net değil ama sağlıklı ortamda sayılmaz..araç bakarken tanıştım ayaküstü muhabbetle..araç konusundan devam etti sohbet falan..ekini kökünü bilmiyorum yanibu kişiye gerçekten güvenyor musunuz öncelikle. nereden tanıştınız? ben sizin internetten tanıştığınız kanısına vardım nedense.. eğer öyle bir şeyler varsa annesi falan ölmemiştir büyük ihtimal yalan söylüyordur, ve evet sallamıyordur.
eğer gerçekten annesi vefat ettiyse bence de anlayışlı olmalısınız yalnız bırakmamak adına mesaj değil de arama daha uygun olur diye düşünüyorum. yine de dediğim gibi bu kişiyle netten falan tanıştıysan koşarak uzaklaş.
net değil ama sağlıklı ortamda sayılmaz..araç bakarken tanıştım ayaküstü muhabbetle..araç konusundan devam etti sohbet falan..ekini kökünü bilmiyorum yani
Emir telakki ederim piremsesim, başüstüneSizin gibilerin yorumları tarihi eser oldu,konuyu düzgün okuyun öyle alay edersiniz,eğlencenizi elinizden almış olucam ama kusura bakmayın
tc sinden sorgulattım boşanmış..ama başka sevgilisi olabilir tabi kiyazdıktan sonra 4.5. sayfalara baktım da.. adamın yalanlarını yakalamışsınız. sağlıklı ortamda tanışmamışsınız vs.
annesi falan ölmemiştir merak etmeyin. adam evlidir muhtemelen. güvenmeyin böyle insanlara çok var böyle hikayeler. bu bir çeşit psikolojik rahatsızlık, annesinin yattığı hastaneyi söylememek, neden yattığını söylememek vs. kandırılmışsınız çok açık.
ben sizi baya iyi anladım. son dönem nedense birkaç kişinin başına geldi benzer durum forumda da. algıda seçicilik mi bilmem ama güzel başlayıp, yalan yakaladığımız ve sonrasında uzaklaşan erkekler.Şüpheci şekilde devam et diyen arkadaşım;
Kesinlikle haklısınız..Ben burda esasında mağdurum.Hem yalanını yakalamışım hem acısına saygı göstermeye çalışıyorum.Dediğiniz gibi yapıcam gelene ve hadi görüşelim diyene kadar aramicam yazmicam..İstiyorsa devam ederiz ve şüpheci şekilde evet.teşekkür ediyorum güzel bir yorumdu
Herif muhtemeldir ki beni kandırmaca peşinde,acı macı hikaye oldu ben seni bilgilendiriyim:))Emir telakki ederim piremsesim, başüstüne
Bu arada yorumu yazarken ayağa kalktım, önümü ilikledim ve öyle yazdım. Piremsesime saygıda kusur yok!!!
Bu arada o annesi ölen şahsı tekrar esefle kınıyorum siz kıymetlimizi üzdüğü için
yalanını yakalayınca topukladı diyosunuz..mantıklıben sizi baya iyi anladım. son dönem nedense birkaç kişinin başına geldi benzer durum forumda da. algıda seçicilik mi bilmem ama güzel başlayıp, yalan yakaladığımız ve sonrasında uzaklaşan erkekler.
özellikle whatsappa girip online olup mesaja yanıt vermemesi falan bana o kadar tanıdık geldi ki...
tam öyle de demiyorum... zaten naparsanız yapsanız topuklayacaktı diyorum. nedense başta güzel başlayıp, masalda gibi hissettirip, o sırada yalanlar vs atıp; bir süre sonra da kayboluyorlar...yalanını yakalayınca topukladı diyosunuz..mantıklı
Beybisi edit e kadar yaaa olabilir, yazıktır, sona sen şefkat göster diyecektim amma güvenmediğin, yalancı birinin koşma peşinden.BENCE.Arkadaşlar merhaba,
Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadımAcısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.
Evet beybisi,var bir bit eniği bu işte:)Beybisi edit e kadar yaaa olabilir, yazıktır, sona sen şefkat göster diyecektim amma güvenmediğin, yalancı birinin koşma peşinden.BENCE.
Niye karıştırmaya çalışayım yorum yapıyorum ki konu sahibinin buraya yazmasının sebebi de bu bence siz karıştırmayın derim.Gelen başsağlığı mesajlarına cevap veriyor olamazmi oturup sohbet etmiyordur herhalde..ortalığı karistirmssaniz bence ))
adamın anası ölmüş anası. soğan kellesi değil. bi zahmet sizle de flört etmesin yasını tutsun destek olmanız gerekirken düşündüğünüz şeye bakın ya.Arkadaşlar merhaba,
Kısa süre önce başlayan bir birlikteliğimiz var.Karşı tarafın 1 hafta önce annesi vefat etti ve memleketine gitti defn işlemleri için. Oraya gittiğinde hiç aramadı,ben yazmadıkça yazmadı.Elbette tepki vermedim acısı var diye.Ancak 1 hafta oldu hala bir napıyosun demiyor.Yazmazsam yazmıyor,yazdığımda da çevrime girdiği halde cevaplamıyor..ancak 2. kere birşey dersem kısa ve nazikçe cevap veriyor.Şimdi ben mi alınıyorum,yoksa karşı taraf beni sallamıyormu? Cidden anlamadımAcısına saygım sonsuz ve böyle bir zamanda ona ters bir söz edecek değilim ve hep yanında olmaya çalıştım zaten.Peki çevrime girip görmezden gelinişim? Hiç aranmayışım? Arasam gurursuz,aramasam anlayışsızlıkmı olacak? Bir de size sormak istedim..
edit: Adam 41 yaşında ve yalanlarını buldum. O yüzden güvensizlik var.
Ne? Hadi yaşı geçtim adam ismini bile yalan yanlış söylemiş ve siz buna ilişki mi diyorsunuz? %90 ortada vefat mefat yokAdamın temel konularda yalanını yakaladım,samimiyet sorgulamama kendisi neden oldu.Yaşını yalan söylemiş mesela,adını da.. ama bu yalanlarını yakalamadan evvelki davranışları çok düzgün olduğu için
Değişik bir insan..Asla bir saygısızlık ya da menfaat sezmedim,ama kendisini tam olarak şeffaf biçimde anlatmıyor.Adını yalan söylemiş,yaşınıda..araştırdım,neyseki boşanmış ve evli değil.İşi gücü yerinde,cıvık davranmadı kesinlikle bana.Her zamanda destek olmak için uğraşır.İki ucu pis değnek.Normalde yalancı biriyle devam etmem. Hatta bu olay onun yalanını öğrendikten sonra olunca(vefat) insan bunu bile gerçekmi diye düşünüyor.Çünkü anneyi tanımam görmedim,akraba çevresini bilmem görmedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?