- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Merhaba arkadaşlar şimdi telefonda kuzenimle konuştum,derdini/derdimizi burada paylaşayım.
Şimdi benim kuzenimin çocuğu yani bir nevi yiğenim 1.sınıfa başladı,çok zıpır,sıcakkanlı bir çocuktur.Bizim sorunumuz ise öğretmeni..
Sınıf öğretmeni ilk gün çocuklara anne babanız ne iş yapıyor diye sormuş benim de kuzenimin eşinin mesleği ambalaj müdürü olarak geçiyor serbest meslekte çocuk da doğal olarak ambalaj müdürü demiş.Sonrasında öğretmen de 'Haahaha ambalajın müdürü de mi olurmuş..' diyip gülmüş,çocuklarda gülmüş tabi,bu 1.sorun..
Ertesi günü de çocuklar yaka kartı yapmışlar bizimki de kaybetmiş öğretmene gidip sormuş bir şey olur mu öğretmenim diye kadın da buna sen neden böyle sorumsuzsun göktuğ,bir daha sakın olmasın demiş.O da eve gelip 1 saat boyunca anne öğretmenim beni neden sevmiyor diye ağlamış,şimdi de tekvando da kolunu kırdı.Sağ kolunu kırmış sağlak..Anaokulunda da çizgi çalışmalarını hep sağ elle yapmış alışmış çocuk sağ ele,sınıfta zorla çocuğa sol elle yazdırıyomuş..
Yani biz napalım/kuzenim napsın bilemedik yeğenim de çok güleç bir çocuk kolay kolay ağlamaz.Şimdi de okula gitmek istemiyor,halbuki anaokuluna koşa koşa giderdi..Ne yapabiliriz bu durumda?
acımasızlar ya.kendi ilkokul hocamı hatırladım bi an..
bi gün "ödevimi unuttum öğretmenim" diye gözlerim dolu dolu özür dilemiştim..
o da: "idivimi ınıttım iğritminiiimm" diye gözümün içine baka baka ağzımla alay etmişti..
acımasızlar ya.
Hoş bi agiz olamamis ama bu ödev unutma benide ciledn cikariyo 2tenefüse cikmama cezasi veriyorum kizmayn ama etkili oluyo ödül kadar cezada olmalikendi ilkokul hocamı hatırladım bi an..
bi gün "ödevimi unuttum öğretmenim" diye gözlerim dolu dolu özür dilemiştim..
o da: "idivimi ınıttım iğritminiiimm" diye gözümün içine baka baka ağzımla alay etmişti..
En kısa zamanda sınıfını değiştirin. Ben hem bir öğretmen hem de bir Anneyim. Ne yazık ki öğretmen konusunda şansınız yokmuş. Konuşsanız da düzelmez. En basitinden sağlak çocuğa koku kırık diye sol el ile yazmaya zorlamak kabul edilemez.evet yani çocuklar a desen güler zaten,resmen dalga geçmiş..canım bu öğretmenle kuzenim konuşmaya gitmiş işte telefonunuzu alabilir miyim çocuğun kolu kırık bir şey olursa ulaşın diye,yüzüne bakmadan okuldan ulaşırım ben size diyip kestirip atmış kadın..
Bizim ilk hafta 10-12 arasıydı okul ikinci hafta 12.45 te bahçede olunması söylendi birde ders başlayacak dediler bende geçen hafta hava yağmurlu diye çocuğu 12.55 te okula götürdüm sınıfa öğretmeni girmişti bi sey dk erken bile gitmişiz zil daha sonra çaldı iki gün aynı şey oldu ya bize bir de diye yanlış bilgi verildi ya öğretmen erken giriyor bilemedim aa akşam çocuk eve geldiğinde yarın okula gitmek istemiyorum dedi öğretmen bi daha geç kalırsan müdüre götürürüm demiş.. çocuk bana müdürün odasında ne var diye sordu ben çok üstünde durmadım bi şey annecim o da normal bizim gibi dedim. Daha erken gidelim o zaman dedim.. ilk hafta da 12 diyip 11.30 çıkarmışlardı o zamanda sinir olmuştum.. bakalım şu anlık böle umarım başka bir şey olmaz
aynen....pedagoji eğitimi almışlar bi de güya...
Evet canım birinci sınıfKaçıncı sınıfa gidiyor canım? 1 mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?