anne adayları yeni listesi

dervişcim dualarım hep sizinle inanki bu heyecanı sizinle bende yaşayacağım rabbim isteyen herkese yaşatsın bu mutluluğu

sorun azospermi canım dondurulmuş spermlele yapıyoz

KIZLAR YARIN TRANSFERıM OLACAKkaydirigubbakcemile3zemuszemus
LÜTFEN BANA ŞANS DıLEYıN YUMOŞLARIM SIKI SIKI ANNELERıNEBTUTUNSUNLAR:CüvCüv:
BANA AKIL VERıN TRANSFER SONRASI NELER YAPAYIM.

rokoko hayırlı olsun canım 3-4 gün danalar gibi dinlennn bacım

gunaydınn kızlarrrrrrrr..................dualarım sızlarla .............................................ınş herşey çok guzel gecer

kızlarrr inşallah hepinizin tedavisi olumlu sonuçlanır.inşallah pozitif sonuç müjdesini hepiniz bildirisiniz.dualarım sizinle.a.s.

derviş cim listemiz hayırlı olsun.benide eklemişsin.eksik bilgileri yazayım.1.tüp bebek denememiz.ben26 eşim 29 yaşında.21 haziran test günüm.3 tane bebiş yerleştirildi.dualarınızı bekliyorum

hamişler bana istirahat döneminizi anlatırmısınız.ben yatakta sürekli dönüp duruyom sonrada bişey oldumu diye panik oluyom.bugün 3. günüm.hadi yardıııııııııııııım

KIZLAR YARIN TRANSFERİM OLACAKkaydirigubbakcemile3zemuszemus
LÜTFEN BANA ŞANS DİLEYİN YUMOŞLARIM SIKI SIKI ANNELERİNEBTUTUNSUNLAR:CüvCüv:
BANA AKIL VERİN TRANSFER SONRASI NELER YAPAYIM.

canım iyi şanslar allah yardımcın olsun inşallah güzel sonuçlar alırsın bebişlerin sana sımsıkı tutunsunlar inşallah :Saruboceq:

derviş cim listemiz hayırlı olsun.benide eklemişsin.eksik bilgileri yazayım.1.tüp bebek denememiz.ben26 eşim 29 yaşında.21 haziran test günüm.3 tane bebiş yerleştirildi.dualarınızı bekliyorum

ece hayırlısı olsun inşallah bebişlerin senlelerdir allah bu bekleme süresince yardımcın olsun güzel sonuçlar almayı nasip etsin canım

Ece hayırlı olsun şimdiden, listede ilk hamilemiz sen olacaksın sanırım:) bol bol dinlen, inşallah o güzel haberi senden duyacağız..

Rokoko sana da bol şans, sanırım transferin oldu, senden de o güzel haberi duyacağız umarım..

buarada listemizi yeniledim, ilk sayfada.. eksik bilgileri olan arkadaşlar var..
şu an hamile olan arkadaşlarımızı yazmadım, onlardan bol bol dua bekliyoruz ve tabii destek... tedaviye başlayanları, başlayacakları, haber bekleyenleri ekledim:)

dervis ccanım cumartesi benimde transfer

canım benim cumartesi kan tahlili yapıcam sonucu bildiririm....1 haziran transferdi 16 haziran tahlil günü yazmışlar ama ben 12.günde yapıcam çıkar herhalde....

gülencim inşallah bebişlerin sana tutunurlar ve kucağına alırsın tatlım inşallah...

kızlar benide ekleyin 3.denemem maya tüp bebek merkezi yas 26 inşallah tedavideki herkes hamileeee kalırrrr:Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…