- 19 Temmuz 2014
- 41
- 2
- 13
senden sıkıldım de yol ver gitsin...hiç çekinme..Sorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
Kayınpederin yok mu peki yada evde bekar Görümce kayınbirader,yaşı kaç bu arada çok mu yaşlı kendi evi nasıl ki sizinle 8 ay kalmak istiyor eğer kayınpeder yok ise ve yaşlıysa yani bakıma muhtaç ise kardeşler arası dönüşümlü kalabilir 2 ay birinde 2 ay diğerinde 2 ay siz de gibi.Bende cekemedim kendime bi turlu diğer Eltiler nasıl becerdi eşlerini çekmeyi onlarda uç ay ya kalabiliuo ya kalamiyo bizde 7, 8 ay garanti
Madem kışları çocuklarının yanında kalmak istiyor dönüşümlü kalsın eşinle uygun bir dille konuş ve kardeşler arası dönüşümlü kalsın de hem bizim için hem onun için daha uygun olur diye söyleyin hem süre uzamamış olur yazları kendi evinde olduğu için hem de siz rahat edersiniz.Kp onbeş yıl önce vefat etmiş atmış uç yasında gayet sağlıklı yazları kendi evinde kalıyor kışları çocukları geziyo ben bi yıllık evliyim daha bize geldi gitmek bilmiyor
Annen baban varsa ikisinden birini Cagir ve suresiz sizde kalsinlar.... ama esine senin cagirdigini söyleme. Annem/ babam beni özlemiş yanima gelecekmis sorun olmaz değil mi de zaten hayir gelmesin derse bence sen o kocaya ne yapsan bos.Kp onbeş yıl önce vefat etmiş atmış uç yasında gayet sağlıklı yazları kendi evinde kalıyor kışları çocukları geziyo ben bi yıllık evliyim daha bize geldi gitmek bilmiyor
Ne yapcam bilmiyorum lütfen yardımcı olun eşim bana hic kıymet vermiyo çok morelim bozuk
Bol bol dua etti inan hersey duadaAlkah dua et geçer inşallah allahım bir çıkar yol gösterir uzulme
Annen baban varsa ikisinden birini Cagir ve suresiz sizde kalsinlar.... ama esine senin cagirdigini söyleme. Annem/ babam beni özlemiş yanima gelecekmis sorun olmaz değil mi de zaten hayir gelmesin derse bence sen o kocaya ne yapsan bos.
Annen geldiğinde de cumbur cemaat yasayın ve halinizden çok memnun olun hiiic şikayet etmeyin sonra gör bak esin nasıl anneni yollamaya calisacak sen de onun annesinin gitme yolunu yapma hakkin olacak böylece.
Denenmis ve sonuç alinmis bir öyküden alintilar bunlar... :))))
BencedBence dene arkadaşın fikri guzellEvet bu mantıklı geldi olabilir gerçekten çok teşekkür ederim güzel fikir
benim eşim evde olduğunda ayağımı yere değdirmez.nereye istersem gece gündüz demez götürür.ayrıca arkadaşlarımı,misafirlerimi de taşır.kendisi şehir dışında çalışıyor.sabah gidip akşam geliyor o nedenle şu anda beni oğlum(diğeri askerde şu an)getirip götürüyor.askerde ki oğlum varken de hangisi müsaitse o götürürdü.yani birazda alışkanlıklar var.eşim yanımda olmadığı için oğullarımdan medet umuyorumevet sana katılıyorum mesela benim kendı annem abime cocuk bakmaya gidiyor kendı yiyeceğini bile evden götürüyor ki bişi demesinler diye, hatta abime beni bırak bile demiyor yazık oğlum yorgun gelıyor uğraşmasın diye.. ben de arada diyorum anne gel bizimle gez ben sizinle rahat edemem diyor. ama kvalidem oğlum şuraya da buraya da diyor, eşim de aynı yolu 40 defa gidip gelıyor annesi ya bişi diyemıyor...nasıl bir zihnıyet anlamadım..ama bence kvalideler bu durumdan zevk alıyor..ne de olsa onların tuzu kuru tabii..bir de genelde kendi eşiyle mutlu olmayan anneler oğullarından medet umuyor.
oooo ne bu ya yatıya kalmış kaç aydır nüfüsunuza alın bariSorun su ki eşim annesini çok seviyo sever tabiki ama bana sürekli kalk bize cay yap meyve getir kahve yap falan diyor sürekli anasına hizmet ediyim istiyor. KV ayri bi dert biz esimle ne zaman tartissak oğlunu tutuyo. Birşey olmaz kızım boşver saka yapiyo sen aldırma falan deyip bana yükleniyor bir yıllık evliyim KV uç aydır bizde ve nisana kadar kalicam diyo
senin problemin eşinin annesi değil EŞİN....Memlekette var ama kislari çocuklarına gidiyor oooo esimle konuşmak mi soylesem anında boşar beni demedim söylemeyi kıyamet koptu evde ne yapcam bilmiyorum nisana kadar kafayı yerim herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?