- 1 Haziran 2017
- 720
- 1.519
- 113
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
UMURSAMAZLIK BUNUN NERESİNDE SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK BUNA NASIL SUS DİYEBİLİCEKSİNİZ. KİMSE RAHATSIZ OLMASIN DİYE BEBEĞİ EVDEN Mİ ATALIM NEDİR YANİ. KUSURA BAKMA BUNDAKİ SAYGISIZLIK MİLLETİN KAPISINA BU SEBEPTEN GİTMEKTEDİR. BENİMDE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUM HAYVANLARIM VAR ONLARA SES YAPMAYIN DİYİNCE ANLAMAYCAKLARINI BİLDİĞİM VE KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ONA UYGUN BİR YER VE EV SEÇTİM. AMA BURDA SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK ANLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ BU HERHALDE.
SİZ ANLAMAMIŞSINIZ AMA VE ANLAMDIĞINIZ ŞEKİLDE DE YARGILAMIŞSINIZ. BEN BUNA ÜSTE ÇIKSIN DEMEDİM Kİ (TABİ ÇOCUKTA BİR PROBLEM YOKSA ENGEL OLABİLİR YADA NE BİLİYİM HİPERAKTİF OLABİLİR HERŞEY OLABİLİR SONUÇ NE ÇOCUK BU )BENİM YAZDIĞIMDA BEBEK YAZIYOR KOCAMAN ANLAYIŞLI OLMAK GEREK YAZIYOR. MAHÇUP OLUCAĞI FIRSATI VERMEMİŞ Kİ YÖNETİCİYE GİTMEK NEDİR. BİR BEKLE BİR KOMŞUNLA KONUŞ BAKALIM DURUMU İZAH ETSİN FARKINDAYSAN MAKUL BİR GEREKÇESİ VARSA ANLAYIŞ GÖSTERİLEBİLİR DEDİM. TEPİN TEPİN GİT ÜSTE ÇIK DEMEDİM.Bebekten bahsetmiyorum zaten,önceki yazdıklarımda da belirttim bebek ağlamasına birşey denemez denirse de vicdansızlık olur diye.Ama 1 yaşını geçmiş olan çocuğun evde koşturması,tencere,tava sesi çıkarması,dolap kapaklarını vurması engellenebilir. Dikkati farklı yönlere çekilebilir. Engellenemiyorsa da komşu bundan rahatsız olduğunda mahçup olunabilir üste çıkmak yerine..
Umarım anlatabilmişimdir ya da umarım anlamışsındır..
SİZ ANLAMAMIŞSINIZ AMA VE ANLAMDIĞINIZ ŞEKİLDE DE YARGILAMIŞSINIZ. BEN BUNA ÜSTE ÇIKSIN DEMEDİM Kİ (TABİ ÇOCUKTA BİR PROBLEM YOKSA ENGEL OLABİLİR YADA NE BİLİYİM HİPERAKTİF OLABİLİR HERŞEY OLABİLİR SONUÇ NE ÇOCUK BU )BENİM YAZDIĞIMDA BEBEK YAZIYOR KOCAMAN ANLAYIŞLI OLMAK GEREK YAZIYOR. MAHÇUP OLUCAĞI FIRSATI VERMEMİŞ Kİ YÖNETİCİYE GİTMEK NEDİR. BİR BEKLE BİR KOMŞUNLA KONUŞ BAKALIM DURUMU İZAH ETSİN FARKINDAYSAN MAKUL BİR GEREKÇESİ VARSA ANLAYIŞ GÖSTERİLEBİLİR DEDİM. TEPİN TEPİN GİT ÜSTE ÇIK DEMEDİM.
kimse bebek ağlamasına,hasta kişilerin yaşadığı vakitsiz seslere gidip şikayet etmez idare eder.ANLAMADIM SİZİ NEYE TAKILDINIZ BEBEĞİN AĞLAMASINDAN RAHATSIZ OLAN KOMŞU İÇİN BEBEĞİN AĞZINI BANTLAMAK MI GEREK. BENİM YAŞAMAK İSTEDİĞİM DÜNYA İNSANLARIN BİRBİRİNE ANLAYIŞLI OLMASI GEREKEN YERDİR. SİZ KOMŞULARINIZIN KAPISINA GİDİP BEBEK SESİNDEN RAHATSIZ OLUYORUZ DİYE GEZİYORSANIZ BİLEMİYCEM
Mahçup olan insan burada konu açıp da anlayışsız komşu demez.
