- 17 Ocak 2018
- 111
- 361
- 103
- 37
Katılıyorum. Daha isteme merasiminde öpeyim baba moduna geçiyorlar :)Yalnız bişey gözlemledim doğruluk payı nedir bilmiyorum ama erkekler daha kolay anne baba diyor eşlerinin anne babalarına.Daha düz yaklaştıkları için belki de.
evlenmeyi bekle.Karşı tarafın anne ve babasına evlenince mi anne baba denilir yoksa nişanlandıktan veya tanıstıktan sonramı? Yoksa tamamen kişinin kendi isteğine mi kalmıştır bu durum?
Bu toplumda bir genelenek olabilirBu anne baba meselesine bazı insanlar çok takılıyor cidden. Yok annem babamdan başkasına diyemem falan. Fazla abartılıyor bence. Ne olmuş yani anne baba denince. Kimse kendi anne babanız olamaz zaten. Kv kp anne baba dediniz diye sizin öz anne babanız olmayacağını herkes biliyor yani. Bu toplumda gelenek olmuş bir durum sadece. Sizde bu şekilde bakın. Bende kv kp anne ve baba derim. Aynı şekilde eşimde benim anneme babama der. Başlarda biraz zor geldi söylemek ama alışıyo insan. Kötü insanlar değilse takılmayın bence. Yahu biz sokakta gördüğümüz yaşlı teyzelere amcalara bile anne baba diyen samimi bir toplumuz. Bu kadar kasmayın kendinizi.
Sanki nişandan sonra daha uygun. Ben öyle yapmışsım.Karşı tarafın anne ve babasına evlenince mi anne baba denilir yoksa nişanlandıktan veya tanıstıktan sonramı? Yoksa tamamen kişinin kendi isteğine mi kalmıştır bu durum?
Bu toplumda bir genelenek olabilir
Fakat herkes o geleneğe , adete uymak zorunda mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?