Anne baba aranması

Haklısınız dinlıcrm sizleri karışmam üzülmem de artık ya ayrıca üste biri iyi gelin rolü dıyo da asla öyle düşünmedim beklerler aranmayı falan dıye üzüldüm sadece ben ararım bazen artık

Hayır baskı yapmıyorum dün öyle söyledim sordum oda zaten sizin soyledıklerınızı soyledı bana . Karışma sen ara vs diye ben düşünüyorum diye hatta yapmacık olduğumu söyledi cok üzüldüm asla ondan degıl bende bebek büyütüyorum kızımın bana öyle davranmasını istemem

off bana da bir baskı var sürekli ara diye.kv kp ve görümcem arıyorum ama yetmiyor.konuşacak birşey bulamıyorum ve ara edikçe aramak gelmiyor içimden.biraz aramadım aradığımda açmadı telefonu.şimdie ona buna diyor aramıyor beni diye.çok sıkıldım eşinizde sıkılmıştır muhtemelen.

Özlemıyormusun oturup sohbet etmeyı falan bir bardak cay içmeyı yooo dıyo deli olacam ya cok üzüldüm . Bana da öyle davranır bu ilerde bilmıyorum . Dedim seni bir dağa atsınlar orda yaşa en iyisi yabani

ya sen karısısın kendini nasıl bir tutabiliyorsun? ayrıca ailesi ile arasındaki ilişkiye sen müdahil olma. yeri gelir ters bi laf eder canın sıkılır. kendi aileni ara sor ona da karışma bence..

Üzülme çok ciddiyim bende üzüldüm kvciğime aradım sabah akşam sen anneni kaç kere arıyosun beni kaç kere arıyosun dedi ? Halbuki yalnız kaldı oğkuda aramıyo diye arıyodum . Şimdi arasa açmıyorum sen üzüldükçe üzerler boşver

Seni kim doğurdu kim büyüttüyse sen onları düşün

Merak ettim neden eşinize bu kadar takmışsınız? Hangi ülkede yaşıyorsunuz? Lütfen çıkın biraz sosyalleşin, arkadaş bulun yoksa akli melikelerinizi kaybedersiniz Allah korusun.

Ne sıklıkla arıyor. Benm eşmde aramaz çok benm ailemi zaten hiç aramazda kendi ailesinide genelde onlar ararlar haftada bir. Bende aramam onun ailesini bi sorun yok ama. Kendi ailemide babamla haftada bir annemle de hamile kaldğmdan beri hergun konşuyrm. Ama gebe kalana kadr onlada haftada bir. İki taraflada sorunumuz yok ama biz karı-koca soğuk yapıdayız maalesf. Ben hiç ara demem o da bana demez:) gül gibi geçinip gidyoz. Ben kendi ailemi araçıyorum yine beni yetiştiren yetştirmş. O da onların sorunu artık

Sen ara sor adamin huyu suyu oyleyse niye usteleyip zorluyorsun.

Bazen degistirmeye calismak yerine saygi duymaliyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…