Anlayışsız Komsu

Tüp bebek ile hamile kalmasaydım yine aynı olurdum çocuklara karşı anlayışlı olmak görgüsüzlük değildir size gece 12 de diye saat belirttmmi ya da sabaha kadar hayır günün belli saatlerinde çocuk bu istediği gibi oynayabilir
Beddua etmedim kibarca yaptığınız terbiyesizliği dile getirdim ki bir gün sizinde başınıza gelirse beni anarsınız istedim hamile duası kabul olurmu olmazmı orası Allaha kalmış tabi ama baya yürekten söyledim sanıyorum

Kutsal falan mi sanıyorsunuz kendinizi? Turkiyenin yarışı hamile.. hepsinin duası bedduası kabul olsaydı....

Hanimlar bir anne olarak yazayim cocuklariniza sinirlari ogretin, nerede ne yapmasi gerektigini anlatin tabi once siz ornek olun.. camdan asagiya herhangi bir sey silkelenmez, kendi evinizi temizlemek ugruna baskasinin evini ve sokagi kirletemezsiniz, yil 2018 ogrenin artik sunu.. cocugunuzun kaca kadar oturacagina kimse karisamaz ama belirli bir saatten sonra cocuklar kosamaz, seviyor diye dolap kapaklarini - tencere kapaklarini vuramaz.. bu toplum icinde yasama kuralidir, yazili degildir, gorguyle dogrudan alakasi vardir. Gurultu istemeyen insanlara mustakil ev tavsiyesi vereceginize, gurultu cikarip toplu yasama saygisi olmayan insanlarin mustakile gitmesini oneririm, gerci orada da kurallar olacak ne yaparlar bilemem.. bunun yaninda mesaji kacirdigim icin alintilayamadim W Wurstria her kelimene sonuna kadar katiliyorum..

Kutsal falan mi sanıyorsunuz kendinizi? Turkiyenin yarışı hamile.. hepsinin duası bedduası kabul olsaydı....
Bu cevap verdiğiniz üye sorunlu biri, umarım onun yüzünden polemik sebebiyle ban yemezsiniz. Laf anlatamazsınız çünkü, eski konularına bi bakarsanız hamileliğe ne derece takıntılı olduğunu ve çok sağlıksız düşünceler içinde olduğunu görebilirsiniz. Tüp bebek sürecinde paraları bitince kv-kp hatta sanırım görümcenin cebindeki paraya göz diken bir konusu vardı, bize neden para vermiyorlar gibisinden... İnsanlar konusunda onu haksız buldukça herkesle kavga etti, kavgacı yani. Bence muhatap bile olmayın ben diğer üyeleri de uyarmış olayım.

eceyda hanım yazmış ya görmediniz sanırım tüp bebek hanfendi sperm vücuduma girmedi yani bu kategoriye girmiyorum

Girmiş ama döllememiş. Tüh. Sizin gibi bir insanın daha çok üreyip topluma birey kazandırması lazım halbuki, bol bol yapın. Allah selamet versin.

Harikasın office

Bazı çocuklar çok çok hareketli cidden. Böyle olsaydı çocuklarım zemin katta otururdum bir müddet. Kimseye işkence gibi gürültü çektirmeye hakkım yok diye düşünürdüm. Çocuklarım yine hareketli ama dur dediğimde anlayabiliyorlar. Belki mizaçları uysal belki yetiştirme ne derseniz. Akşam dokuzda uyuturum. Rutinimiz bu. Aslında çocuklar rutin ve sürekliliği çabuk benimsiyor. Konu sahibine de dedim burda buyugun uyku düzenini gözden geçirin, gerekirse gündüz uyutmayin diye.
Mesela beş çocuğu var bir komşumun durumları da iyi ama zemin kattalar. Çok takdir ediyorum. Hepsine birden mukayyet olmak zor. Öte yandan apartman hayatı daha zor tabi. Biz müstakil evde büyüdük ona rağmen evde sürekli koşturup zipladigimizi hatirlamam. Annemin durdurması değil enerjimizi atıyorduk dışarıda. Evde de bir kenarda oyun oynar ya da ders çalışırdık. Erkenden yatardık. Çocuklara da üzülüyorum. Ancak üstü kirlenecek ya da hasta olacak diye çıkarmayanlari biliyorum. Çocuk okula gidiyor orada otur, eve geliyor servisle yürümek yok hareket yok, çoğuna park yok, e evde de otur. Cidden üzülüyorum. Anne babalar olarak biraz kendi ev düzenimizden uykumuzdan taviz verip çocuklarımızı küçükse parka, yürüyüşe; büyükse farklı spor branşlarına götürmekte fayda var. Anlayış da son derece önemli. Gece onbir onikiye kadar zıplatıp hoplatmak laftan anlayacak yaşta ise gerçekten hoş olmuyor. Benim 3 çocuğum olsa ve aşırı hareketli olsa nerden bakarsan on yıl alt komşum hep mi beni idare edecek? Utanırım bunu söylemeye. Bu kul hakkıdır bana göre. Ona da yazık yani. Evinde akşam oturup bir kafa dinleyemeyecek mi? Herkes kendini bilip ona göre kendini ayarlasa zaten ortada hiç sorun kalmaz.

