Annanemin anneme ulaşmasını engellemek

Dedeniz hayatta mı? Hayattaysa onunla konuşun bu durumu. Belki o anlar sizi.
Hayatta ama Bi etkisi yok. Ayrıca ananem Oyar dedemi yazık onu karıştıramam.
Dayımların hiçbirisiyle bi sorunumuz yok. Hepsini ayrı ayrı seviyorum. Ama dayımlarda bu olayları biliyor neden annelerini bu konuda uyarmıyor ya da kadın onları da mı dinlemiyor bilmiyorum. Dayılarımdan 2si bekar onlarla konuşacağım detaylıca anlatıp rica edicem inşallah işe yarar. En azından Bi süre uzak dursa annem toparlanana kadar yeterli.

Ev telefonunun kablosunu çekin atın, cep tlfdan engelleyin. En kötü; anneniz hattını değiştirsin bir süre vermesin kimseye
Sizin “arama bir daha” demeniz saçma olur biraz. Söyleyecekse kendisi söylemeli.
Kaç kere söyledi. Şeker hastası ananem her defasında fenalaştı nankör üzüntüden öldüreceksin beni dedi. Korkuyor annem bişey olacak diye artık arama diyemiyor.
Taşınma ihtimalimiz yok ki.
Anneniz nasıl atlattı benim annem kabullenemiyor ben anneme ne yaptım diyip ağlıyor aniden durup dururken

Sevgili fozgeb ben o kadına neler neler derim. Hiç çekinmem. Diyeceklerimi yutmamın birinci sebebi seviyemi düşürmek istemiyorum . Yani ağzına laf vermek istemiyorum. İkincisi en önemlisi annem. Bu konuyu aşamıyor. Oturuyoruz aniden ağlıyor ben anneme ne yaptım diyor. Niye annem böyle. Yemin ederim geçen gece eğer ölürsem annemi cenazeme bırakma gelmesin dedi. O kadar kabul edemiyor ki o kadar psikolojisi bozuk ki. Daha kötü olmasından korkuyorum. Psikoloğa ilkokul üçte okuldan aldı beni kendisine yardım edeyim diye falan anlatmış. Ukte kalmış sanırım içinde acaba dışardan ilkokula mı yazdırsam biraz düzelir mi bilmiyorum.

Acaba babaniz arayip söylese belki damat diye çekinip arayamazlar sizi torun diye ciddiye almayabilirler, benim rahmetli ananemde böyleydi cocuktuk ev borcu öduyorduk o kiş dogazgazi actiramadk annem aygazda su isitip bizi yikardi ananemden 100tl istedik demedigni birakmdi butun malini dayima yapti ne ölüme ne dirime gel dedi ama annemin elinde öldü

Atlattı atlattı 6 senedir hiç görüşmüyor Malesef anneler bir çocuğunu daha çok seviyor yok öyle bir şey demeyin çevremde de çok şahit oldum. Annem ayrımcılığı yaşadığı halde annemde bana aynısını yaşatıyor ablamın yeri bambaşka onun hataları göz ardı edilirken benim hatamda 1 sene konuşmadı benimle insan ne kadar alışamasada bu duruma kendi kurduğum çekirdek aileme 4 elle sarıldım eşimde buna benzer şeyler yaşayınca ailesiyle ikimizin bu dünyada bir birimizden başka kimsesi olmadığımız anladık. tavsiyem size kendi ailesine 4 elle sarılıp onlarla bağını koparmasıdır zor biliyorum ama başka türlü mutluluk gelmiyor

Anneme zarar veren annesi bile olsa gider konuşurum. Aramasin arkadasim. Annenden daha önemli değil git konuş arama istemiorz aramanı sakn arama bidaha ben açarsam kötü olr de

dayılar bütün bunları bilip uyarmıyosa, işlerine geliyodur onlarda anneleriyle aynı kafadadır. anneni daha çok üzebilirler

Sen geri kafalı ve berbat bir annesin. Öbür tarafta cezanı çekmen umuduyla annemin hayatından defol derdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…