anne adayları yeni listesi

dervıs cnm nasılsınnn
uzun zamandır nete gırmedım ınsallah yenı lıstemız ugur getırır bu arada bası ben cekıyorummmm a.s.
tedavıye basladınmı canımmm

Sedacım seni tabii ki ilk başa yazdım, sen ne yaptın? tedavin devam ediyor mu? uzun zaman seni göremeyince merak ettim, ben bu ayın 24ünde başlıyorum hayırlısıyla...:bbo:

kızlar şu an kimler başlıyor tedavisine, yani bu ay? ya da kimler sonuç bekliyor? bu listedeki herkesin hamile olmasını o kadar çok istiyorum ki... inşallah bu sefer olacak hepimizin...

Mapavrili birdahakine olacak buna çok inanıyorum, bol şans şimdiden.. senin adının yanına da bir ay sonra tebrikler yazacağız inşallah...
ay inşallah canım.....o günü sabırsızlıkla bekliycem.......
rabbim bütün evlat isteyenlere nasip etsin...........
inşallah o listedekilerin hepsi hamile kalırlar ve bebeklerini koklarlar inşallah...........

kızlar tedaviye başlıyacak olan arkadaşlarımıza hayırlı olsun inşallah güzel sonuçlar alırız listemiz hep hamişlerle dolsun inşallah

mrb arkadaslar.benıde eklermısınız.2.deneme konya yas27 erkek ınfertılıtesı ve pko

kıslarrrrrrrrrrrr benide ekleyin listeye benimde 2. denemem inşallah son olur bizde sebep yok nedenini bulamıyorlar herkese bol şanslar inşallah temmuz annesi olacam tedavim bitince güzel haberler alacam hepimiz inşallah vereliniortakalkisalkisalkishihoyyyt

Beni de ekleyin isterseniz kızlar.Belki kendime umut olur.Ikıncı denemem olucak.ilk denemem Alman hastanesinde olmustu.Doktorum Halit Fırat Erden.3 embriyo 8 hücreli transfer ettiler.Hamile kaldım.Kürtaja kadar tek bebek olduğunu sanıyordum kürtaj zamanı ikiz olduklarını gördük.10 haftalıkken kalbi durdu bebeklerimin.Bir dahaki tedavi eylülde.Yine Alman hastanesi yine Halit Fırat Erden.İnşallah bu sefer olur..

Gunaycım severek ekledim seni de.. diğer topiğe de yazmıştım, bebeğini kaybettiğini az önce senin açtığın topiği görünce öğrendim, çok çok üzüldüm, ama sabır.. yalnız olmadığını unutma, sıkıldıkça bizlerle paylaş derdini, burda hepimiz aynı amaç uğruna savaşıyoruz ve başaracağız inşallah sonunda.. sevgiler...

selam kizlar benden daha bi degisiklik yok carsambaya kadar devam bugun 5 yumos 15.5 olmus digerleri ise 12 deler yani iki gun daha devam tahminim cuma opum olur

Sedacım seni tabii ki ilk başa yazdım, sen ne yaptın? tedavin devam ediyor mu? uzun zaman seni göremeyince merak ettim, ben bu ayın 24ünde başlıyorum hayırlısıyla...:bbo:

cnm tedavın hayırlı olsun sımdıdenn

ben dondurulmuslarımla tekrar denıcem ama temmuz da dusunuyoruzz cnmmm
ıns guzel haberını beklıyorum cnmmm sen hamıle kall bende arkandan gelıcemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…