- 21 Eylül 2008
- 2.761
- 1.892
- 773
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Karakter meselesi böyle basit şeyler yüzünden birbirinizi üzmeyin. Ben de aramam pek işim olmayınca. Eşimin ailesini de aramam. Bayramlarda onlardayız zaten, kandillerde de kandil olduğunu farkedersem arıyorum. Çoğu zaman farketmeyebiliyorum ama. Eşim de kendi ailesini arada arar, sonuçta uzaktalar ama çok sık değil, benim ailemi işi varsa, bir şey diyecekse arar. Eşimi de çok severler, her işimize koşuyor derler. Aramak aramamak sevgi kıstası değil, karakter meselesi.kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor yarahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
siz karısmayın çocuk mu eşiniz?kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor yarahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
kızlar ben ailemi arar sorarım ki bu böyle gerekir ailemiz onlar kardeşlerimi ararım falan . Ya eşim YÖK cokkkkkk nadir arar aramıyor yarahatsız oluyorum dün söyledim arasana konussana bana karışma diyo. Benden daha iyi düşünemezsin dıyo falan falan sen ara aileni veya benım ailemi napıosan yap bana karışma dıyo. Ya dedim o zaman bana da öyle davranırsın sen ayrıca senın kızın ilerde seni aramazsa ne hıssedersib. Onlar seni bakmış büyütmüş bir nasılsın anne baba demeyı hakketmiyorlarmış veya kardeşlerini de aramaz . Anlamıyorum ya cok üzülüyorum . Ya özlemıyormusun dıyorum ne konuscam dıyo iki dk konuşur biter dıyo . Hıc ailesine yakın degıl uzakta yaşıyoruz ben cok özlerim ararım falan ama onda tık YÖK ya bu nedir
HAKLISIN ama üzülüyorum yaBenim eşimde öyleydi çok düşkün değildi saygı gösterir kusur etmez ama benimkileri aramaz aramızda 1 saatlik mesafe var.Ayda yada 2 ayda bir gelir.Ailesini 2 hafta da bi arar.Bana gidelim mi annemlere diye tuttrmaz gitmek istersek gideriz.Onun ailesi huyuna alışık.Sevgiliykende böyleydi.Hatta bana ne kadar cok anneyle konuşuosun der.Ama annem benim herşeyim dostum sırdaşım..O kavrayamaz idrak edemez.Bende üzülürdüm artık tınnn :)
Hatta yarın arabaya atlayıp bizimkilere gidecem.akşam döncem.Annemle gezeriz kahvemizi içeriz.Güzel olur.Gerek yok boşver.Hiçç karışma.Sen kocanla bu yüzden kötü olma.
Denerim her zaman söylemem zaten . Annemle dün baya konuştum öyle hatta annem kv arıyomusub dedi ara sor eşin aramıyo sanki dedi sen ara dedi tamam dedim ben aramadan duramamHerkesin ailesiyle samimiyeti farklıdır, bence karışmayın
Yok demek istiyorum düzeltemeden hızlıca yazdımben bir şeyi çok merak ediyorum, neden YÖK?
birkaç mesajınızda gördüm çünkü ondan sordum.Yok demek istiyorum düzeltemeden hızlıca yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?