- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
zaten öyle diyor bi yamuk çizgiyi kendine dert ediniyorSorunlu bu kadın ya karşısındaki çocuk onun espirisi algılayacak yaşta değil. Gitsin konuşsun mümkünse sert bir dille. Şikayet de etsin hatta çocukların psikolojisini bozacak. Sınıf değiştirirseniz yiğeniniz için daha iyi olur. İlk günden kadın baskı altına almış çocuğu, çekinirse derslerinde ilerleme kaydedemez.
Orası doğru torpil ülkesi zaten burası. Annesi öğretmenle birebir görüşsün kesin. Umarım hallolur.öyle yapacak bakalım nolacak..
valla bu okulda nasıl bir torpil dönüyor ben anlamadım gazoz,tüm öğretmen çocukları herkesin istediği öğretmenin sınıfında toplanıyor,isteyince biz ayrıcalık yapamayız deniyor..
Çok üzüldüm c a nım.konuşsan bir dert konuşmasan başka! Konuşsa öğretmen çocuğa soğuk d avranabilir konuşmasa çocuk için kotü olur.bence müdürle konuşmak yerine hocayla konuşulmalı.müdüre söyleyince şikayet etmiş gibi olur ve hoca iyice kızarizmir alsancakta oturuyor kuzenim.
bunlara çocuk psikolojisi eğitimi verilirken bu nerdeymş acaba....bilmiyorum ama bana tuhaf geldi ya,çocuğu soğuttu okuldan..
Yazık ya. Siz öğretmenin tavırlarından dolayı haklısınız sınıf değiştirme konusunda yardımcı olurlar muhtemelen, müdür yardımcısı yada müdürle görüşsün. Yardımcı olmazlarsa onlarıda şikayet etsin. Bu tür şeyler yapmayınca, hakkımız olanı elde edemiyoruz malesef.zaten öyle diyor bi yamuk çizgiyi kendine dert ediniyor
kadın umursar umarım biraz yaşlı artık hevesini kaybetmiş..Çok üzüldüm c a nım.konuşsan bir dert konuşmasan başka! Konuşsa öğretmen çocuğa soğuk d avranabilir konuşmasa çocuk için kotü olur.bence müdürle konuşmak yerine hocayla konuşulmalı.müdüre söyleyince şikayet etmiş gibi olur ve hoca iyice kızar
bilmiyorum valla kimse yapmaz onun yaptığı hareketleri.bunlara çocuk psikolojisi eğitimi verilirken bu nerdeymş acaba....
ben de burda kendi kendimi yiyorum.kuzenim gidip konuşacak yine bu tarz davranışlara devam ederse kuzenimin eşi gidecek,ancak o paklar zaten o öğretmeni..Ben boylelerine gerizekalı diyorum. Ortaokulda bize de sormuslardi bi arkadas serbest meslek deyince hoca da bildigin işsiz yani demisti. Ben utanmistim. Hic unutmam.
Kuzenin gidip ogretmeni anladığı dilde uyarsin. Terbiyesiz ya... Sinir oldum valla.
ben de böyle biliyorum kuzenim de şaşırmış.yani kadın okula sırf onun telefon numarasını almak için gitmiş,çok saygısızca.Genelde öğretmenleri savunurum, işin içinde olduğum için. ama ben de sinir oldum bu kadına.. Ya bazen espiri yapıyoruz evet çocuğun alınacağını düşünmeden, illaki yanlış anlaşılmalar oluyor, sürekli diyalog halindeyiz çünkü. ama bu sol elle yazdırmaya çalışmalar, telefon istenince vermemeler. sınıf öğretmeni bir de, zaten vermesi ve numaraları alması doğru olan...
kadın umursar umarım biraz yaşlı artık hevesini kaybetmiş..
bilmiyorum valla kimse yapmaz onun yaptığı hareketleri.
ben de burda kendi kendimi yiyorum.kuzenim gidip konuşacak yine bu tarz davranışlara devam ederse kuzenimin eşi gidecek,ancak o paklar zaten o öğretmeni..
benim de kuzenimin eşi sinirlerine hakim olamayan biri,umarım o raddelere gelmeyiz..Bunca yıl el bebek gül bebek büyüt,öğretmeni ağlatsın işte..Bence de baba devreye girsin. Benim yegenimi ogretmeni hirpalamis. Enistemin de pencere kapi dukkani var. Iş elbiseleriyle gitmiş okula. Ogretmen bunu bir küçük görmüş. Zaten sizin gibiler nasil cocuklara egitim versin diye ki enistem ondan 10 tane cebinden cikarir. Enistem direk Müdüre gitmiş, müdür de enistemi o kiyafetle görünce kucuk dusurmus. direk milli egitime gitmjs. Bütün sorumlulari sikayet etmis. Sonra bir yalvar bir yakar yapmislar. Ha enistem o ogretmeni de iyi bir dovmus. Sikayetinj almayacakmis ama ayagini opeceklermis nerdeyse geri almis.
Enisteniz gitsin ve sikayet etsin. Boyleleri anca bu dilden anliyor..
Biz cocuklari emanet ediyoruz, bunlar cevreden insanlardan sogumus asosyal bireyler yetistiriyorlar.
biz de ona uğraşıcaz bakalım,müdüre yalvaracaklar artık,gerçi müdürler mebden aramadan ya da çirkefleşmeden zor değiştiriyolar ama..Konuşmakla çözülecek bir şey değil. Tek bir olay olsa olabilir derdim ama belli ki karakteri bu.
Sağ elle yazanı sola zorlaması da garip. En fazla hani boş oturmasın diye çizgi çalışması vs yaptırabilir onda da başarı beklenmez.
Öğretmenini değiştirmeye bakın derim ben.
Müdürler de haklı bir yerde, 1 kişinin sınıfını değişseler ışığı gören geliyor :) siz yine de uğraşın çocuğun hayatı zehir olmamış. Ya karakteri böyle ya da yıldızı barışmamış çocukla...biz de ona uğraşıcaz bakalım,müdüre yalvaracaklar artık,gerçi müdürler mebden aramadan ya da çirkefleşmeden zor değiştiriyolar ama..
aynen yapsınlar bi çocuk gelişimi-psikolojisi sınavı..biz 40 takla atalım çocuklar okula sevsin diye
boğazlarımız şişsin
işte hep diyorum öğretmen kpss ile alınmayacak !!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?