Anlayışsız Öğretmen..

kendi ilkokul hocamı hatırladım bi an..
bi gün "ödevimi unuttum öğretmenim" diye gözlerim dolu dolu özür dilemiştim..
o da: "idivimi ınıttım iğritminiiimm" diye gözümün içine baka baka ağzımla alay etmişti..

acımasızlar ya.

soruldu mu bilmiyorum ama sınıf değiştirme şansınız yok mu
yada annesi öğretmenle konuşsa çocuğun çok hassas olduğundan çok üzüldüğünden bahsetse

Önce öğretmenle konuşun yüzüne söyleyin tüm olanları sonrada sınıfını değiştirin. Hatta sabahçıysanız öğlenci yapın çocuğu. Çocuğu hiç kullanmadığı eliyle yazmaya nasıl zorlar ve kolu kırık bir çocuğun annesine nasıl tlf.vermez. Ben çok kızdım ya çocuğada üzüldüm. Bizim öğretmen daha ilk günden tüm sınıfa verdi tlf nosunu. Daha fazla çocuğu üzmeden sınıfını değiştirin derim.

Bir sinif ögrt.olarak olaya cok sasirdm ve meslektasimi savunamayacagm meslek olayi facia olmus nasil bir egitmenliktir bu hemde 1.sinif ve ilk günleri kol olayinda ise asla sola zorlanamaz ne kadar sûre kalcakki alci bi 15günlük geri kalma toparlanabilir 2 ay gec baslayan nice cocuklar yetisti ogrt.le uygun bi dille konusup olmadi müdüre gitsin bence ona göre gicik veli olcak ama tatlilikla uyarilabilir 4yil beraber olunlunck sonucta bide hangi ilde oldu bu

Hoş bi agiz olamamis ama bu ödev unutma benide ciledn cikariyo 2tenefüse cikmama cezasi veriyorum kizmayn ama etkili oluyo ödül kadar cezada olmali

böyleleri öğretmen olarak atanıyor da biz dirsek çürütüyoruz atanalım diye olmuyor olmuyor...
insanlıktan nasibini almamışlar öğretmen olursa böyle hayat dolu çocukları bile okula küstürürler canım. kuzenin gidip kesin bir dille konuşsun uyarsın öğretmeni. gerekirse müdüre kadar gitmeli mevzu

sinifini degistirin rehber ogretmenle ve okul muduruyle konusun konusun kesinlikle istemefiginizi soyleyin israrci olun yine tuhaf veli takintisi diye girdim ama hic hosuma gitmedi yaka karti kaybedince sorumsuz mu olunuyomus kendi davranislarini neyle aciklamali acaba

En kısa zamanda sınıfını değiştirin. Ben hem bir öğretmen hem de bir Anneyim. Ne yazık ki öğretmen konusunda şansınız yokmuş. Konuşsanız da düzelmez. En basitinden sağlak çocuğa koku kırık diye sol el ile yazmaya zorlamak kabul edilemez.

Bizim ilk hafta 10-12 arasıydı okul ikinci hafta 12.45 te bahçede olunması söylendi birde ders başlayacak dediler bende geçen hafta hava yağmurlu diye çocuğu 12.55 te okula götürdüm sınıfa öğretmeni girmişti bi sey dk erken bile gitmişiz zil daha sonra çaldı iki gün aynı şey oldu ya bize bir de diye yanlış bilgi verildi ya öğretmen erken giriyor bilemedim aa akşam çocuk eve geldiğinde yarın okula gitmek istemiyorum dedi öğretmen bi daha geç kalırsan müdüre götürürüm demiş.. çocuk bana müdürün odasında ne var diye sordu ben çok üstünde durmadım bi şey annecim o da normal bizim gibi dedim. Daha erken gidelim o zaman dedim.. ilk hafta da 12 diyip 11.30 çıkarmışlardı o zamanda sinir olmuştum.. bakalım şu anlık böle umarım başka bir şey olmaz

Kaçıncı sınıfa gidiyor canım? 1 mi?

Bizim geçen yıl anaokulu öğretmenimiz tam bi mal dı .. şikayet etsem elimde ses kayıtları var etmedim.. emeklisi gelmiş yaşlı başlı kadın bizim afacanlara yetmiyor hiçbir şey öğretmedi bi dönem boyunca hap stajyerler ilgileniyordu ben evim yakın olduğu için kendim alıyordum yemek falan götürdüm de çocuklar ne zaman gitsem yalnız bizim ki yan sınıftaki ile çene çalıyor çocuk bi kere düşmüş bi bilgi verilmedi ikinci oldu yine yok.. çocuk bu düşebilir sorun o değildi. Ama en son bi düşmüş yataktan çeteye kadar yüzülmüş kızının. Normalde sınıfa girerdim o gün koridordan yolladı çocuğu görünce sinirim zıpladı üstüne merhem sürmüşler ertesi gün gittim sordum aaaa burda mı düşmüş ben onu evde düştü sanıyorum bana da demedi bi şey dedi dedim çocukların başında durmuyorsun ne zaman gelsem elinde telefon back back üstüne oturuyorsun ana okulu öğretmenleri masası olmamalı o şekilde.. bi de utanmadan evde düşmüş diyo o zaman niye merhem zürdün dedim senin çocuk çok yaramaz laf söz dinlemiyor dedi.. kendi dinletemiyor ikinci dönem hemen değiştirdim okulunu o öğretmeni 100 e kadar yazı yazdırdı diğer okulda çocuğun kalem tutuşu bile değişmişti.. çok güzel sınıfa hakim bi öğretmendi parmak kaldırmadan konuşulmaz dı her kümesi si ismi vardı her şey düzenliydi.. Bu da öğretmen farkı sınıfa hakimiyet farkı diğeri bas bas bağırıyor yine Susan yoktu..

Kuzum konusmaya yanasmiyor tersliyorsa sikayete kadar vardirin bu olayi.el kadar cocuk yazik gunah.butun hayatini etkileyecek.babam 60 yasinda adam 1.sinif ogretmeni ustu pis diye ezmis sinifta onu her hatirladiginda ana avrat kufreder.mumkunse degistirin sinifini

Ben hayatimda boyle gerizekali ve cahil bir ogretmeen duymadim.Her okuzlugunu gectimde saglak bir evlada sol elle yazdirilirmi yahu.O kalemi alir onun kafasinda parcalarim..Yemin ederim doverim benim cocuguma boyle yapsa.Hele birde cocugun egitime daha ilk adim atmasinda bu salakla karsilasmasi buyuk talihsizlik.Allah boyleleriyle karsilastirmasin.

Ben de öğretmenim, bu kadının mazur görülecek bi yanı yok. Yeğeninizin eğitim hayatına mal olabilecek şeyler bu anlattıklarınız. biri bu öğretmeni uyarmalı gerekirse şikayet edilmeli. O şikayetlerin ( milli eğitime verilen dilekçelerden bahsediyorum) hiçbiri Boşa gitmiyor . Biraz da tuhaf geldi çünkü sol ele zorlamak gibi bişey mümkün değil normal şartlarda. Yazamadığı için geri kalır birkaç ay fakat okuldan soğumaz yani. Bi oluru bulunamıyorsa sınıf değişikliğine gidin geç kalmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…