- 3 Şubat 2018
- 25.885
- 111.375
- 598
Te allam yaa,olur mu olur..Belki de anam öldü deyip sabır metanet beklediği zamanlarda adam başkasıyla gezip tozuyor..Bu durumda üzülünecek kişi benim yani resmen
ismini alper dedi ama abdullahmış..ben öğrenince,e işte bana hep alper derler filan dedi.. yaş konusunu arkadaşıma araştırttığım için henüz yüzüne vurmadım..benimi araştırıyon gizli gizli demesin diye.Size baştan neden ismi ve yaşı ile ilgili yalan söylediğini hiç anlattı mı? Ve yakalandıktan sonra neden devam ettiniz, daha henüz yeni bir birliktelik
ismini alper dedi ama abdullahmış..ben öğrenince,e işte bana hep alper derler filan dedi.. yaş konusunu arkadaşıma araştırttığım için henüz yüzüne vurmadım..benimi araştırıyon gizli gizli demesin diye.
neden devam ettim? belki aşırı kendini korumacı diye düşündüm..Ama aklımda kaldımı) evet!
araç bakarken tanıştık..Yüzyüze çok kez görüştük.Evet evini gördüm. Bekar evi ve düzgün modern. Eğitimli biri ve iyi bir işi var.Ve evinde bana çok saygılıydı.Yaklaşımı çok efendiydi.Zaten bunları görmesem yalancısın sen defol der sepetlerdim.Ama bu kadar saygılı efendi görünüp bu yalana ne gerek anlamadım.Anneler gününde bana kıyafet almış mesela.Değer de veriyor.Herşeyin izahatini tek tek yapar falan..Bilemedim,zor işler vallahiHic evine gittiniz mi veya cevresinden birileri ile tanisdiniz mi? Hem ismini ve yaşını yalnis söylemesi hiç hayıra alamet değil. Sizden kendini neden korusun ki? Nerde tanıştınız
saygınızı koruyun! Kim nereye yürüyüp gidiyor pardon!?? Ben bu sitede yıllardır üyeyim,oturup fake konu açmayacak kadar düzgün bir çizgim var. Oturda bir geçmişi kontrol et madem saygısızlık yapmadan evvel.Şaka mı bu hadi yürü git
Numarasını sildim aramiyim diye.Benden paso,artık gelecekse arayacaksa arar,aramazsa keyfi bilir.Zaten yalan konuşma konusunda sabıkalı olan o. Üzerime düşeni yaptım ben.Dürüst olmayı öğrenememiş birinin acısına yeterince hassas bir duruş gösterdim zaten.vicdanım rahat..Adami daha fazla arastirma olanağın var mi?
Yinede beklemede kal derim
Gercek de olsa yalan da olsa yazma daha yeterince üstüne düştün,zaman gecsin biraz birak
öyle biri değil..Annesinin hangi hastanede yattığını sormama bile kızan birisi.Annesinin rahatsızlığını bile söylerken sinir olmuştu.Annem hasta bil yeter.Annem hastanede yatıyor dedim bunu bilmen yeterli,hatta bana güvenmese oğlunun olduğunu bile söylemezmiş..detay sorunca sinirlenen birinin cenazesine gitmek istemem onu oldukça sinirlendirirdi sadece..Siz neden gitmediniz? Acısı çok taze ve sizi yanında görmek isteyebilirdi bu süreçte alınmış olabilir.
Anne kaybı yaşamış oyuncağını kaybetmemiş.Anlayış gösteriyorum zaten kimseye ses etmedim trip yapmadım.Ama çevrimde görüp cevap alamayınca insan durup bir düşünüyor,1 haftayı geçiyor çünki vefat..Her şekilde destek verdim zaten..
Destek istemiyor..Annesi öldümü onu da tam bilmiyorumAnne kaybı yaşamış oyuncağını kaybetmemiş.
1 hafta olması ve vermiş olduğunuz destek yeterli mi sizce..
Oldu bitti mi yani?
Sizin gibilerin yorumları tarihi eser oldu,konuyu düzgün okuyun öyle alay edersiniz,eğlencenizi elinizden almış olucam ama kusura bakmayınUlan alt tarafı annen ölmüş amma abarttın!
Bunun için değerli sevgili saygıdeğer yüce ulu afeti devran haşmetmeap pirem pirem piremsesimizi üzmeye ne hakkın var bre aciz kul :/
Siz kendinizi üzmeyin devletlu piremsesim. Olmazsa önce boynunu vurdurun onun sonrada terk edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?