anne aşığı eşim

isin cok zor vallahi bu tarz olaylari yasamis biri olarak seni anliyorum ! esin'in annesine olan sevgisi hastalik boyutuna gelmis belliki ! bagimli annesine senide hizmetci etmisler oh gel keyfim gel nefret ediyorum boylesi insanlardan ! bu tarzdaki erkeklere evlenme yasagi getirilmesi lagzim gun gelir annesi oglum bosan dediginde emin ol senden bosanir yani ! mesela benim eski esim denecek geri zekali onlarin lafina gidip yuvasini goz gore gore satti resmen ! Allah yardimcin olsun

evlenirken sana annemlw yasayavagız dedi mi?resmen kv ile birlikte yasıyorsunuz. bu tarz konular bastan konuşulr. yerinizde olsam bunu söylerdim. ben eşime demiştim. kızdı mızdı ama niyetimi anladı.

Insanların yanında kavga etmeyin, tartışmayın.
Şaka yapıyo diyosa eşini tutmuyo ara bulmaya çalışıyodur.
Okadar uzun misafirlik olmaz.

Eşin demeden yap çayı kahveyi meyveyi ozaman hizmetçi olarak hissetmezsin.

Kayınvalideler konusunda herkes çok tepkili ancak gaza gelme :)
Aylarca süren misafirlikler yorucu ve sıkıcı bunu kabul ediyorum, eşine bunu anlatabilirsin
Ama konuya ben annenin hizmetçisi miyim diye girersen konuşamadan kaybedersin
Bir de öfkeni ardına alarak şöyle düşün ; evine kim gelse misafir olarak o hizmeti yapacaksın
Akşam kayınvaliden olmasa da çayını, çorbanı, meyveni ortaya getireceksin, normal şartlarda zaten evinin işini yapıyorsun yani aslında iş yapma açısından çok değişen bir durum yok. Bizler kayınvalide konusunda zırhlarımızı kuşanıp, savaşa gider gibi önyargılarla çıkıyoruz yola ama bu yanlış. Kendi sınırlarını koruma demiyorum tabi, saygı çerçevesinde kayınvaliden sana ters bir şey dediğinde cevabını vermelisin, eşini hiç karıştırmadan. Eşinde sana neden böyle söyledin derse hayatım artık o da bu evin insanı, bu kadar zaman misafirlik olmaz, her lafımı tartamam de o anlayacağını anlar ama kavga etme, zararlı çıkarsın her zaman, böyle böyle ikisi de anlar durumu

Iyi sabrediyorsun kocam sürekli hizmetçi gibi kalk şunu getir derse git kendin getir derim ayrıca boşansin beni istemeyeni ben hiç istemem

bütün erkekler annelerine düşkün malesef ama senin tek yapman gereken sey esinle konusmak ona bu durumdan rahatsız olduğunu anlat ama bunu konusman için iyi bir zaman ayarlaman lazm eğer esini taniyorsan zayıf noktasını yakala ve konus işe yaracak emin ol.

Yalnız değilsin, emin ol..15 gün tatile gittik...eşim annesinin yanında bana hep bağırdı, yemek yedık dışarıda annesnn uyku saatıne geç kaldık die bana nefretle baktı..benm kvalidem de sennkisi gibi diyordu, he bii dee benimki bana akıl da veriyordu e ben de safım sanıomki annem gbi. ne gazına geldm bir bilsen ve eşime bunu daha geçen söledm gene suclu ben oldum :)))
o yüzden umursamıyormuş gibi davran, direk onlara odaklanmaktansa yorgunum başım ağrıyor dinlencem gibi laflar söyle. bir de ne olursa olsn yaranılmaz iyisimi içinden geldiği gibi davran bence.

valla ben bu kadınları anlamıyorum aylarca ne işin var oğlunun evinde utanmazmısın sıkılmazmısın, ben kesinlikle kalamam mesela o kadar oğlumun evinde her ailenin kendine göre bi düzeni var, misafir istenilmek özlenmek ister, aylarca kalan insanı kim özlesin, ne kadar düşüncesiz insanlar var ya, gelin mecbur mu her Allahın günü aylarca seni eğlemeye...

bi de benim gözlemlediğim kaynanadan çekenler aynını geline yapıyo böylede kafadan çatlak çoğu, ben çektim ben gelinime çektirmicem diceklerine... Belki onun kaynanasıda aynını yapıyodu

evet sana katılıyorum mesela benim kendı annem abime cocuk bakmaya gidiyor kendı yiyeceğini bile evden götürüyor ki bişi demesinler diye, hatta abime beni bırak bile demiyor yazık oğlum yorgun gelıyor uğraşmasın diye.. ben de arada diyorum anne gel bizimle gez ben sizinle rahat edemem diyor. ama kvalidem oğlum şuraya da buraya da diyor, eşim de aynı yolu 40 defa gidip gelıyor annesi ya bişi diyemıyor...nasıl bir zihnıyet anlamadım..ama bence kvalideler bu durumdan zevk alıyor..ne de olsa onların tuzu kuru tabii..bir de genelde kendi eşiyle mutlu olmayan anneler oğullarından medet umuyor.

son cümlen yüzde yüz doğru, eşlerinin yerine oğullarını koymak gibi hastalıklı bi düşünceleri var, bu hastalıklı düşünceyle büyüttükleri için oğlullarını, onlarda normal olamıyor malesef

evet ne yazıkki onların günahını biz çekiyoruz..muhtemeln konu sahibinn annesi de böyledir, o yüzden oğlu da annesine cok düşkündür...

Demekki bi tek benim eşim değilmiş bu biraz rahatlattı beni benim kesimde en küçük ayni şeyleri bende yaşıyorum allah sanada kolaylık versin banada

kayınvalideni istemediğini ona hissettirsen kendisi gider belki

Herşey bi yana .. kocamın eve gelmesini istemiyorum hep çalışsın diyorsun .. Mutlu olmadığın bi Evliliği niye devam ettiriyorsun.. Hiç kıymetin olmadığını bile bile.. Insanlar birlikte yasamak isterler vakit geçirmek vs.. Sen eve gelmesinden rahatsız oluyorsun.. Kötü bi durum.. Sen de bi ana kuzususun insan evladısın. Sen kendini Kıymet vermezsen kocanla Kv hiç vermez..

Hasta ol(rol yap) kaynanan sana bakmak zorunda kalsın iki güne kalmaz kaçar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…