz da bebeklerınız ses yapıyo diye aksam oklavayla vuruyor mu? Ya da camdan pike sılkeledınız diye hemen yöneticiye koşuyor mu? Kapıyı zıl çalar çalmaz acmadınz diye yöneticinın zılıne basmaya geçiyor mu? Sabah sabah sınırlerımı zıplattı terbiyesiz ya. Allah tan ağzının payını verdim de rahatladım. İnsanlar da hıc anlayış düşünce denen bisey kalmamış. Zaten 2bebekle canım çıkıyor ki onun dışında da streslı bı hayatım var zaten, ( su an memurun ama yerinde kalabilmek için tekrardan üni sınavını kazanmam gerekıyo,bunun için de oturup ders çalışmam gerekıyo ama bu çok zira 2kucuk bebegım var ilgi bekleyen =[ kocam zaten tamamen skntı eski konumdan bılen bilir) bı de böyle insanları gördüm mu cıldırasım geliyor. ben gibi sakın kızı da delırttıya valla helal olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?