- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
bilmiyorum ama bana tuhaf geldi ya,çocuğu soğuttu okuldan..bu anlayışsız da bi anne ya da anne adayı
evet yani çocuklar a desen güler zaten,resmen dalga geçmiş..canım bu öğretmenle kuzenim konuşmaya gitmiş işte telefonunuzu alabilir miyim çocuğun kolu kırık bir şey olursa ulaşın diye,yüzüne bakmadan okuldan ulaşırım ben size diyip kestirip atmış kadın..şaşırdım valla ambalajın müdürü mü olurmuş diye kendince espri yapmasına ki buna espiri denmez de neyse. bence öğretmenle acil olarak konuşun
Nerde oturuyorsunuz canın?bilmiyorum ama bana tuhaf geldi ya,çocuğu soğuttu okuldan..
öyle yapacak bakalım nolacak..yapacak tek şey var öğretmenle görüşmek.olayı birde ondan dinlemek.1.sınıf çocuğunu okuldan soğutmak da okulu sevdirmek de çok kolaydır ve ilk öğretmeni çok önemlidir.anne çocuğun yanında öğretmenini kötüleyecek bir davranış yapmadan gidip bu konuyu onunla konuşmalı.
valla bu okulda nasıl bir torpil dönüyor ben anlamadım gazoz,tüm öğretmen çocukları herkesin istediği öğretmenin sınıfında toplanıyor,isteyince biz ayrıcalık yapamayız deniyor..Öğretmen densizmiş. Annesi gitsin konuşsun sol ele zorlaması konusunda, gerçi sağ eliyle de yazamıyor ne olacak bilemedim. Öğretmen değiştirme imkanları yok mu bu arada?
izmir alsancakta oturuyor kuzenim.Nerde oturuyorsunuz canın?
bence açık açık konuşun seviyeli bir dille tabi . sıkıntılarınızı dile getirin haa yine anlamazsa o zaman resmi makamlara şikayet felan edersiniz . telefonunu vermek istemeyebilir ona bir şey diyememevet yani çocuklar a desen güler zaten,resmen dalga geçmiş..canım bu öğretmenle kuzenim konuşmaya gitmiş işte telefonunuzu alabilir miyim çocuğun kolu kırık bir şey olursa ulaşın diye,yüzüne bakmadan okuldan ulaşırım ben size diyip kestirip atmış kadın..
öyle yapacak bakalım nolacak..
valla bu okulda nasıl bir torpil dönüyor ben anlamadım gazoz,tüm öğretmen çocukları herkesin istediği öğretmenin sınıfında toplanıyor,isteyince biz ayrıcalık yapamayız deniyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?