oooo bizim kp den beterleri varmış ya bu ne böyle
7 ay misafirlik mi olur muş
Barış Mançonun şarkısı gibi;
"Bir geçerken uğramıştı tam 18 ay oldu
o gün bugün bizde kalıyor zehraaaaa"
:)
evet sana katılıyorum mesela benim kendı annem abime cocuk bakmaya gidiyor kendı yiyeceğini bile evden götürüyor ki bişi demesinler diye, hatta abime beni bırak bile demiyor yazık oğlum yorgun gelıyor uğraşmasın diye.. ben de arada diyorum anne gel bizimle gez ben sizinle rahat edemem diyor. ama kvalidem oğlum şuraya da buraya da diyor, eşim de aynı yolu 40 defa gidip gelıyor annesi ya bişi diyemıyor...nasıl bir zihnıyet anlamadım..ama bence kvalideler bu durumdan zevk alıyor..ne de olsa onların tuzu kuru tabii..bir de genelde kendi eşiyle mutlu olmayan anneler oğullarından medet umuyor.valla ben bu kadınları anlamıyorum aylarca ne işin var oğlunun evinde utanmazmısın sıkılmazmısın, ben kesinlikle kalamam mesela o kadar oğlumun evinde her ailenin kendine göre bi düzeni var, misafir istenilmek özlenmek ister, aylarca kalan insanı kim özlesin, ne kadar düşüncesiz insanlar var ya, gelin mecbur mu her Allahın günü aylarca seni eğlemeye...
evet sana katılıyorum mesela benim kendı annem abime cocuk bakmaya gidiyor kendı yiyeceğini bile evden götürüyor ki bişi demesinler diye, hatta abime beni bırak bile demiyor yazık oğlum yorgun gelıyor uğraşmasın diye.. ben de arada diyorum anne gel bizimle gez ben sizinle rahat edemem diyor. ama kvalidem oğlum şuraya da buraya da diyor, eşim de aynı yolu 40 defa gidip gelıyor annesi ya bişi diyemıyor...nasıl bir zihnıyet anlamadım..ama bence kvalideler bu durumdan zevk alıyor..ne de olsa onların tuzu kuru tabii..bir de genelde kendi eşiyle mutlu olmayan anneler oğullarından medet umuyor.
evet ne yazıkki onların günahını biz çekiyoruz..muhtemeln konu sahibinn annesi de böyledir, o yüzden oğlu da annesine cok düşkündür...son cümlen yüzde yüz doğru, eşlerinin yerine oğullarını koymak gibi hastalıklı bi düşünceleri var, bu hastalıklı düşünceyle büyüttükleri için oğlullarını, onlarda normal olamıyor malesef
Demekki bi tek benim eşim değilmiş bu biraz rahatlattı beni benim kesimde en küçük ayni şeyleri bende yaşıyorum allah sanada kolaylık versin banada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?