anne adayları yeni listesi

dervis ccanım cumartesi benimde transfer

ben de tam listemizde kimlerin transferi oldu ya da olmak üzere diye soracaktım, sen cumartesi diyince ben heyecanlandım, iyi haberlerini bekliyoruz gülencim , şu listemize bebişler sırayla gelmeye başlasın.... inşallah...haber ver bizeeeee:ecrin_bebek:

canım benim cumartesi kan tahlili yapıcam sonucu bildiririm....1 haziran transferdi 16 haziran tahlil günü yazmışlar ama ben 12.günde yapıcam çıkar herhalde....

mapavrili mutlu sonucunu duymak ve hemen adının yanına kocaman bir nazar boncuğu yerleştirmek istiyoruuuummmmmmm...

burge ve esel sizleri de ekledim kızlar.....
inşallah hepimiz bu listedeki herkes, isteyen herkes iyi haberi alacak?
kimler yeni başlıyor, ben 24ünde başlıyorum tedaviye, çok korkuyoruuummmmm

benide eklermisin yaş 24 azo spermi erdem hastanesii.inşşş hepimiz hamile kalırızz hayırlısıyla

selam canim bende geldim
insallah listen ugurlu gelir benide eklermisin
yas 27 ikinci mikro denemesi tedavideyim suanda hafta opum olur galiba gelismerleri yazarim
ins liste herkese ugur getirir
senin tedavinde hayirli olsun

benide ekleyin kızlarr hepinize moral olayım :))) darısı inş hepinizin başına..

ilk tüp bebek denememdi.Özel ege tüp bebek merkezinde Dr um Kağan Bozkurt.sorun kadın infertiletisi yaşım da 26 şuanda 3.5 aylık ikizlerime hamileyimmmmmm :)))))))))

burge ve esel sizleri de ekledim kızlar.....
inşallah hepimiz bu listedeki herkes, isteyen herkes iyi haberi alacak?
kimler yeni başlıyor, ben 24ünde başlıyorum tedaviye, çok korkuyoruuummmmm

dervişcim canım hiç korkma bence herşey yolunda gidecek çok güzek haberlerini paylaşacağız burdan inanıyorum ben dualarım daima sizinlehihoyyyt

kızlar listemizde iki iyi, bir kötü haber var, ama mapavrili birdahaki denemende başaracağına yürekten inanıyorum, kendini çok yıpratma neolursun.. ilk günler çok zor biliyorum.. ne desek boş gelecek sana , kendine çok çok iyi bak, birdahakine olacak...inan buna..

Benıde eklermısın canım.yaŞ 30 sorun erkek ınfertılıtesı 3. Denemem olacak ama henÜz nerde olacaĞına karar vermedık.

şahsen ben tedavime başlamıştım.fakat çok lukrin verildiği için kadın doğum hapı kullanmam gerekmiş..bi dahaki ay tekrardan başlıycamm inş.

birdahaki ay kavuşacaksın meleklerine demek ki Hilall... az kaldı az...

Lansor ekledim seni de...bol şans hepimize.... hepimiz bir gün kavuşacağız bebeklerimize.. inşallah...

canım benide eklermisin 4. denemem olacak agustosda düşünüyorum.. erkek infertilitesi yaşım 27

dervişcim olmadı ...1 ay onra tekrar başlıycam...inş ozaman hamile diye yazarsın ..

dervıs cnm nasılsınnn
uzun zamandır nete gırmedım ınsallah yenı lıstemız ugur getırır bu arada bası ben cekıyorummmm a.s.
tedavıye basladınmı canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…