Anlayışsız Öğretmen..

zaten öyle diyor bi yamuk çizgiyi kendine dert ediniyor

Orası doğru torpil ülkesi zaten burası. Annesi öğretmenle birebir görüşsün kesin. Umarım hallolur.

izmir alsancakta oturuyor kuzenim.
Çok üzüldüm c a nım.konuşsan bir dert konuşmasan başka! Konuşsa öğretmen çocuğa soğuk d avranabilir konuşmasa çocuk için kotü olur.bence müdürle konuşmak yerine hocayla konuşulmalı.müdüre söyleyince şikayet etmiş gibi olur ve hoca iyice kızar

Ben boylelerine gerizekalı diyorum. Ortaokulda bize de sormuslardi bi arkadas serbest meslek deyince hoca da bildigin işsiz yani demisti. Ben utanmistim. Hic unutmam.

Kuzenin gidip ogretmeni anladığı dilde uyarsin. Terbiyesiz ya... Sinir oldum valla.

zaten öyle diyor bi yamuk çizgiyi kendine dert ediniyor
Yazık ya. Siz öğretmenin tavırlarından dolayı haklısınız sınıf değiştirme konusunda yardımcı olurlar muhtemelen, müdür yardımcısı yada müdürle görüşsün. Yardımcı olmazlarsa onlarıda şikayet etsin. Bu tür şeyler yapmayınca, hakkımız olanı elde edemiyoruz malesef.

kadın umursar umarım biraz yaşlı artık hevesini kaybetmiş..

bunlara çocuk psikolojisi eğitimi verilirken bu nerdeymş acaba....
bilmiyorum valla kimse yapmaz onun yaptığı hareketleri.

ben de burda kendi kendimi yiyorum.kuzenim gidip konuşacak yine bu tarz davranışlara devam ederse kuzenimin eşi gidecek,ancak o paklar zaten o öğretmeni..

Genelde öğretmenleri savunurum, işin içinde olduğum için. ama ben de sinir oldum bu kadına.. Ya bazen espiri yapıyoruz evet çocuğun alınacağını düşünmeden, illaki yanlış anlaşılmalar oluyor, sürekli diyalog halindeyiz çünkü. ama bu sol elle yazdırmaya çalışmalar, telefon istenince vermemeler. sınıf öğretmeni bir de, zaten vermesi ve numaraları alması doğru olan...

ben de böyle biliyorum kuzenim de şaşırmış.yani kadın okula sırf onun telefon numarasını almak için gitmiş,çok saygısızca.

Çocuk bastan isinmadi okula bunu hep hatirliycak.. İnsanları öğretmenyaparken ssadece OSS. KPSS sinavindan geçirmek yetmiyor çok yazik

Bence de baba devreye girsin. Benim yegenimi ogretmeni hirpalamis. Enistemin de pencere kapi dukkani var. Iş elbiseleriyle gitmiş okula. Ogretmen bunu bir küçük görmüş. Zaten sizin gibiler nasil cocuklara egitim versin diye ki enistem ondan 10 tane cebinden cikarir. Enistem direk Müdüre gitmiş, müdür de enistemi o kiyafetle görünce kucuk dusurmus. direk milli egitime gitmjs. Bütün sorumlulari sikayet etmis. Sonra bir yalvar bir yakar yapmislar. Ha enistem o ogretmeni de iyi bir dovmus. Sikayetinj almayacakmis ama ayagini opeceklermis nerdeyse geri almis.
Enisteniz gitsin ve sikayet etsin. Boyleleri anca bu dilden anliyor..
Biz cocuklari emanet ediyoruz, bunlar cevreden insanlardan sogumus asosyal bireyler yetistiriyorlar.

benim de kuzenimin eşi sinirlerine hakim olamayan biri,umarım o raddelere gelmeyiz..Bunca yıl el bebek gül bebek büyüt,öğretmeni ağlatsın işte..

Konuşmakla çözülecek bir şey değil. Tek bir olay olsa olabilir derdim ama belli ki karakteri bu.
Sağ elle yazanı sola zorlaması da garip. En fazla hani boş oturmasın diye çizgi çalışması vs yaptırabilir onda da başarı beklenmez.

Öğretmenini değiştirmeye bakın derim ben.

biz de ona uğraşıcaz bakalım,müdüre yalvaracaklar artık,gerçi müdürler mebden aramadan ya da çirkefleşmeden zor değiştiriyolar ama..

biz 40 takla atalım çocuklar okula sevsin diye

boğazlarımız şişsin

işte hep diyorum öğretmen kpss ile alınmayacak !!!

biz de ona uğraşıcaz bakalım,müdüre yalvaracaklar artık,gerçi müdürler mebden aramadan ya da çirkefleşmeden zor değiştiriyolar ama..
Müdürler de haklı bir yerde, 1 kişinin sınıfını değişseler ışığı gören geliyor :) siz yine de uğraşın çocuğun hayatı zehir olmamış. Ya karakteri böyle ya da yıldızı barışmamış çocukla...

Ben sınıf ortamında çocuklara babalarının mesleğini falan sormaya çekiniyorum açıkçası, birbirleriyle dalga geçerler diye.. Hatta anne baba konusunu hiç açmıyorum çünkü bazen annesi ya da babası vefat etmiş, boşanmış çocuklar çıkabiliyor. Aile konusunu işlerken mesela aile ağacı ödevini vermiyorum. Bu konuda cidden çok hassasım ve bir öğretmenin böylece dalga geçmesi çok büyük bir ayıp.. Çocuğu arkadaşlarının karşısında rencide etmiş, mutlaka bu öğretmenin uyarılması lazım bu konularda..

size şunu söylyeyem müdür sınıf değişikliği yapmaz ya araya birilerini sokacaksınız ya da o öğretmenden birkaç veli daha şikayetçi olacak.belirli bi yaşın üstünde özellikle emekliliği gelmiş insanlara 1.sınıf verilince böyle şeyler yaşanabiliyor adamlar 1.sınıfla uğraşmak istemiyor olan çocuklara oluyor.daha ilk günden okuldan soğuyorlar.

sizin en önemli dayanağınız öğrenciyi sol elle yazmaya zorlamak olsun çünkü b asla yapılmaması gereken bir şeydir.sağlak bir çocuk sol ele zorlanmaz.müdüre bu yönden baskı yapın.

Daha gecen gun konustuk burda cocuklara herkesin icinde anne baba meslegi sormanin sacmaligini. Bu ogretmen bozuntusu yaptigi ayibin farkinda olmadigi gibi bir de kendi dalga geciyo cocuklarla.

Cocugu okuldan sogutmus bi haftada. Cok uzuldum ya. Sinif degisikligi yapilsa ne guzel olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…