En azından komşum haklı der ve kapı çalındığında açar,özür diler... Bunu anlamak bu kadar zor mu?
Daha ne kadar açıklayacı olabilirim bilmiyorum. Neyse..
kimse bebek ağlamasına,hasta kişilerin yaşadığı vakitsiz seslere gidip şikayet etmez idare eder.
Ben ve %99.9 luk bir kitle,bu bayanın sorunluluğundan rahatsız olup yorum yaptık.
Apartmanlar ortak kullanım alanlarıdır,kimse kimseyi gereğin dışında idare edip yaptıklarını kabullenmek zorunda değildir.
Herkes evinde huzurlu olmak,kafasını dinlemek için oturuyor.Bu tarz kendini bilmez kişiler hayatı zehir etmediği sürece.
ben burda bu konudan çıktım sizin okuduğunuzu anlamadan bana verdiğiniz tepkinin nedensiz olduğunu açıklamak istedim acaba bunu anlamanız bu kadar zor mu. zaten konuyuda anlammışsınız. konu sahibi diyor ki kapıyı açmama fırsat bile vermeden yöneticiye gidiyor diyor..... hangi ara özür dileyecek fırsat mı vermişler acaba. herkes her çocuğu kendisininki gibi zannetmesin sustan anlayan var birde anlamayanlar var....ha birde yorumlardan kişilerin nasıl hayatlar yaşadığını anlayamazsınız...
evet bebek sesinden rahatsız olan komşu ANLAYIŞSIZ KOMŞUDUR bu kadar basit.
burda buna benzer çok konular açıldı ve ben çok üzülüyorum bunları okudukça benim bir bebeğim yok henüz ama buna rağmen daha önceki evimde üst kattaki komşunun beşik sesine,,,bebeğinin oyuncaklarının sesine,,annesinin geceleri ninni söylerek çocuğunu uyutmaya çalışmasına bebek ağlayınca pat pat tepemde koşarak gidişlerine bütün bunlara tek yaptığım tebessüm etmek olurdu insanların karşımda nasıl mahçup olduğunu izlemek değil...
birincilik derken komik olmayın anlayışlı olmayı öğrenin....Peki peki sensin en birinci
birincilik derken komik olmayın anlayışlı olmayı öğrenin....
Canım acıkladım az önce ben pike cırpıyorum diye haklıyım demiyorum gözümün önünde yonetıcıye şikayet edıyo bana demek yerine buna kızıyorum. Bu görgüsüzlük. Bebeğim gezıyo ses yapıyo diye oklavayla vurulup durulmaz insan gibi belrtırsın rahatsızlıgını ki bebek bu baglayamam sadece daha büyük sesler çıkarmasını onleyebılırım.Bu da gorgusuzlugun alası. Bekarsınız sanırım ya da küçük bebegınız olmadığı bariz belli.
Aynen 2 erkek çocuğum var ve müthiş hareketliler, ama sabah sesimiz olmaz okuldan gelir 1 de. Evde top oynatmam asla , sürekli peşlerindeyim adım adım ellerinden birley attırmam. Akşam 8.30 da ikisi de yatakta. Ve ben nezaman komşumu görsem sesimiz geliyormu? Kusura bakmayın lütfen sürekli uyarıyorum ben derim. Kadıncağız sesiniz gelmiyor kızım der.sağolsun. Ama tek çocuk sessiz olur , benim ki tekken annecim sessiz olalım komsular rahatsız olur derdi yemin ediyorum daha 1.5 yaşındaydı. Nasıl alıştırırsanız öyle gider çocuklar2 küçük çocuğu olanlar benim yazdığımı anlayacaklardır.
