Anne baba aranması

benim eşim de haftada bir falan annesini arar babasını da bir şey olmadan bayram, kandil dışında aradığını görmedim, arada kp arıyor sesiniz çıkmıyor nasılsınız diye.. benim ailemi de aynı şekilde çok aramaz..
ben annemle her gün günde birkaç sefer, babamla da bikaç günde bir konuşurum.

3 ayı geçti ayrıyız eşimle neyse ki beni her gün arıyor
bazen kv, kp beni arayıp soruyor haber alıyor musun konuşabiliyor musun biz şu kadar oldu konuşamadık diye, her gün konuşuyoruz biz bazen de gorüntülü konuşuyoruz iyi merak etmeyin diyorum

niye karışıyosun ki? iyi gelin rolü falan kesiyosan kocana hiç tavsiye etmem canım. sen iyisi mi onun ailesini de ara ara sıra. ama ona karışma

Karışmayın, kendi anası babası, kendi iletişimi.

Ben de kendimi bildim bileli telefonda konuşmaktan hazzetmem. Huyum, değişmiyor. Üniversite zamanları annemler arardı hep. 1 hafta aramasam aklıma gelmezlerdi. Oysa aramız da iyidir, çok da severim annem babam yani ötesi var mı? Ama huy işte.

Eşim de arasana sorsana derdi yeni evlendiğimiz sıralarda, karışma derdim.

Şimdi eşiniz gelip size "niye her gün aileni arıyorsun, bu kadar da konuşulmaz ki ama" dese ne hissedersiniz? Bence bir düşünün. Koskoca adam, bu kadar karışmayın lütfen.

Karakter meselesi böyle basit şeyler yüzünden birbirinizi üzmeyin. Ben de aramam pek işim olmayınca. Eşimin ailesini de aramam. Bayramlarda onlardayız zaten, kandillerde de kandil olduğunu farkedersem arıyorum. Çoğu zaman farketmeyebiliyorum ama. Eşim de kendi ailesini arada arar, sonuçta uzaktalar ama çok sık değil, benim ailemi işi varsa, bir şey diyecekse arar. Eşimi de çok severler, her işimize koşuyor derler. Aramak aramamak sevgi kıstası değil, karakter meselesi.

Bunları düşünmeyin boşverin .
Bende annemi hergün ararım defalarca bazı konuşmalarımız 1saat 10 dakika oldu mu tel kendi kapatıyo :) Ama babamı 40 yılda bir ararım onunla konuşmak çok zevk vermiyo çok hızlı konuşur hatta sadece kendisi konuşur bir bakmışım kapatmış bile

Eşimin ailesinide çok önemli bişey olmadığı sürece aramam eşimde eskiden hiç aramazdı şimdi ararlarsa açıyo kendi ararsada 50 saniyeyi geçmiyo.

Onun ailesi o bilir neyapacağını

Benim eşim de aramaz. 40 yılda bir arar, 2dk yı geçmeyen bir konuşma yapar, kapatır.
Çünkü öyle soğuk bir ailesi var, ne gördüyse o.
Ortaokulu bile dışarda yatılı okumuş eşim, o zaman da ailesi onu aramazmış mesela. Öyle ilgisiz sevgisiz, uzaklar.
E yetiştirdikleri çocuk da ne gördüyse onu uyguluyor işte.

Bu kadar dert etmenizi yersiz buldum.
Sizlik birşey yok, koskoca adamın ailesi ile ilişkisi sizin demenizle değişmez kolay kolay.
Boşverin...

Karışmayın. Telefonla konuşmayı o kadar sevmiyorum ki annem babam da olsa en fazla 1-2 dk sürer. Kv kp zaten anca bayram kandilse araşırız ya da söylenmesi gereken bi şey varsa. Hatta kv arayınca korkuyorum birine bi şey mi oldu niye arıyo diye panikle açıyorum.
Hele birisi birini aramam için ısrar ediyorsa hatırlatıyorsa falan arayacağım varsa da aramıyorum ters tepiyo. Muhtemelen siz ara ara diye baskı yaptıkça arayacağı varsa da aramıyordur eşiniz

siz karısmayın çocuk mu eşiniz?

Benim eşimde öyleydi çok düşkün değildi saygı gösterir kusur etmez ama benimkileri aramaz aramızda 1 saatlik mesafe var.Ayda yada 2 ayda bir gelir.Ailesini 2 hafta da bi arar.Bana gidelim mi annemlere diye tuttrmaz gitmek istersek gideriz.Onun ailesi huyuna alışık.Sevgiliykende böyleydi.Hatta bana ne kadar cok anneyle konuşuosun der.Ama annem benim herşeyim dostum sırdaşım..O kavrayamaz idrak edemez.Bende üzülürdüm artık tınnn :)
Hatta yarın arabaya atlayıp bizimkilere gidecem.akşam döncem.Annemle gezeriz kahvemizi içeriz.Güzel olur.Gerek yok boşver.Hiçç karışma.Sen kocanla bu yüzden kötü olma
.

YÖK ne yahu ısrarla aynısını yazmışsınız bir de. Bu aileden gelen bi durum. Ailede o sıcaklık ve bağ çocuklukta oluşmadı ise bu saatten sonra mümkün değil oluşmaz. Bu eşinin tercihi ayrıca biri bana böyle ara ara deyip dursa iyice gıcık olup arayacağım varsa da aramam.

HAKLISIN ama üzülüyorum ya

Herkesin ailesiyle samimiyeti farklıdır, bence karışmayın
Denerim her zaman söylemem zaten . Annemle dün baya konuştum öyle hatta annem kv arıyomusub dedi ara sor eşin aramıyo sanki dedi sen ara dedi tamam dedim ben aramadan duramam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…