Güzel kardeşim bak geçen gün perde asıyordum. 2 yaşındaki kızım işim bittikten sonra merdiveni kaldırıp onun çıkmasına izin vermediğim için kendini yerden yere attı.
Hatta ağlarken videosunu çekip eşime falan yolladım. Sanırsın etini çiğnemişler.
Ki benim çocuğumun ırsi bir durumu var. İstediği olmayınca nefesini kesip morarıyor.
Yanı buna rağmen "İyi istiyor,seviyor çıkıp oynasın" diyemiyorum.
Dolap kapaklarına kilit taktırın. Tencere tavayla oynadığında belirli bir saatten sonra kapatın mutfak kapısını.
Hem sahi yaw gece vakti çocuğun mutfakta tencereyle işi ne?

Cocuk put gibi durmasin ses normal diyenler; Cocugu baglayin demiyoruz asgari sesde kimseyi rahatsiz edemez zaten, ben buna inanmıyorum.
Çocuk paldir küldur kosmadikca yürüme sesi aşağıya nasil gider ya hepimiz yuruyoruz, bizimki gitmezken çocuğun ki nasıl gider.
Ama niyeyse her ses olayında cocuk ya yürüyor ya ağlıyor kimsenin ki kosmaz kimsenin ki ziplamaz kimsenin ki yere birsey atmaz.
Ayrıca kapıyı acmamanizi da ben hakli bir sebep olmadikca pek istege bagli göremedim. Hatalisin kadin uyarmak icin geliyor kapiyi açmiyorsun kadin iletisim icin ne yapacak peki , mektup atamayacagina göre yoneticiye gidecek.

Diğer konunuz anasayfadaydi baktim. Bakin zaten evlilikle ilgili problemler varmış. Siz onlardan çocuklarla ilgilenemiyor, dur yapma demeyi birakmis olabilir misiniz???
Bu konuda sizi elestiremem psikoloji bana göre cok onemli birsey ve davranisi etkiler . Bence bir daha gözden geçirin.
Evlilik hayati icinde kolaylik diliyorum bu şekilde yasamak ve bir seylere müdahale edebilmek zor ama deneyebilirsiniz.

Tava tencere vurmasi cekmeceleri carpmasi engellenebilir.
Dolaplara kilit takilacak, izin verilmeyecek.
4 aylik bebek aglar, yavrum napsin ona care yok.
Bence komsu tava tencere gumburtusunden bunalmis ve acikcasi hakli da..
Bende de iki tane minnak canavar var.
Ben legolari dahi yerde ya da hali ustunde oynatmam, koltugu acinca cift kisilik yatak boyutunda oluyor, oraya oturup orda oynarlar.
Dolaplarim kilitli zaten.
Az once kizim ses yapiyordu, kasigi almis parkeye vuruyor, oglum geldi.. zeynep asagida essek yok insan var insan, ayip dedi kizim bakip birakti kasigi, 14 aylik

siz hangi dünyada yaşıyorsunuz,aynı bu şartları taşıyıp tepki alan biri olduğunuz kesin.
ANLAMADIM SİZİ NEYE TAKILDINIZ BEBEĞİN AĞLAMASINDAN RAHATSIZ OLAN KOMŞU İÇİN BEBEĞİN AĞZINI BANTLAMAK MI GEREK. BENİM YAŞAMAK İSTEDİĞİM DÜNYA İNSANLARIN BİRBİRİNE ANLAYIŞLI OLMASI GEREKEN YERDİR. SİZ KOMŞULARINIZIN KAPISINA GİDİP BEBEK SESİNDEN RAHATSIZ OLUYORUZ DİYE GEZİYORSANIZ BİLEMİYCEM

UMURSAMAZLIK BUNUN NERESİNDE SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK BUNA NASIL SUS DİYEBİLİCEKSİNİZ. KİMSE RAHATSIZ OLMASIN DİYE BEBEĞİ EVDEN Mİ ATALIM NEDİR YANİ. KUSURA BAKMA BUNDAKİ SAYGISIZLIK MİLLETİN KAPISINA BU SEBEPTEN GİTMEKTEDİR. BENİMDE BAKMAKLA YÜKÜMLÜ OLDUĞUM HAYVANLARIM VAR ONLARA SES YAPMAYIN DİYİNCE ANLAMAYCAKLARINI BİLDİĞİM VE KİMSEYİ RAHATSIZ ETMEK İSTEMEDİĞİM İÇİN ONA UYGUN BİR YER VE EV SEÇTİM. AMA BURDA SÖZ KONUSU OLAN BİR BEBEK ANLAMAK İSTEMEDİĞİNİZ BU HERHALDE.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…