- 15 Mart 2014
- 2.171
- 1.710
- 133
- 35
- Konu Sahibi Pamuk Prensesiniz
-
Tüp bebek ile hamile kalmasaydım yine aynı olurdum çocuklara karşı anlayışlı olmak görgüsüzlük değildir size gece 12 de diye saat belirttmmi ya da sabaha kadar hayır günün belli saatlerinde çocuk bu istediği gibi oynayabilirBelati bir durum yok insanlar sizin görgüsüz olduğunuzu düşünüyor. Buna bende dahilim. Bunun nedenine bakmak için profilinde gezdim. Zorla elde edilen her şey çok kıymetlidir. Bu da sizin neden basket oynamak istediğinizin göstergesi.
Siz insanları rahatsız etmekten hoşlanıyor, beddua falan da ediyorsunuz. Bence psikolog yardımı almanızda fayda var.
Kutsal falan mi sanıyorsunuz kendinizi? Turkiyenin yarışı hamile.. hepsinin duası bedduası kabul olsaydı....Tüp bebek ile hamile kalmasaydım yine aynı olurdum çocuklara karşı anlayışlı olmak görgüsüzlük değildir size gece 12 de diye saat belirttmmi ya da sabaha kadar hayır günün belli saatlerinde çocuk bu istediği gibi oynayabilir
Beddua etmedim kibarca yaptığınız terbiyesizliği dile getirdim ki bir gün sizinde başınıza gelirse beni anarsınız istedim hamile duası kabul olurmu olmazmı orası Allaha kalmış tabi ama baya yürekten söyledim sanıyorum
Allah bilir orasını canım kimin duasının kabul olacağını bekleyip göreceğiz ne desek boş şu andaKutsal falan mi sanıyorsunuz kendinizi? Turkiyenin yarışı hamile.. hepsinin duası bedduası kabul olsaydı....
Bu cevap verdiğiniz üye sorunlu biri, umarım onun yüzünden polemik sebebiyle ban yemezsiniz. Laf anlatamazsınız çünkü, eski konularına bi bakarsanız hamileliğe ne derece takıntılı olduğunu ve çok sağlıksız düşünceler içinde olduğunu görebilirsiniz. Tüp bebek sürecinde paraları bitince kv-kp hatta sanırım görümcenin cebindeki paraya göz diken bir konusu vardı, bize neden para vermiyorlar gibisinden... İnsanlar konusunda onu haksız buldukça herkesle kavga etti, kavgacı yani. Bence muhatap bile olmayın ben diğer üyeleri de uyarmış olayım.Kutsal falan mi sanıyorsunuz kendinizi? Turkiyenin yarışı hamile.. hepsinin duası bedduası kabul olsaydı....
eceyda hanım yazmış ya görmediniz sanırım tüp bebek hanfendi sperm vücuduma girmedi yani bu kategoriye girmiyorumAllah aşkına artık vücudunuza sperm girip yumurtayı dölledi diye kendinizi kutsal saymaktan vazgeçin.
eceyda hanım yazmış ya görmediniz sanırım tüp bebek hanfendi sperm vücuduma girmedi yani bu kategoriye girmiyorum
AminGirmiş ama döllememiş. Tüh. Sizin gibi bir insanın daha çok üreyip topluma birey kazandırması lazım halbuki, bol bol yapın. Allah selamet versin.
HarikasınHanimlar bir anne olarak yazayim cocuklariniza sinirlari ogretin, nerede ne yapmasi gerektigini anlatin tabi once siz ornek olun.. camdan asagiya herhangi bir sey silkelenmez, kendi evinizi temizlemek ugruna baskasinin evini ve sokagi kirletemezsiniz, yil 2018 ogrenin artik sunu.. cocugunuzun kaca kadar oturacagina kimse karisamaz ama belirli bir saatten sonra cocuklar kosamaz, seviyor diye dolap kapaklarini - tencere kapaklarini vuramaz.. bu toplum icinde yasama kuralidir, yazili degildir, gorguyle dogrudan alakasi vardir. Gurultu istemeyen insanlara mustakil ev tavsiyesi vereceginize, gurultu cikarip toplu yasama saygisi olmayan insanlarin mustakile gitmesini oneririm, gerci orada da kurallar olacak ne yaparlar bilemem.. bunun yaninda mesaji kacirdigim icin alintilayamadim W Wurstria her kelimene sonuna kadar katiliyorum..
Çocuk benim istediğim gibi yetiştiririm duvara kale koyup futbol oynıycak benim oğlum babasıyla keyif bizim değil mi kime de basket potası da koyucam bi odaya dilediği gibi tepinsin yavrucuğumm
Bir tanede kucuk var bende 17 aylik.zaten sizi kastetmedim.kendii komsumu anlattim benCanim Daha yasina yeni girmis cocuga ne kadar anlatabilirsn komsunun rahatsiz okdugunu? Senin kiz konustuguna Gore buyuk. Kiyaslamayalim lutfen.
ANLAMADIM SİZİ NEYE TAKILDINIZ BEBEĞİN AĞLAMASINDAN RAHATSIZ OLAN KOMŞU İÇİN BEBEĞİN AĞZINI BANTLAMAK MI GEREK. BENİM YAŞAMAK İSTEDİĞİM DÜNYA İNSANLARIN BİRBİRİNE ANLAYIŞLI OLMASI GEREKEN YERDİR. SİZ KOMŞULARINIZIN KAPISINA GİDİP BEBEK SESİNDEN RAHATSIZ OLUYORUZ DİYE GEZİYORSANIZ BİLEMİYCEMsiz hangi dünyada yaşıyorsunuz,aynı bu şartları taşıyıp tepki alan biri olduğunuz kesin.
UMURSAMAZLIK BUNUN NERESİNDE SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK BUNA NASIL SUS DİYEBİLİCEKSİNİZ. KİMSE RAHATSIZ OLMASIN DİYE BEBEĞİ EVDEN Mİ ATALIM NEDİR YANİ. KUSURA BAKMA BUNDAKİ SAYGISIZLIK MİLLETİN KAPISINA BU SEBEPTEN GİTMEKTEDİR. BENİMDE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUM HAYVANLARIM VAR ONLARA SES YAPMAYIN DİYİNCE ANLAMAYCAKLARINI BİLDİĞİM VE KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ONA UYGUN BİR YER VE EV SEÇTİM. AMA BURDA SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK ANLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ BU HERHALDE.Gerçekten çok samimiyetle soruyorum.Hem rahatsız edip hem de nasıl bu kadar duyarsız olunabilinir?
Siz de rahatsız edip rahatsız ettiğinin farkında olmayıp ya da umursamayıp, farkına vardırıldığında üste çıkanlardan mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?