Siz müstakil bir ev alsaydınız keşkeValla alt komşum istediği kadar yurtınabilir çocuk bu tabiki ses yapacak en üst kattan ev alsaydı madem çok hassastı bu konularda
Tek kelimeyle size bravo diyorum hakikaten çocuğunuz olmamasına hamile olmamanıza rağmen böyle düşünmeniz inanılmaz güzelben burda bu konudan çıktım sizin okuduğunuzu anlamadan bana verdiğiniz tepkinin nedensiz olduğunu açıklamak istedim acaba bunu anlamanız bu kadar zor mu. zaten konuyuda anlammışsınız. konu sahibi diyor ki kapıyı açmama fırsat bile vermeden yöneticiye gidiyor diyor..... hangi ara özür dileyecek fırsat mı vermişler acaba. herkes her çocuğu kendisininki gibi zannetmesin sustan anlayan var birde anlamayanlar var....ha birde yorumlardan kişilerin nasıl hayatlar yaşadığını anlayamazsınız...
evet bebek sesinden rahatsız olan komşu ANLAYIŞSIZ KOMŞUDUR bu kadar basit.
burda buna benzer çok konular açıldı ve ben çok üzülüyorum bunları okudukça benim bir bebeğim yok henüz ama buna rağmen daha önceki evimde üst kattaki komşunun beşik sesine,,,bebeğinin oyuncaklarının sesine,,annesinin geceleri ninni söylerek çocuğunu uyutmaya çalışmasına bebek ağlayınca pat pat tepemde koşarak gidişlerine bütün bunlara tek yaptığım tebessüm etmek olurdu insanların karşımda nasıl mahçup olduğunu izlemek değil...
Alt komşumun çocuğu var sürekli ağlıyor çığlık çığlığa sinir krizi geçiriyor 1.sınıfa gidiyo fülüt çalıyor vakitli vakitsiz @poga arkadaş gibi tebessüm ediyorum bir kez bile olsun kapısına gitmedim çocuk bu yapabilir dedim hep çok rahatsız olsam zaten gider müstakil ev alırdımSiz müstakil bir ev alsaydınız keşke
Büyük harf yasak canım bağırma anlamına geliyorSİZ ANLAMAMIŞSINIZ AMA VE ANLAMDIĞINIZ ŞEKİLDE DE YARGILAMIŞSINIZ. BEN BUNA ÜSTE ÇIKSIN DEMEDİM Kİ (TABİ ÇOCUKTA BİR PROBLEM YOKSA ENGEL OLABİLİR YADA NE BİLİYİM HİPERAKTİF OLABİLİR HERŞEY OLABİLİR SONUÇ NE ÇOCUK BU )BENİM YAZDIĞIMDA BEBEK YAZIYOR KOCAMAN ANLAYIŞLI OLMAK GEREK YAZIYOR. MAHÇUP OLUCAĞI FIRSATI VERMEMİŞ Kİ YÖNETİCİYE GİTMEK NEDİR. BİR BEKLE BİR KOMŞUNLA KONUŞ BAKALIM DURUMU İZAH ETSİN FARKINDAYSAN MAKUL BİR GEREKÇESİ VARSA ANLAYIŞ GÖSTERİLEBİLİR DEDİM. TEPİN TEPİN GİT ÜSTE ÇIK DEMEDİM.
teşekklür ederim... hamileymişsiniz Allah sağlıkla yavrunuza kavuşmayı nasip etsin size. dilerim etrafınızda hep iyi insanlar olur ve sorunsuz çocuk olduklarını unutturmayacak bir şekilde büyütürsünüz çocuklarınızıTek kelimeyle size bravo diyorum hakikaten çocuğunuz olmamasına hamile olmamanıza rağmen böyle düşünmeniz inanılmaz güzel
Keşke etrafımızda hep sizin gibi insanlar olsa dünya çok güzel yaşanılası biryer olurdu sanıyorum
Bir kez daha tebrik ettim sizi bu güzel davranış düşüncelerinizden dolayı
bilmiyordum yasak olduğunu farkında bile değildim üstelik yazarken...... öyle dalmışım ki konuya uyardığınız için teşekkür ederimBüyük harf yasak canım bağırma anlamına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?