- 5 Şubat 2016
- 2.357
- 1.428
- 63
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Ağrısız başına dert mi ariyosun arkadasim sana karışmıyorsa bırak aramasın kafan Dinç en azından.kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor yarahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
Yok aslında bilirdim yanı olsaAilesiyle sorunu vs olamaz mi
Üzülüyorum ama anne baba aranmazmı yaAğrısız başına dert mi ariyosun arkadasim sana karışmıyorsa bırak aramasın kafan Dinç en azından.
Yani kendi tercihi aramak istemezse aramaz sen kendi aileni ariyorsun icin rahat. Adami birak ister arar ister aramazYok aslında bilirdim yanı olsa
Aramasın canım boşver. Ben annemi ararım ama ablamı mesala 2 ayda bir ararım nerdeyse , seviyorum ama aramak gelmiyor aklımakızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor yarahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
sizle öyle olacak diye birsey yok .Özlemıyormusun oturup sohbet etmeyı falan bir bardak cay içmeyı yooo dıyo deli olacam ya cok üzüldüm . Bana da öyle davranır bu ilerde bilmıyorum . Dedim seni bir dağa atsınlar orda yaşa en iyisi yabani
Hayır sürekli degıl arasa bir arasa nolur sankiVallahi bazen çok çekilmez oluyor hemcinslerim. Sürekli arasa niye bu kadar çok konuşuyor annesiyle diye kızıyorsunuz aramayıncada arasana diye baskı yapıyorsunuz. Eşiniz olması onu yönetebileceğiniz anlamına gelmiyor. Kaç yaşına gelmiş adam bırakın ister arar ister aramaz.
Bırakın bunun telaşına anne babası düşsün. Sanırım çok dertsiz bir hayatınız var. Allah daha mutlu etsin ne diyeyimHayır sürekli degıl arasa bir arasa nolur sanki
İşte bu sizi ilgilendirmez, koca adamın ne yapacağına müdahale etmeye çalışmayın benceHayır sürekli degıl arasa bir arasa nolur sanki
Yapı meselesi bu öyle alışmış kimsenin şikayeti yoksa semde üzme kendini canim boş yere.Üzülüyorum ama anne baba aranmazmı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?