anne aşığı eşim

Benimde eşim tam bir ana kuzusu beni deli ediyor bu huyu, iki senedir kendime cekemedim haklı olsamda annesini tutar bende su an kayinvalidemleyim ve yüzüne bile bakmak gelmiyor icimden esimden de soğumaya başladım artık boyle durymlarda vurdumduymaz olmak gerekiyor ne kadar basarabilirsen artık ben yapamadım çünku

senden sıkıldım de yol ver gitsin...hiç çekinme..

offff valla canım çok sıkıntılı bir durum..umarım nisana kalmaz..kalsada sana yük olmazlar inşallah...başımızın üstünde yerleri var tabi ama herkes yerini bilecek..bukadarda uzun kalınırmı ya??

Bende cekemedim kendime bi turlu diğer Eltiler nasıl becerdi eşlerini çekmeyi onlarda uç ay ya kalabiliuo ya kalamiyo bizde 7, 8 ay garanti

Hepiniz haklisniz herkese cok tesekkur ederim düşünceleri için eşini seviyorum annesi olmadığı zaman böle sorunlar pek yaşamıyoruz tabiki tartisiyoruz ama hemen kestirip atmak istemiyorum ufffff ya bilmiyorum bilmiyorum

Bende cekemedim kendime bi turlu diğer Eltiler nasıl becerdi eşlerini çekmeyi onlarda uç ay ya kalabiliuo ya kalamiyo bizde 7, 8 ay garanti
Kayınpederin yok mu peki yada evde bekar Görümce kayınbirader,yaşı kaç bu arada çok mu yaşlı kendi evi nasıl ki sizinle 8 ay kalmak istiyor eğer kayınpeder yok ise ve yaşlıysa yani bakıma muhtaç ise kardeşler arası dönüşümlü kalabilir 2 ay birinde 2 ay diğerinde 2 ay siz de gibi.

Kp onbeş yıl önce vefat etmiş atmış uç yasında gayet sağlıklı yazları kendi evinde kalıyor kışları çocukları geziyo ben bi yıllık evliyim daha bize geldi gitmek bilmiyor

Kp onbeş yıl önce vefat etmiş atmış uç yasında gayet sağlıklı yazları kendi evinde kalıyor kışları çocukları geziyo ben bi yıllık evliyim daha bize geldi gitmek bilmiyor
Madem kışları çocuklarının yanında kalmak istiyor dönüşümlü kalsın eşinle uygun bir dille konuş ve kardeşler arası dönüşümlü kalsın de hem bizim için hem onun için daha uygun olur diye söyleyin hem süre uzamamış olur yazları kendi evinde olduğu için hem de siz rahat edersiniz.

Çocukları çok uzak bize o yüzden buradan bi yere gitmek istemiyo uzun yolculuk yapmak istemiyo da

Annen baban varsa ikisinden birini Cagir ve suresiz sizde kalsinlar.... ama esine senin cagirdigini söyleme. Annem/ babam beni özlemiş yanima gelecekmis sorun olmaz değil mi de zaten hayir gelmesin derse bence sen o kocaya ne yapsan bos.

Annen geldiğinde de cumbur cemaat yasayın ve halinizden çok memnun olun hiiic şikayet etmeyin sonra gör bak esin nasıl anneni yollamaya calisacak sen de onun annesinin gitme yolunu yapma hakkin olacak böylece.

Denenmis ve sonuç alinmis bir öyküden alintilar bunlar... :))))

Harikasin arkadaş kizcaz belki yaparsa ise yara rar

benim eşim evde olduğunda ayağımı yere değdirmez.nereye istersem gece gündüz demez götürür.ayrıca arkadaşlarımı,misafirlerimi de taşır.kendisi şehir dışında çalışıyor.sabah gidip akşam geliyor o nedenle şu anda beni oğlum(diğeri askerde şu an)getirip götürüyor.askerde ki oğlum varken de hangisi müsaitse o götürürdü.yani birazda alışkanlıklar var.eşim yanımda olmadığı için oğullarımdan medet umuyorum

oooo ne bu ya yatıya kalmış kaç aydır nüfüsunuza alın bari

Allah kimsenin başına vermesin böyle çok anacı eş madem anne düşkünüydü neden evlendi sorun çok basit köle arıyodu İNş bende öyle olmam

Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde
senin problemin eşinin annesi değil EŞİN....
sana hizmet ettiren,seni annesine kullandıran,sana değer vermeyen EŞİN
NEDEN annesini suçluyorsun ki
o gidince değişecek mş? eşin ?
yoksa onun huyumu böle bunu sorgula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…