anne adayları yeni listesi

ooo liste canlanmaya başladı kızlar.. Hallisna ve Ada'dan da iyi haberler geldi.. darısı sıradaki arkadaşlarımıza... ben de tedavinin 5. günündeyim, ama biraz moralim bozuk.. doktor 3 yumurta var dedi dün, bakalım hayırlısı artık...

bizde başladık tüp bebeğe kızlar inş. ağustos sonunda güzel haberler veririm sizlere

umarım liste hamile haberleriyle dolar.ben doğum kontrol ve vitamin aşamasındayım.pazartesi 15 .gün iğneler başlayacak.tavsiyeniz varmı bize kızlar?bizden tecrübeli olnalar hamile olanlar?

derviş canım bozma sakın moralini hem daha tedavinin başında sayılısın son günlere kadar kaç tane yumurta olacağını bilemezsinki zaten bir tane bile yetecek sende kucağına alacaksın küçük mucizeni,sana elife çok dua ediyorum eminim bu defa olacak benim içime öyle doğuyor.

çok sağol canım allah senden razı olsun inşallah bebişini sağlıcakla kucağına alırsın

inşallah listeniz uğur getirir ve buradaki isimler birer ikişer hamişler listesine dahil olur en yakın zamanda ...
Allah hepinizin , hepimizin , tüm evlat isteyen yüreklerin yardımcısı ve yanında olsun :Saruboceq:

kızlar dualarım sizinle ben sonunda başardım 3 haftalık bebişler yarın kaç tane olduğunu öğrenicez inş bende endometriozis hastasıyım 3 embriyomda sağlıklıydı transferde 29 yaşım hepinize bol şans diliyorum.....

derviscim bende varim 7. denemem olacak agustosta istanbuldayim benide eklersen sevinirim sevgiler.allahim bu sefer yuzumuzu guldursun inseallahhhh.opuyorumnanaktan

kızlar ilaçlar bitti
bu akşam çatlatma var 21:30'da cumarteside 07:30'da hastanede olucam yumurtaların toplanması için salıda transfer dualarınıza muhtacım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

dualarımız seninle. allah hayırlısını versin inşallah, :)

kızlaaaar tedavide olanlar nasıl gidiyor tedavileriniz? ben 6. gündeyim...

Bende Gonal-f'in 7.günündeyim sabah hastanedeydim benim yumoşlar 8-10 mm olmuşlar biraz yavaş büyüyorlar. Sonu iyi olur inşallah... Hafta sonu yumurtalar belki toplanabilirmiş... Heyecanlar bekliyorum, çarşamba tekrar hastanede olacağım.

Amanda seninle aynı anda olacak sanırım.. benim de haftasonu toplanabilirmiş, benim şuan 11mm civarında, bakalım hayırlısı... bol şans... haberleşelim...

derviş ne yaptın canım transferin oldumu hadi hayırlısı inşallah bebişlerine kavuşursun dualarım seninle

Multicim transferim oldu, bugün 7. gün.... hayırlısı olur inşallah.. sen ne yaptın başladın mı?

buarada listeye yazdığımız arkadaşlar sonuçlarınızı yazarsanız çok sevinirim.. ben forumdan takip ettiğim kadarıyla Hiram'ın olumlu sonuç aldığını okudum.. başka var mı sonuç alan? listemizin amacı sonuçlardı ama takip edemedim herkesi

Amanda seninle aynı anda olacak sanırım.. benim de haftasonu toplanabilirmiş, benim şuan 11mm civarında, bakalım hayırlısı... bol şans... haberleşelim...

Derviş aynı gidiyorduk ama benim yumoşlar çok nazlı çıktı 17 Temmuz günü tranferim oldu yani bugün 3.günüm Allah hayırlı sonuçlar almamızı nasip etsin. Test tarihim 29 Temmuz

ben bu listeye yazılmamışım. nasıl atladıysam hayret valla. acıbadem kadıköy 1 kızım var. 2 denemem yaş 33 bu defaki betahcg testim 557,2 pozitif şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…