- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
Yapılanlar varsa unutulmayan deme zaten, hele bunun için hiç zorlama kendini.
İçini doldurması lazım o kelimelerin ve bence çok özel. Benim 1 tane annem var 1 tane de babam vardı. Babamı kaybettikten sonra kpederime 1 kere bile baba demedim. Demem de.
evlenince de birbirineYAĞCI olan gruba giriyor onlar
Nişanlımın annesi babası beni her gördüğünde yavrum gelmiş kızıım gelmiş diye okadar içten sarılıyolar ki istemsizce annecim babacım diyorum nası oluyo ben de anlamıyom kötü bişey mi acep bu öyle söylememeli miyimdaha sevgiliyken annecim babacım diyen kızlara hayretlerle bakıyorum doğrusu
lütfen saygıda sınırı aşmayalım.Aaa niye demedin bana dün saydırıyordun onlar Anadolu insanı ben onları baş üstünde tuttum diye. Yalancının mumu yatsıya
aynen bende x anne x baba derimBende anne baba demiyorum diyemiyorum hiç bir zamanda demedim
x anne x baba derim
kötü bir şey değil tabi ki yapı meselesi de daha ortada fol yok yumurta yokken annecim babacım diye gezinenleri kast ediyorumNişanlımın annesi babası beni her gördüğünde yavrum gelmiş kızıım gelmiş diye okadar içten sarılıyolar ki istemsizce annecim babacım diyorum nası oluyo ben de anlamıyom kötü bişey mi acep bu öyle söylememeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?