Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde
nisan ayına kadar bekleyeceğiz yapacak pek bişey yokSorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde
Kocan evde yokken imali imali konus, pıl pırtisini alsin gitsin.bu ne boyle..kül kedisi misin..Ben yatacak olsam KV gelinler yatmaz diyo oğlu bi koltuğa kendi bi koltuğa seriliyor ben kendi evimde eşimin yanina bi köşeye oturuyorum hanımefendi hic istifini bozmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?