• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Annanemin anneme ulaşmasını engellemek

BlancKahkul

Allah var, Allah yâr..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2014
3.195
4.105
133
Dert annemin aslında, tabii beni de etkiliyor.
Kısaca yazayım annanem oğullarına tapan bi kadın. Annemle teyzem pek umrunda değil. Annemi evden kovmuşluğu falan vardır.
Annem psikolojik tedavi gördü kadın yüzünden. İnsan annesinden kolay kolay vazgeçemiyor ne yazık ki.
Ananem annemin evine gelmesini istemiyor. Ama arıyor. Neden arıyor nispet yapmak için. Dayımlardan herhangi birisi afedersiniz s.çsa.
Çok güzel s.çtı bugün diyor şöyle yaptılar bunu almışlar vs vs. Annemin psikolojisi kadın yüzünden düzelmiyor bir türlü. Nasıl bir anne Nasıl bir kadın bilmiyorum. Allah layığını versin.
Şimdi aramasını istemiyorum cepten arayınca annem açmıyor ama ev telefonundan arıyor dayılarımdan arıyor yengelerimden arıyor Bi şekilde anneme ulaşıp nispetini yapıyor.
Teyzemle dayılarımla mı konuşsam yoksa bizzat yanına gidip mi konuşsam. Annemi aramayacaksın artık diyicem. Usulünce Nasıl desem de bu kadın annemden uzak dursa (en azından bu süreçte 4/5 ay kadar)
Nasıl anlatsam Nasıl konuşsam ?
Güncelleme; annenin kendisi konuşsun diyen arkadaşlar için annem defalarca arama beni istemiyorum dedi. Ananem şeker hastası her defasında hastalandı fenalaştı. Annem korkuyor bişey olur diye artık arama diyemiyor.

Son düzenleme:
Hayret bizimkinin bi üst leveli olamaz zannediyordum. Varmış.
Anneniz de açmasın telefonlarını. Uzak dursun. Bazıları anne olamıyor işte. Bağrına taş basıp silmek buna katlanmaktan daha kolay olurdi
Benim annanem en üst level de. İzmir'de arsaları vardı müteahhite verip 6 daire aldılar. Annem hayırlı olsun dedi pay ister diye düşüp kavga etti annemi evinden kovdu. Ki benim annem asla istemezdi. Kadın işini garantiye aldı. Ah bir silse silemiyor o aradıkça dert ediyo kendine. Ağlama krizleri geçiriyo

Siz karışmayın ciddiye alınmazsınız.
O zaman dayılarıma tek tek arayıp söyleyeyim onlar konuşsun anneleriyle olur mu?
Teyzemi pek ciddiye almaz çünkü

Sizin bunu soylemenizin karşı tarafta etkisi olur mu sizce? Sebep olarak açıklama yapmanız gerektiğinde anneniz kendini daha kötü hissetmez mi? Bu durum gerginliği daha fazla artmasına sebep olma mi? Bunun için sizi umursamayin daha çok inat yapabilirler.. Toptan çözüm ev telefonunu kapatmak olur.. Eve de gelirlerse siz tolere edersiniz en azından..

Dert annemin aslında, tabii beni de etkiliyor.
Kısaca yazayım annanem oğullarına tapan bi kadın. Annemle teyzem pek umrunda değil. Annemi evden kovmuşluğu falan vardır.
Annem psikolojik tedavi gördü kadın yüzünden. İnsan annesinden kolay kolay vazgeçemiyor ne yazık ki.
Ananem annemin evine gelmesini istemiyor. Ama arıyor. Neden arıyor nispet yapmak için. Dayımlardan herhangi birisi afedersiniz s.çsa.
Çok güzel s.çtı bugün diyor şöyle yaptılar bunu almışlar vs vs. Annemin psikolojisi kadın yüzünden düzelmiyor bir türlü. Nasıl bir anne Nasıl bir kadın bilmiyorum. Allah layığını versin.
Şimdi aramasını istemiyorum cepten arayınca annem açmıyor ama ev telefonundan arıyor dayılarımdan arıyor yengelerimden arıyor Bi şekilde anneme ulaşıp nispetini yapıyor.
Teyzemle dayılarımla mı konuşsam yoksa bizzat yanına gidip mi konuşsam. Annemi aramayacaksın artık diyicem. Usulünce Nasıl desem de bu kadın annemden uzak dursa (en azından bu süreçte 4/5 ay kadar)
Nasıl anlatsam Nasıl konuşsam ?
Sen karısma
Annen yapsın ne istiyorsa

Sizin bunu soylemenizin karşı tarafta etkisi olur mu sizce? Sebep olarak açıklama yapmanız gerektiğinde anneniz kendini daha kötü hissetmez mi? Bu durum gerginliği daha fazla artmasına sebep olma mi? Bunun için sizi umursamayin daha çok inat yapabilirler.. Toptan çözüm ev telefonunu kapatmak olur.. Eve de gelirlerse siz tolere edersiniz en azından..

