Anlayışsızlık mı ediyorum,yoksa umursanmıyormuyum?

bu kişiye gerçekten güvenyor musunuz öncelikle. nereden tanıştınız? ben sizin internetten tanıştığınız kanısına vardım nedense.. eğer öyle bir şeyler varsa annesi falan ölmemiştir büyük ihtimal yalan söylüyordur, ve evet sallamıyordur.

eğer gerçekten annesi vefat ettiyse bence de anlayışlı olmalısınız yalnız bırakmamak adına mesaj değil de arama daha uygun olur diye düşünüyorum. yine de dediğim gibi bu kişiyle netten falan tanıştıysan koşarak uzaklaş.

net değil ama sağlıklı ortamda sayılmaz..araç bakarken tanıştım ayaküstü muhabbetle..araç konusundan devam etti sohbet falan..ekini kökünü bilmiyorum yani

net değil ama sağlıklı ortamda sayılmaz..araç bakarken tanıştım ayaküstü muhabbetle..araç konusundan devam etti sohbet falan..ekini kökünü bilmiyorum yani

yazdıktan sonra 4.5. sayfalara baktım da.. adamın yalanlarını yakalamışsınız. sağlıklı ortamda tanışmamışsınız vs.
annesi falan ölmemiştir merak etmeyin. adam evlidir muhtemelen. güvenmeyin böyle insanlara çok var böyle hikayeler. bu bir çeşit psikolojik rahatsızlık, annesinin yattığı hastaneyi söylememek, neden yattığını söylememek vs. kandırılmışsınız çok açık.

Sizin gibilerin yorumları tarihi eser oldu,konuyu düzgün okuyun öyle alay edersiniz,eğlencenizi elinizden almış olucam ama kusura bakmayın
Emir telakki ederim piremsesim, başüstüne
Bu arada yorumu yazarken ayağa kalktım, önümü ilikledim ve öyle yazdım. Piremsesime saygıda kusur yok!!!
Bu arada o annesi ölen şahsı tekrar esefle kınıyorum siz kıymetlimizi üzdüğü için

tc sinden sorgulattım boşanmış..ama başka sevgilisi olabilir tabi ki

ben sizi baya iyi anladım. son dönem nedense birkaç kişinin başına geldi benzer durum forumda da. algıda seçicilik mi bilmem ama güzel başlayıp, yalan yakaladığımız ve sonrasında uzaklaşan erkekler.
özellikle whatsappa girip online olup mesaja yanıt vermemesi falan bana o kadar tanıdık geldi ki...

Herif muhtemeldir ki beni kandırmaca peşinde,acı macı hikaye oldu ben seni bilgilendiriyim:))

yalanını yakalayınca topukladı diyosunuz..mantıklı

Bu arada konu "annesi öldü deyip beni kandırıyor olabilir mi? yalanlarını yakaladım, şüphelerim var, annesinin ölmesi durumu yalan olabilir" şeklinde olsaydı yorumum çok farklı olurdu.
Fakat konunuzun teması "annesi öldü bu yüzden beni ihmal ediyor" şeklinde olduğu için hak ettiğiniz üzere öyle bir yorum yazdım.

Ben bencil bi yaklaşım göremedim sende.
Yani adam eğer çok kötüyse çevrimiçi de hiç olmaması gerekirdi ya da çok kısa bakıp çıkma şeklinde ama dakkalarca durmaması lazım...Onu bilemiorum..

İkincisi de annesi ölmüş telefonları açmaması normal başlarda konuşacak enerjisi yoktur...Siz de cok yakın değilsiniz daha..Ama kaç kez aradın ne kadar süre sonra aradın bunları yazmamışsın..aradan 1 hafta geçmiş sen defalarca aradığın halde hiç açmadıysa seni sallamıyordur...Başsağlığı için aradığını tahmin edip açabilirdi..Ya da konuşacak durumda değilim diyebilirdi en azından aradan belli bi zaman geçtikten sonra...

Sen de o yazmasa bile bence nasıl oldun daha iyi misin, aramak destek olmak istedim ama açmayınca rahatsız etmek istemedim falan yazabilirsin...Baktın hala sallamıyorsa sen de salamazsın..

Adını peki neden yalan söylemiş? Sebep neymiş buna sordun mu? Adını yalan söylemesinin ardında bişeyleri saklama düşüncesi var.

Beybisi edit e kadar yaaa olabilir, yazıktır, sona sen şefkat göster diyecektim amma güvenmediğin, yalancı birinin koşma peşinden.BENCE.

Adamin annesi oleli 1 hafta olmus, sen gercekten msj derdindemisin.

adamın anası ölmüş anası. soğan kellesi değil. bi zahmet sizle de flört etmesin yasını tutsun destek olmanız gerekirken düşündüğünüz şeye bakın ya.

Başsağlığı msjları geliyordur
Onlara yazıyordur
Valla insanın annesi ölse sevgili falan düşğnmez
Anlayışlı ol biraz
Baktın devam ediyor bitirirsin
Şu an değil ama

Sizi duyanda arasın beni cilveleşelim demişim sanır.Ne flörtü ne ilgisi yahu! 1 kez sesini duymadım 1 haftadır bilmem anlatabildim mi? 41 yaşında adam 78 yaşındaki hasta annesi vefat etti diye 1 hafta telefonu açmazmıymış? çevrime girebilen birinden söz ediyoruz.Ve de yalanını yakaladığım biri.

Ne? Hadi yaşı geçtim adam ismini bile yalan yanlış söylemiş ve siz buna ilişki mi diyorsunuz? %90 ortada vefat mefat yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…