Anne baba aranması

Hayalperest5

Hayalperestim , bulutlardayım , uçuyorum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
2.357
1.428
63
37
kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor ya rahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir

Özlemıyormusun oturup sohbet etmeyı falan bir bardak cay içmeyı yooo dıyo deli olacam ya cok üzüldüm . Bana da öyle davranır bu ilerde bilmıyorum . Dedim seni bir dağa atsınlar orda yaşa en iyisi yabani

Ağrısız başına dert mi ariyosun arkadasim sana karışmıyorsa bırak aramasın kafan Dinç en azından.

neden böyle bir zorlama içindesiniz anlamadım? koskoca adam ve kendi ailesi ister arar ister aramaz. size karşı ilerde nasıl bir tavır sergileyeceğinin habercisi olamaz bu durum. her ailenin ilişkisi ve bunu yaşayış şekli farklıdır ben ailemle 4-5 günde bir konuşurum eşim ise her gün. böyle şeyleri dert edinmeyin lütfen ortada sizinle alakalı bir durum yok çünkü

Eşin kaç yaşına gelmiş belli karakteri huyları olan bi insan onu değistirmeye çalışman gereksiz. Sen gerektiğinde ara gereken saygıyı göster gerisi onun bileceği iş. Ailesi alışmıştır sende alış.
Biri arasa şikayet eder biri aramıyo diye şikayet eder herkesin dengi olamıyo malesef

Aramasın canım boşver. Ben annemi ararım ama ablamı mesala 2 ayda bir ararım nerdeyse , seviyorum ama aramak gelmiyor aklıma

Vallahi bazen çok çekilmez oluyor hemcinslerim. Sürekli arasa niye bu kadar çok konuşuyor annesiyle diye kızıyorsunuz aramayıncada arasana diye baskı yapıyorsunuz. Eşiniz olması onu yönetebileceğiniz anlamına gelmiyor. Kaç yaşına gelmiş adam bırakın ister arar ister aramaz.

Hayır sürekli degıl arasa bir arasa nolur sanki

YÖK YÖK ne hayalerest yaaa biraz düzgün yazsanız
hatırladığım eski konular da böyle sizin
ailesini arar aramaz boşverin.. vardır bir bildiği
size karşı nasıl?

Ayyy çok güldüm yaaa.Bir önceki okuduğum konu eşim annesini çok arıyor herşeyimizi anlatıyor napıcam ben di.Sende gelmiş aramıyor diye üzülüyorsun.Herkesin kendi ailesi arkadaşım.Herkesin özlemi aynı olmuyor malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…