Numara değişin kimseye vermeyin bir süre

Direk annemi aramayın derdim .
Oda size söyleyemiyor ama aramanızı istemiyor derdim .
Madem o öyle sizde açık açık acimadan söyleyin .

Aramanı,ve seni hayatımızda istemiyoruz anneanne,,annemin psikolojisini bozuyorsun,biz senin ile görüşmek istersek,sana dönüş yapar,ararız merak etme diyin,gözlerinin içine bakarak ve yüz yüze..
Yukarıda anlattığım ev olayından dolayı olmadık bir sebepten kavga çıkarıp annemi kovdu 2 yengemin yanında annem çok kötü oldu o aralar. Ben Çiçek yaptırdım yolladım kadına annemle teyzemin ismini yazdım karta. Çünkü annem çok kötüydü biraz ara yumuşasın istedim. Neyse niye gittim hatırlamıyorum evlerine ne göreyim Çiçek salonda annemle teyzemin ismini yapıştırdığım kağıdı çıkarmış, başka bir kağıda dayılarımın ismini yazmış iliştirmiş annemle teyzemin ismi yok. O zaman ne yapsak boş diye anladım şuan sadece annemin hayatından çıksın çünkü üzüntüden stresten başka Bi faydası olamaz eminim. Ev telefonunu kapatabiliriz Aslı'nda. Annemden engellesem o zaman dayılarını yengelerimi de engellemem lazım. Telefonu değiştirsem bulur gidip konuşsam konuşma diyen arkadaşlarda var bilemiyorum napsak ya

Anladığım kadarıyla annenize cep telefonundan ulaşamıyorlar...

Ev telefonunu iptal edin...

Şu hayata p....li olarak doğmak vardı...
Ohhhhhh miss...:KK76:

Hislerinizi direk söyleyin...
Madem anneniz ve teyzeniz hiçe sayılıyor...
Yoklarmış gibi davranın...
Ulaşıyor yengelerimden dayılarımdan arıyo.
8 tane dayım var. Bi 18 daha olsaymışta kadın erkek çocuğa doysaymış. Gerçi doyacağını pek sanmıyorum.

Yukarıda anlattığım ev olayından dolayı olmadık bir sebepten kavga çıkarıp annemi kovdu 2 yengemin yanında annem çok kötü oldu o aralar. Ben Çiçek yaptırdım yolladım kadına annemle teyzemin ismini yazdım karta. Çünkü annem çok kötüydü biraz ara yumuşasın istedim. Neyse niye gittim hatırlamıyorum evlerine ne göreyim Çiçek salonda annemle teyzemin ismini yapıştırdığım kağıdı çıkarmış, başka bir kağıda dayılarımın ismini yazmış iliştirmiş annemle teyzemin ismi yok. O zaman ne yapsak boş diye anladım şuan sadece annemin hayatından çıksın çünkü üzüntüden stresten başka Bi faydası olamaz eminim. Ev telefonunu kapatabiliriz Aslı'nda. Annemden engellesem o zaman dayılarını yengelerimi de engellemem lazım. Telefonu değiştirsem bulur gidip konuşsam konuşma diyen arkadaşlarda var bilemiyorum napsak ya

Sen kadına git. Sakın bakıma muhtaç kalma kalırsan bize geleceksin. İşte o zaman annem ve teyzem sana kıyamaz diye hiç rahat olma onların görmez tarafından ben gerekeni yapacağım desene. Aklı çıksın.

Ev telefonunun kablosunu çekin atın, cep tlfdan engelleyin. En kötü; anneniz hattını değiştirsin bir süre vermesin kimseye
Sizin “arama bir daha” demeniz saçma olur biraz. Söyleyecekse kendisi söylemeli.

Ne olursa olsun sen anneannenin gözünde bacak kadar cocuksun. Eger gidip ona arama dersen seni ciddiye almicak bence cünkü zaten yapicani yapiyor.
Dayinlar sizi sevip sayiyorsa onlar söylesin ki maden erkek cocuklarini seviyor onlari dinler.

Yoksa ev telefonunu iptal edin yada kablosunu cikarin ki ulasamasin.

Ev telefonunu kapatın annene cep telefonu al numarasinida kimseye vermesin

Ev telefonu kapattırın ve annenizin telefon numarası nı değiştirin benim annem de böyle olduğu için başka yere taşındı telefon numarası nı değiştirdi bizden başka nerede olduğunu bilen yok anneannem oğluyla beraber yaşıyor annem çok huzurlu artık tavsiye ederim kolay gelsin

Back
X