Anne Baba diyememe sorunum..

3 yildir demiyormuşsun işte daha alismadilar mi soylememene

Bende zorla diyorum hic içimden gelmiyo derken
Bende o kadar tiksinmişimki kvden görmek sesini bile duymak istemiyorum

hihi ben hitap etmekten kaciniyorum... daha kolay boyle... "Nasilsiniz annecim" demiyorum da: sadece "nasilsiniz" diyorum oluyor bitiyor :)

Aaa niye demedin bana dün saydırıyordun onlar Anadolu insanı ben onları baş üstünde tuttum diye. Yalancının mumu yatsıya

ayyy bende diyemiyorum yaa.içimde dert hep bu.bizimkiler hakediyolar anne baba demeyi ama ben diyemiyorum işte..annemde illaki söyle diyo,bak seni nekadar çok seviyolar neden böyle yapıyosun diyo.ama napim yaa elimde değilkii...

daha sevgiliyken annecim babacım diyen kızlara hayretlerle bakıyorum doğrusu
Nişanlımın annesi babası beni her gördüğünde yavrum gelmiş kızıım gelmiş diye okadar içten sarılıyolar ki istemsizce annecim babacım diyorum nası oluyo ben de anlamıyom kötü bişey mi acep bu öyle söylememeli miyim

Aaa niye demedin bana dün saydırıyordun onlar Anadolu insanı ben onları baş üstünde tuttum diye. Yalancının mumu yatsıya
lütfen saygıda sınırı aşmayalım.
Ben babamı kaybettim. Sen bunu dalga malzemesi yapıyorsun.
Kaybedince anlarsın dilin varıyor mu başkasına baba demeye.

Ben 5 yil bitirdim 10 kez anne dememisimdir!!! Anne kelimesi cok kutsal her onune gelene soylenmez...

Seni cook Iyi anliyorum... Bunun yüzünden 5 gün evel bende firca yedim kaynanadan icinden gelmiyorsa söyleme, söylemene gerekte yok

aynı durum bende de vardı. o kadar gıcıktı ki ona anne dememek için cümleleri devrik devrik konuşuyordum. herkese şikayet etti beni anne demiyor diye. sırf eşim yalvardı diye ona anne diyorum. yoksa hayatta ona bu lafı layık görmem.

Ya aynen bu sorun bendede var bebde anne baba diyemiyorum cunku anne baba diyecek samimiyeti ve yakinligi kendi elleriyle dilleriyle yiktilar. Simdi zate dughnde bayramda gorusyyoruz o zamanda cumle icinde cook gerek kalmadikca demiyorum gerek kalirsa dil ucuyla gecistiriyorum..napyim icimden gelmiyor zamaninda cok dedim de ne anladim kiymetlimi oldukkk aman bosver nasil rahat ediyorsan oyle ol bence.

kötü bir şey değil tabi ki yapı meselesi de daha ortada fol yok yumurta yokken annecim babacım diye gezinenleri kast ediyorum

söyleme boşver annelık babalık yapana anne baaba denır !!!!!!!!!!!!

Aman böyle şeylere takilmayin gerek yok söylemeye.densede olur denmesede.eşiniz yaninizda bu saatten sonra söylemeye gerek yok bence.kfndinizi üzmeyin bdnce

Benim ex kayınpederim de, ben daha kendisine X Amca diye hitap ederken "bana baba demezsen memnun olurum henüz o kadar yaşlanmadım" demişti.
Kendisi 54 yaşında

Ben de eylül ayında nişanlandım kendimi zorlamama rağmen hala diyemedim bir sorunumuz da yok aslında ama diyemiyorum işte

Bu sorunu birtek ben yaşadım sanırdım. Insan diyemeyince diyemiyor birkere. Eşin anlayışlı davranıyormuş. Kıymetini bil. Bizde boşanana kadar bu konuda bile kıyamet koptu, her günün beraber geçen bir insana bir hitap tarzının olmaması çok korkunç. Baskı Yaptılar. Sürekli dile getirdiler. Neticede boşandık, tek sebep bu değil tabi. X anne demeye çalıştım. Onada laf ettiler, daha neler neler. Kişilik sahibi eşiniz varsa her soruna sabretmeye değer. Ama kişiliksiz bir adam için yapacak bir şey yok, Kişilik sonradan kazanılmıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…